Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hos geldin canım vericez inşaallah şu kiloları .afiyet olsun .e afacanla ancak biter işlerselamben geldim
inşallah canım birlikte vereceğiz kilolarımızı yaza rahat rahat istediğimiz gibi gireceğiz sağlıkla inşallah.sende çok azimlisin maşallahbende şimdi kahve keyfi yapıyorum,bu saat oldu anca oturdum bugün.
Aksam menüsü süper şimdiden afiyet olsun canimşuana kadar güzel geçti,bir kaçamak yokakşama başemel soslu karnıbahar var .yanına salata yerim belki bir kase çorba,bugünü de böyle kapatırım inşallah.
Inşallah canım.ama evdede bir şeyler yapmaya calissan güzel olursorma
spor evin içinde sabahtan beri dolpçı beygiri gibi koşturmaşaka bir yana spor yapamıyorum şu sıralar hem zaman açısından hemde kış ayları biraz nanemolla oluyorum.havalar düzelsin hem açık havada yürüyüş hem de leslie yürümeye başlarım
![]()
bir süre böyle geçecek ,şuan sıkıntılı bölge mide ve ayva göbekçikInşallah canım.ama evdede bir şeyler yapmaya calissan güzel olur![]()
Bence de hemen başlamalı sın ben kendime spor saati koydum saat 2 dedimi yapıyorum bi görev gibi işe yarıyor sende dene istersenbir süre böyle geçecek ,şuan sıkıntılı bölge mide ve ayva göbekçikbunlar için bir şeyler yapabilirm aslın da ama biraz da tembellik mi ediyorum ne
hula lopum var ilk iş onunla tekrardan selamlaşayım ben
![]()
Dün ugraya madim malum pazar ve avm iyiki gitmisim 4 ay önce 50 bedendeeeen 44 e dusmusum kabine resmen havalara uçuyordum görevli kız 50 getirdi büyük 48 46 derkeeeen 44 oldumutlu mutlu musmutlu
oldum
Cok geçmiş olsun kuzucugagünaydın;dün tüm gün evdeydik biz ,benim kuzucuk biraz üşütmüş bizde çıkmadık dışarıya.bugün doktora götüreceğiz bakalım.
çok sevindim senin adına 3 beden dilek olay.ama 44 ten daha 38 e var dimi
yaza 38 beden kıyafetler alırken ki halini düşün birde
umarım bu haftada güzel ve kalıcı eksiler görürüz inşallahbu cumayı da sabırsızlık la bekliyorum
![]()
Çok teşekkür ederim hep yağlarim hep yaglariniz erisin inşallahselam canım geçerken uğrayim dedim gunlugun hayırlı olsun bol bol kilo vermeler hep yağların erisin![]()