e-kitaplar hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tolin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

e-kitaplar hakkında ne düşünüyorsunuz?

• amaaaan kitapta neymiş eskiden kitapmı varmıs?:D

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    20
Bende kitabimi elimde tutup sayfalarini cevirip okumak isterim ama istedgim her kitabi almak zor e kitap olrak bulmak daha kolay oluyor genelde ozellikle yabanci dilde olan kitaplari...hem daha ekonomik tabiki...hak konusuna gelince bende tam bir fikir yurutemyrum ancak kitaplarin telif hakki belli bir sureliginw gecerli belli bir yil gectkten sonra telif hakki bitiuor ve ozellikle klasik kitaplar zaten indirilebilir diye dusunyrm...

genelde kitap alıp kokusunu içime çeke çeke okumayı severm ama malum öğrncilik arada okuyorum e kitap da

Et ete değecek derler ya o sayfa elime değecek. Gözüm de kayıyor buradaki uzun konuları bile okuyamazken kitap okuyamam. Her daim yaşasın kitap..

e kitap okuyorum bolccccaaaa. Acaip göz kuruluğu yapıyo ve baş ağrısı bende
bi e kitap sitesinde şöyle bi yorum yapmıştı birisi hala çok gülerim " ne yani şimdi bu kitap indirenler otobüsede arka kapıdan binip akbil basmayanlarmı" diyordu

e-kitaplar çok yararlı bişey ya hem teknoloji açısından hergün elimde telefon bilgisayar kitaba vakit olmuyotki istediğim kitaplarda çok pahalı oluyor bende satın alıyorum yada indiriyorum okuyotum gece yatmaan önce telefondan okuyorum falan gayet iyi tepkili insanları anlamıyorum istemeyen normal şekil okur..

Saolun kizlar yoklugumda konuyu bos birakmamissinizzz:)
Guncelll..

ben de ekitap okuyorum, arşivim de bol. normal kitapdan daha fazla seviyorum.
1. daha ucuz
2. hiç yer kaplamıyor
3. yanımda yüzlercesini taşıyabiliyorum
4. kaldığım sayfa hiç karışmıyor, ayrıca sayfa da çevirmek daha kolay
5. yatıp da okurken kitabı iki elinle tutma derdin yok
6, karanlıkda da okuyabiliyorum. paperwhite
7. gözümü yorduğunu zannetmiyorum, normal kitapla aynı bence.

anketde benim seçeneğim yok, bazen indirime girer, nette de bulamazsam para verip alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…