E ticaret

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Manukannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2021
229
209
53
25
Kızlar aranızda trendyoldan satış yapan varmı ? Sizce karlımı bir iş mi ben yapmak istiyorum ama bütcem az ve nasıl olur hiç bilmiyorum riske değermi olursa iç giyim fantazi tarzı düşünüyorum ama kararsızım zaten zorla biraz birikmiş var onuda kaybedermiyim kazanırmıyım ikilemdeyim sizce değermi ? Bütcem 15 bin çok zorluklarla kazanıldı kaybetmek istemiyorum ama artık evde çok sıkıldım uğraş istiyorum

Kargoların geri dönüşleri falan hep sizin zararınıza oluyor ama iç giyimde açma deneme olunca iade olmaz ibaresi koyarsanız belki zorlamaz . Bu hem sizin için hemde alıcılar ıcın hijyen açısından da en uygun olanı olur . Her işin bir zorluğu ve riski illaki olur ama doğru stratejiyle ilerlerseniz kâr edersiniz . Avantaj mı evet avantaj müşterisi hazır bir uygulama çünkü ,, iç çamasırının hacmi de fazla olmadığı ıcın kargo ucretlendırmenızde ona göre olacaktır . Eğer ahlaklı özenli ve dürüst bir satıcı olursanız doğru kitleye ulaşırsınız

Dezavantajı da var tabi rekabet çok bu uygulama da çok iyi reklam yapmanız ve güzel yorumlar alıp ön planda kalmanız mesela çok satanlar listesine girmeniz sizi ileriye taşır

Şirket kurma isim ne bileyim işte Kargolama malzemeleri falan derken bütçenizin zaten 5-7 arası buraya gider kalanla da ürün alıp satışa sunmak gerekicek sonra sat al yaparak ilerlersiniz komisyonları da düşünmek lazım . Bu arada direk bi toptancıyla anlaşıp tüm ürünlerin fotolarını yükleyip satıca sunup tedarik etme yöntemiyle ilerleyedebilirsiniz

Önemli olan siz bu işte küçük küçük ilerleyebilecek misiniz ? belkide ayda bir ürün satacaksınız siz buna müsait misiniz ? mesela biz şirketi kurduğumuzda 3 sene cebten yedik müşteri potansiyelini yakalamamız bizden çok şey götürdü ama vazgeçmedik çünkü varımızı yoğumuzu bu yolda tüketmiştik son şansımızdı. Tamamen kaybetme ihtimaliniz olsa bile razımısınız önce bunu sorun kendınıze . Ben 15 binden 15 lira die bahsederım ama belki siz çok zor biriktirmişsinizdir . Denemeye değer dersenız yapın ama yok ben bunuda kaybedersem piskolojim bozulur falan diyorsanız yapmayın .

YouTube den gerçek Trendyol satıcılarının vıdeoları var izleyin gereken tüm bilgileri net öğrendiğinizde taşlar yerine oturur kafanızda zaten.

Mesela hıc toptancıyla görüştünüz mu hani bi telafuz vardır halk arasında, hakkı 💩unu öder mi 😆🙈araştırın

Ufak ufak cevrenızden de satış yaparak paranızı katlayabilirsiniz

İç giyim hijyen açısından riskli. Yani normal giysiyi iade edersin ya da değiştirirsin ama iç giyim denedim olmadı diye iade ediliyor mu? Kaç kişi o hijyenik koruma bantını çıkarmadan giyip deniyor? 15 bin TL bütçe çok az değil mi?

E ticaret kolay bir iş değil herkes yapamaz.15 bin bütçe bile sayılmaz yapmak için ticarete başlayınca hemen para kazanılmaz kendinizi geçindirmek için kenarda köşede 6 aylık hatta 1 yıllık paranız olması gerekir.

Satış yapmak için şirket kuracaksınız muhasebeci tutacaksınız ve Bağ-Kur ödeyeceksiniz Vergi levhası alıp vergi ödeyeceksiniz.Kargo anlaşması toptancı anlasması yapacaksınız bunların hepsi para demek elinizde ürün olacak anında kargoya vermek için öyle haftada 1 gün yada 2 gün kargo günü belirleyeyim derseniz yine olmaz o iş alıcı geç gelen kargoyu beklemez ayrıca satışlarda bir sürü komisyon kesilecek .

İç giyim hijyen açısından riskli. Yani normal giysiyi iade edersin ya da değiştirirsin ama iç giyim denedim olmadı diye iade ediliyor mu? Kaç kişi o hijyenik koruma bantını çıkarmadan giyip deniyor? 15 bin TL bütçe çok az değil mi?
İç giyimde paket açıldıktan sonra iade yok. Paketi açmadan denemenin de bir yolu yok.

Konu sahibi 15 binle olacak iş mi sence? Akıl mantık işi mi?

Açıkçası ben iç giyimi online satın alma riskine girmem. Hele ki daha da büyük paraları dökeceğim daha özel parçaları deneyerek almayı tercih ederim. Bilhassa iç giyimi uydurmakta zorlanan büyük cup ölçülü kadınlar bu çileyi anlayacaktır.

15bin şirket kurup bu ise girmeniz imkansız. Fikriniz çok güzel ama bütceniz yok denilecek kadar az maalesef

Kızlar aranızda trendyoldan satış yapan varmı ? Sizce karlımı bir iş mi ben yapmak istiyorum ama bütcem az ve nasıl olur hiç bilmiyorum riske değermi olursa iç giyim fantazi tarzı düşünüyorum ama kararsızım zaten zorla biraz birikmiş var onuda kaybedermiyim kazanırmıyım ikilemdeyim sizce değermi ? Bütcem 15 bin çok zorluklarla kazanıldı kaybetmek istemiyorum ama artık evde çok sıkıldım uğraş istiyorum
15 bin bu işe girmek için aşırı yetersiz bir miktar. Önceden hiç o sitede satıcı olmadım ama yapanlar biliyorum. Muhtemelen 15 binin hepsi şirket açma, muhasebe, vergi vb şeylere gider, elinizde mal alacak para olmaz.

Ben olsam hiç şirket açmakla uğraşmam, d.lap veya g.rdıropstan satış yapardım. Bu yerlerde sıfır ürünü uygun fiyata satan çok satıcı var.

Trendyol 'da bir çok satıcı reelde de dükkanı olan satıcılar. Hazır düzeni var. Bir de netten satış yapıyor.
Sıfırdan iş yapmak için güzel birikiminizin bir de ev gelirinizin yeterli olması lazım ki herhangi bir aksilikte evinizi de ticaretinizi de döndürebilesiniz. 15 bin bunun için çok az bir para. Borca girmeniz gerek. Girilen borcun miktarı da işin işleyişine bağlı olarak artacaktır.

15 binle şirket kurulmaz öncelikle
Trendyol gibi pazar yeri uygulamaları çok büyük komisyonlarla çalışıyor, çiçekçi bir arkadaşım var, yüzde 35 alıyorlar ilaveten sert kuralları var dedi, mesela ürünü yetiştiremedin kargoya dükkanını iki gün askıya alıyor. Oradaki satıcıların hepsinin işleyen dükkanları var siz daha yeni iş kuracaksınız. Sermayenizle ürün alıp dolap, gardrops gibi uygulamalardan ve ilaveten çevrenize elden satsanız daha uygun bir başlangıç olur sizin için

Elinizdeki parayı altın olarak tutun şimdilik üzerine ekleme yaparsınız geldikçe. ( Yatırım tavsiyesi değildir ;))Miktar düşük şuan elinizde ve rekabet ortamı geniş bir kategori iç çamaşırı.
El lezzetiniz iyiyse mesela trendyola girin bölgenizde ne eksik restaurant seçeneği olarak ev yemeği, gün tabakları, zeytinyağlılar, dondurulmuş sarma ev mantısı içli köfte,kesme erişte bunlari bile evden yapıp satabilirsiniz trendyolda. Sadece bir kaç belge ve şirket açmak gerekli.
Pazarı iyi analiz etmeniz lazım.

Kargoların geri dönüşleri falan hep sizin zararınıza oluyor ama iç giyimde açma deneme olunca iade olmaz ibaresi koyarsanız belki zorlamaz . Bu hem sizin için hemde alıcılar ıcın hijyen açısından da en uygun olanı olur . Her işin bir zorluğu ve riski illaki olur ama doğru stratejiyle ilerlerseniz kâr edersiniz . Avantaj mı evet avantaj müşterisi hazır bir uygulama çünkü ,, iç çamasırının hacmi de fazla olmadığı ıcın kargo ucretlendırmenızde ona göre olacaktır . Eğer ahlaklı özenli ve dürüst bir satıcı olursanız doğru kitleye ulaşırsınız

Dezavantajı da var tabi rekabet çok bu uygulama da çok iyi reklam yapmanız ve güzel yorumlar alıp ön planda kalmanız mesela çok satanlar listesine girmeniz sizi ileriye taşır

Şirket kurma isim ne bileyim işte Kargolama malzemeleri falan derken bütçenizin zaten 5-7 arası buraya gider kalanla da ürün alıp satışa sunmak gerekicek sonra sat al yaparak ilerlersiniz komisyonları da düşünmek lazım . Bu arada direk bi toptancıyla anlaşıp tüm ürünlerin fotolarını yükleyip satıca sunup tedarik etme yöntemiyle ilerleyedebilirsiniz

Önemli olan siz bu işte küçük küçük ilerleyebilecek misiniz ? belkide ayda bir ürün satacaksınız siz buna müsait misiniz ? mesela biz şirketi kurduğumuzda 3 sene cebten yedik müşteri potansiyelini yakalamamız bizden çok şey götürdü ama vazgeçmedik çünkü varımızı yoğumuzu bu yolda tüketmiştik son şansımızdı. Tamamen kaybetme ihtimaliniz olsa bile razımısınız önce bunu sorun kendınıze . Ben 15 binden 15 lira die bahsederım ama belki siz çok zor biriktirmişsinizdir . Denemeye değer dersenız yapın ama yok ben bunuda kaybedersem piskolojim bozulur falan diyorsanız yapmayın .

YouTube den gerçek Trendyol satıcılarının vıdeoları var izleyin gereken tüm bilgileri net öğrendiğinizde taşlar yerine oturur kafanızda zaten.

Mesela hıc toptancıyla görüştünüz mu hani bi telafuz vardır halk arasında, hakkı 💩unu öder mi 😆🙈araştırın

Ufak ufak cevrenızden de satış yaparak paranızı katlayabilirsiniz
Uzun uzun yazdığınız için öncelikle çok teşekkür ederim bu kadar bilgi verip önemsemeniz çok hoşuma gitti 😍 benim eşimin kendi dükkanı var yani aslında bi şekilde geçiniyoruz tabiki çok çok zengin değiliz ama şükür muhtaç değiliz ben bu parayı veya diyelimki 30 -50 bini batırırsam bizi zorlar ama alta almaz o yüzden eşime bu parayı batıradabilirim dşye dediğimde sıkıntı değil denemiş oluruz ha üzülürüz ama nasip dedi ben ilk başta büyük başlamak istemiyorum açıkcası çünkü en başından ne olacağı belli değil ve evden yapacağım için çocuğumda olmadığı için şuanlık satış sıkıntısı yaşaman sanırım ayda 1 bile satsam önemi yok sonuçta benim akrabam 3 ay satamamış tam kapatacağı dönem bi satmaya başlamış şuan inanırmısınız bilmem ama o kadar zenginki hayatı tatil ve eğlenceden ibaret her neyse küçükte olsa ilk zamanlar aylık bana harçlık olsa bile yeter artık bi gelir istiyorum eşimdende bu desteği alınca başlamak istedim açıkcası çünkü bi uğraş ve para kazanmak istiyorum tekrardan teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 🌸

Yoğun anksiyete krizlerinden sonra şükür cevap verebildim 🤭 her neyse iç giyimin iade oranı çok düşük ve o hikyen bandının kolayca çıkacağını düşünmüyorum zaten iade yok ibaresi koyup iade etse bile kabul etmeyip tekrar gönderme imkankm varmış ama farketmez tabiki anahtar bile satabilirim ben e ticarete başlayayım da inanki ürün farketmez kazanç olsun yeter

15 binle olacak iş değil bu.
Devede kulak bir para maalesef.
İade süreçlerinde kargo cebinizden çıkıyor.
Puanı yüksek bir mağaza olmadıkça ben almıyorum mesela.
E ticaret öyle kolay değil.
Bir de şirket açacaksınız zaten paranızın bir kısmı buraya gidecek.
Haklısınız fakat kadın girişimcilere olanak sağlanıyormuş hatta baya güzellikleri varmış komisyon vs ama dediğiniz gibi 15 bin çok az belki 30 ile başlanabilir ama

E ticaret kolay bir iş değil herkes yapamaz.15 bin bütçe bile sayılmaz yapmak için ticarete başlayınca hemen para kazanılmaz kendinizi geçindirmek için kenarda köşede 6 aylık hatta 1 yıllık paranız olması gerekir.

Satış yapmak için şirket kuracaksınız muhasebeci tutacaksınız ve Bağ-Kur ödeyeceksiniz Vergi levhası alıp vergi ödeyeceksiniz.Kargo anlaşması toptancı anlasması yapacaksınız bunların hepsi para demek elinizde ürün olacak anında kargoya vermek için öyle haftada 1 gün yada 2 gün kargo günü belirleyeyim derseniz yine olmaz o iş alıcı geç gelen kargoyu beklemez ayrıca satışlarda bir sürü komisyon kesilecek .
Haklısınız ama kadın girişimcilere çok güzel olanak sağlıyormuş kargoyuda trendyol anlaşmalı zaten sizden sadece mesela 30 lira kesiliyor kargo başına komisyonuda kira gibi düşünüyorum sonuçta çarşıda dükkan açsam aylık 15 bin hitap ettiğim insan 1000 kişi ama burda hesapladığımda komisyon 10 bin civarı hitap edilen milyonlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X