• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

E ticaret

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seni 50 yaşında, emekli maaşıyla geçinmeye çalışan zar zor 15bin biriktirmiş bir teyze zannettim de üzüldüm. Kızım 25 yaşındasın, gir en kötü kasiyerlik, garsonluk yap bir iş bul kendine. Zar zor biriktirdiğin parayla 1 aylık kira ödenmez, kısa yoldan zengin olma derdindesin. Bu sosyal medya mahvetti herkesi, 0 bilgiyle para kazanılmıyor, para hesabı bilmiyorsun daha. 250liraya iççamaşırı diyorsun. 15 binle olmaz diyorlar hmm evet ama 30la olur herhalde diyorsun milyon lira kazanma hayali kuruyorsun. Ne denie bilemedim, bence asla başlama bu işe, parandan olma

Yok kız 15 bin nerde bende o para o kadar param olsa zaten yer içer keyfime bakarım 😅😅😅
Sen hangi yılda yaşıyosun 150 binle nerde yiyip içip geziyorsun? Paraya dair en ufak bir fikrin yok gerçekten, gir bir işe çalış 15 bine de olmaz 30 a da olmaz bu saydıkların. 250 liraya ne çamaşırı satacaksın? Sosyal medyada her gördüğünüze inanmayın yok e ticarete girmiş milyon kazanıyormuş falan.

Yok kız 15 bin nerde bende o para o kadar param olsa zaten yer içer keyfime bakarım 😅😅😅
Siz 2010 da mı yaşıyorsunuz?
15 binle iş açmak istiyorsunuz sermaye bu.
150 bin’e yer içer keyfime bakarım diyorsunuz
Pek normal gelmedi aklınız bana

Sen hangi yılda yaşıyosun 150 binle nerde yiyip içip geziyorsun? Paraya dair en ufak bir fikrin yok gerçekten, gir bir işe çalış 15 bine de olmaz 30 a da olmaz bu saydıkların. 250 liraya ne çamaşırı satacaksın? Sosyal medyada her gördüğünüze inanmayın yok e ticarete girmiş milyon kazanıyormuş falan.
Ya gerçekten dalga geçiyor ya da biraz problem var gibi

150 bine orta kalite bir uhd otelde 2 kişi 1 hafta tatil yaparsın, ya da yurtdışına çıkar iki ülke gezer gelirsin.

250 liraya da evde giydiğim sarf malzemesi olarak baktığım üçlü beşli pamuklu don paketlerinden alıyorum ancak.

Konu sahibi ticateti geçtim muhtemelen alışveriş bile yapmıyor. Ev nasıl geçindirilir bilmiyor.

Elimde istanbulda biri gecis garantili olmak uzere cok iyi konumda 3 tane kopru var. Istersen 15 bine indirimli satabilirim. :)

Hayalleri gecersek esim bilgisayar muhendisi ve cok cok buyuk bir perakende devinde it direktoru. Benzer bir konusmayi ben yapmistim onla. Bu isler oyle 300, 500 bin sermaye koyayim pazaryerlerinde satis yapayim ile olmaz olurda zamana ve emege ihtiyacin var. Finanscisin parayi yonetmeyi biliyorsun bildigin isi yap paradan para kazan bilmedigin iste bi yastan sonra ne macerasi ariyorsun oldu.

Siz 2010 da mı yaşıyorsunuz?
15 binle iş açmak istiyorsunuz sermaye bu.
150 bin’e yer içer keyfime bakarım diyorsunuz
Pek normal gelmedi aklınız bana
Niye dalga geçiyim eşim çalışıyor evimiz arabamız var 150 binle geçim kaylesi olmadıktan sonra elimdeki telefonu değiştirir kıyafet vs alıp alışverip yaparım sanki tam kendimi anlatamadım yoksa problem yok 😅

150 bine orta kalite bir uhd otelde 2 kişi 1 hafta tatil yaparsın, ya da yurtdışına çıkar iki ülke gezer gelirsin.

250 liraya da evde giydiğim sarf malzemesi olarak baktığım üçlü beşli pamuklu don paketlerinden alıyorum ancak.

Konu sahibi ticateti geçtim muhtemelen alışveriş bile yapmıyor. Ev nasıl geçindirilir bilmiyor.
Evet bilmiyorum bu arada aşırı doğru 😅😅 şükür evimiz arabamız var eşimin geliride iyi ben ilk adım olarak şirket açma az da olsa bi ürün almadan bahsettim yoksa trendyolda orjinal ayakkabı vs satma hayalim yok mesela anahtarlık çinden 20 tlye getirtiliyor o şekilde ilk adımda bu şekilde başlayıp ilerde tabiki daha fazla paralarla yatırım yaparım sanırımmkendimi anlatamadım ben

Elimde istanbulda biri gecis garantili olmak uzere cok iyi konumda 3 tane kopru var. Istersen 15 bine indirimli satabilirim. :)

Hayalleri gecersek esim bilgisayar muhendisi ve cok cok buyuk bir perakende devinde it direktoru. Benzer bir konusmayi ben yapmistim onla. Bu isler oyle 300, 500 bin sermaye koyayim pazaryerlerinde satis yapayim ile olmaz olurda zamana ve emege ihtiyacin var. Finanscisin parayi yonetmeyi biliyorsun bildigin isi yap paradan para kazan bilmedigin iste bi yastan sonra ne macerasi ariyorsun oldu.
Olabilir köprü hiç de fena değil 🤭 😅😅😅

Otele para verecek kadar keriz değilim onun yerine sapanca villada 50 bine jakuzi içinde stori atabilirim 😅😅😅😅😅

Seni 50 yaşında, emekli maaşıyla geçinmeye çalışan zar zor 15bin biriktirmiş bir teyze zannettim de üzüldüm. Kızım 25 yaşındasın, gir en kötü kasiyerlik, garsonluk yap bir iş bul kendine. Zar zor biriktirdiğin parayla 1 aylık kira ödenmez, kısa yoldan zengin olma derdindesin. Bu sosyal medya mahvetti herkesi, 0 bilgiyle para kazanılmıyor, para hesabı bilmiyorsun daha. 250liraya iççamaşırı diyorsun. 15 binle olmaz diyorlar hmm evet ama 30la olur herhalde diyorsun milyon lira kazanma hayali kuruyorsun. Ne denie bilemedim, bence asla başlama bu işe, parandan olma
Ben asla milyon hayali kurmadım ama anladığım kadarıyla kb de asla e ticareti anlayan yok en basitinden bir takı satarak bile baya kar yapıyorlar komisyona gelince kira da aynı şekilde aslında mantıklı düşünüldüğünde

Aahahahah yok artık o kadar da değil parayı kolay kazanmıyoruz tabiki ama ilk adım olarak şirket açma muhasebe vs muhabbetleri için yetermi dedim yoksa bende farkındayım 15 bin ile bi işe girilmez ha ınstada girilir ama trendyol olmaz ilk adım olarak böyle bir para var elimde

Fatura işini nasıl halledeceksiniz? Eşinizin şirketi üzerinden kesecekseniz şirket tanımında geçiyor mu satacağınız ürünler? Trendyol bunları isteyecek çünkü. Yine eşiniz üzerinden fatura kesecekseniz kadın girişimci olanaklarından yararlanamazsınız, şirket eşinizin üzerine kuruludur muhtemelen. Şirket kurayım derseniz bu yazdığınız rakamlar ancak açılış maliyeti ve vergiye gider.
Eşimin muhasebecisi bana yeniden şirket kuracak ve kadın girişimci olarak girmeyi istiyorum eşimin üstüne olmayacak yani

Otele para verecek kadar keriz değilim onun yerine sapanca villada 50 bine jakuzi içinde stori atabilirim 😅😅😅😅😅
Sonra sevişme videolarınızı izleriz artık 😂😂😂

Normal insanlar story atmak için tatil yapmaz, dinlenmek, eğlenmek için yapar. İyi bir otelle sapanca bungalovunun sağladığı imkanlar kıyaslanamaz maalesef. Bunda bile neye ne kadar harcanır, ne kadar verim alırım, hangi imkanlardan yararlanırım diye kıyas yapamıyorsunuz.

Evet bilmiyorum bu arada aşırı doğru 😅😅 şükür evimiz arabamız var eşimin geliride iyi ben ilk adım olarak şirket açma az da olsa bi ürün almadan bahsettim yoksa trendyolda orjinal ayakkabı vs satma hayalim yok mesela anahtarlık çinden 20 tlye getirtiliyor o şekilde ilk adımda bu şekilde başlayıp ilerde tabiki daha fazla paralarla yatırım yaparım sanırımmkendimi anlatamadım ben
İnterneten anahtarlık satın alan var mı ya?

Siz dalga mı geçiyorsunuz bizimle. Kimse tatil tavsiyesi vermedi, yer içer keyfime bakarım dediğiniz paranın ancak birkaç günlük tatile gideceğinden bahsediyoruz siz sapancalara gittiniz.
Yurt dışından ürün getirtmek de o kadar kolay değil artık. Ve herkes temu vs uygulamaları keşfetti, ucuzundan alıp birkaç katına satma devri bitti yani
Asla fiyat algınız yok. Konuşma şekliniz, anlama kabiliyetiniz de bir garip. Önce zar zor 15bin biriktirdim dediniz şimdi durumumuz gayet iyi diyorsunuz.
Bence burdakileri dinleyin, boş hayallere kapılmayın. O işler sandığınız gibi 20 liraya ıvır zıvır aldım 200 liraya sattım birkaç ayda milyon kazandım gibi olmuyor. Ticari zekanız yok, bilginiz yok, para bilginiz de yok. Boşuna paranızdan olmayın. İlla çalışmak istiyorsanız başka bir alana yönelin, gerçek bir iş bulun

Valla KudrAlobar KudrAlobar bilir ben dona sütyene fazla para vermeyi sevmem, hatta bu yüzden dalga geçerler benimle.

Ben bile trendyolda yeni satıcıdan 250 liraya iç çamaşırı veya fantezi kıyafeti almam. Kutudan hıyar mı çıkacak, emin olamam.

Kaldı ki iç çamaşırı veya fantezi ürünleri niş bir pazar değil, on bin tane satıcı var. Bu bütçeyle aralarından sıyrılabilecek ürünler alamazsınız.

Dayım 20 sene önce yurtdışında çalışırken heves edip oradan ucuza aldığı Victoria's Secretları burada satmaya çalışmıştı. Sonuç, hepsi elinde kaldığı için annem, yengem ve ben senelerce VS don, bikini falan giydik :D
İyi tarafından bakarsanız elinizde patlarsa aşk hayatınız renklenmiş olur.

Valla KudrAlobar KudrAlobar bilir ben dona sütyene fazla para vermeyi sevmem, hatta bu yüzden dalga geçerler benimle.

Ben bile trendyolda yeni satıcıdan 250 liraya iç çamaşırı veya fantezi kıyafeti almam. Kutudan hıyar mı çıkacak, emin olamam.

Kaldı ki iç çamaşırı veya fantezi ürünleri niş bir pazar değil, on bin tane satıcı var. Bu bütçeyle aralarından sıyrılabilecek ürünler alamazsınız.

Dayım 20 sene önce yurtdışında çalışırken heves edip oradan ucuza aldığı Victoria's Secretları burada satmaya çalışmıştı. Sonuç, hepsi elinde kaldığı için annem, yengem ve ben senelerce VS don, bikini falan giydik :D
İyi tarafından bakarsanız elinizde patlarsa aşk hayatınız renklenmiş olur.
O değilde her mesajda benimle dalga geçtiler, lyayla dalga geçiyoruz falan yazıyoruz.

Olm biz niye seninle sürekli dalga geçiyoruz? Şu an farkettim normal değil bu 😂😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X