Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testi verdiğim için doktora gittim gebesin dedi sistemede girdiği için e nabızda görünüyor onu silmem lazım ama nasıl olucak yardımcı olur musunuzMerhabalar nasıl yani e nabızda nerde yazıyor gebe olunduğu?
Evet özel bir muayenede oldumKayıtlara geçmişse galiba silinmez
Kürtaji kayit dışı mı oldunuz ?
Sistemde görüp saglik ocagindan arayabilirler sizi eğer kayıt dışı kürtaj olduysaniz düşük yaptım diyebilirsiniz
Ama yine sisteme düşük diye kaydederler yani gitmez diye biliyorum
Ama hala gebe olarak gözüküyorumsilinmez
Kan testi verdigin dr a gidip görüş istersen kaydı silebilir mi veya düzenliyebilir mi diyeEvet özel bir muayenede oldum
Gittiğim doktor kürtaj olmadan aile hekimliğine gitmen lazım dedi heyet imzalaman gerekiyor dedi bende aile hekime gidemediğim için öyle birşey yapamadımKan testi verdigin dr a gidip görüş istersen kaydı silebilir mi veya düzenliyebilir mi diye
Yanlış anlaşılma oldu desem il sağlık müdürlüğünde silerlermi acabaDüşük yaptım diyebilirsiniz silinmesi biraz zaman alıyor. Düşük yaptığım da bunu da deneyimlemiştim malesef.
O olmaz çünkü kan testiniz varmışYanlış anlaşılma oldu desem il sağlık müdürlüğünde silerlermi acaba
Dr yasal yollardan kürtaj olacagini düşünüp öyle demiş olabilirGittiğim doktor kürtaj olmadan aile hekimliğine gitmen lazım dedi heyet imzalaman gerekiyor dedi bende aile hekime gidemediğim için öyle birşey yapamadım
Bilmiyorum ama bir şekilde silinmesi gerekiyorDr yasal yollardan kürtaj olacagini düşünüp öyle demiş olabilir
Yine de git bi konuş istersen dr a düşük yaptim dersin olmazsa
Kan testi de oldugu için silinmesi zor gibiBilmiyorum ama bir şekilde silinmesi gerekiyor
Dr yasal yollardan kürtaj olacagini düşünüp öyle demiş olabilir
Yine de git bi konuş istersen dr a düşük yaptim dersin olmazsa
Kürtaj olanlar sildirmiyormu öylemi kalıyorKan testi de oldugu için silinmesi zor gibi
Ileride önüne çıkmasın istiyorsun büyük ihtimalle
Umarim sildirebilirsin