• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

e Walker ve fitness ile zayıflama ya çalışıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi mlyt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şuana kadar güzel geçti,bir kaçamak yok:nazar:akşama başemel soslu karnıbahar var .yanına salata yerim belki bir kase çorba,bugünü de böyle kapatırım inşallah.

selam :KK54:ben geldim:KK55:
inşallah canım birlikte vereceğiz kilolarımızı yaza rahat rahat istediğimiz gibi gireceğiz sağlıkla inşallah.sende çok azimlisin maşallah:nazar:bende şimdi kahve keyfi yapıyorum,bu saat oldu anca oturdum bugün.
Hos geldin canım vericez inşaallah şu kiloları .afiyet olsun .e afacanla ancak biter işler:KK46:

şuana kadar güzel geçti,bir kaçamak yok:nazar:akşama başemel soslu karnıbahar var .yanına salata yerim belki bir kase çorba,bugünü de böyle kapatırım inşallah.
Aksam menüsü süper şimdiden afiyet olsun canim :kk77: bu günü böyle kapatılan harika olur:KK9:

sorma :nazar::KK46::KK45::-)
spor evin içinde sabahtan beri dolpçı beygiri gibi koşturma:confused::KK37:şaka bir yana spor yapamıyorum şu sıralar hem zaman açısından hemde kış ayları biraz nanemolla oluyorum.havalar düzelsin hem açık havada yürüyüş hem de leslie yürümeye başlarım:KK31::KK71:

sorma :nazar::KK46::KK45::-)
spor evin içinde sabahtan beri dolpçı beygiri gibi koşturma:confused::KK37:şaka bir yana spor yapamıyorum şu sıralar hem zaman açısından hemde kış ayları biraz nanemolla oluyorum.havalar düzelsin hem açık havada yürüyüş hem de leslie yürümeye başlarım:KK31::KK71:
Inşallah canım.ama evdede bir şeyler yapmaya calissan güzel olur:KK49:

Inşallah canım.ama evdede bir şeyler yapmaya calissan güzel olur:KK49:
bir süre böyle geçecek ,şuan sıkıntılı bölge mide ve ayva göbekçik:mad::KK37:bunlar için bir şeyler yapabilirm aslın da ama biraz da tembellik mi ediyorum ne:KK6:hula lopum var ilk iş onunla tekrardan selamlaşayım ben:KK36:

bir süre böyle geçecek ,şuan sıkıntılı bölge mide ve ayva göbekçik:mad::KK37:bunlar için bir şeyler yapabilirm aslın da ama biraz da tembellik mi ediyorum ne:KK6:hula lopum var ilk iş onunla tekrardan selamlaşayım ben:KK36:
Bence de hemen başlamalı sın ben kendime spor saati koydum saat 2 dedimi yapıyorum bi görev gibi işe yarıyor sende dene istersen:KK49:

Az önce akşam yemeği mi de yedim Semiz otlu cacık (bu günlerde Semiz otundan gidiyorum. Bağırsakları çalıştırıyor mus) 2 parça haşlanmış tavuk yağsız tuzsuz. Yatmadan spor umuda yapsam süper olurum ama bi rehavet var üstümde hayırlısı bakalım:KK16:

afiyet olsun canım,semizotu ve cacık çok severim ben.
gelelim bana ;akşam 2 saat dışarıya çıktık hem alışveriş hem gezme iyi geldi doğrusu.yemek konusuna gelince menümün dışına çıkmadım hatta çorba içmedim.bol salata ve yemek.yalnız 1 avuç içi kadar kuruyemiş yedim.ve iki akşamdır bu saatlerde kendimi aç hissediyorum:nazar::KK70::KK9::KK73:

Günaydın. Kahvaltı mı yaptım 1 tane haşlanmış yumurta .3 tane zeytin 1 dilim ekmek .

Dün ugraya madim malum pazar ve avm iyiki gitmisim 4 ay önce 50 bedendeeeen 44 e dusmusum kabine resmen havalara uçuyordum görevli kız 50 getirdi büyük 48 46 derkeeeen 44 oldu :KK76: mutlu mutlu musmutlu:KK28: oldum

Dün ugraya madim malum pazar ve avm iyiki gitmisim 4 ay önce 50 bedendeeeen 44 e dusmusum kabine resmen havalara uçuyordum görevli kız 50 getirdi büyük 48 46 derkeeeen 44 oldu :KK76: mutlu mutlu musmutlu:KK28: oldum

günaydın;dün tüm gün evdeydik biz ,benim kuzucuk biraz üşütmüş bizde çıkmadık dışarıya.bugün doktora götüreceğiz bakalım.
çok sevindim senin adına 3 beden dilek olay:KK9:.ama 44 ten daha 38 e var dimi:Dyaza 38 beden kıyafetler alırken ki halini düşün birde :KK36:

umarım bu haftada güzel ve kalıcı eksiler görürüz inşallah:KK6::rolleyes:bu cumayı da sabırsızlık la bekliyorum:KK37:

günaydın;dün tüm gün evdeydik biz ,benim kuzucuk biraz üşütmüş bizde çıkmadık dışarıya.bugün doktora götüreceğiz bakalım.
çok sevindim senin adına 3 beden dilek olay:KK9:.ama 44 ten daha 38 e var dimi:Dyaza 38 beden kıyafetler alırken ki halini düşün birde :KK36:

umarım bu haftada güzel ve kalıcı eksiler görürüz inşallah:KK6::rolleyes:bu cumayı da sabırsızlık la bekliyorum:KK37:
Cok geçmiş olsun kuzucuga :cry:

Çok şükür gitti yarısı.40 olsam bile bana yeter inşaallah yaza kadar oda olacak yavaş yavaş:KK5:

teşekkürler canım.
ayda 2 kg verilse bile 5 ayda 10 kg eder az mı .başaracağız kesinlikle .zafer bizim.

selam canım geçerken uğrayim dedim gunlugun hayırlı olsun bol bol kilo vermeler hep yağların erisin :-)

Öğlen yine yeniden Semiz otlu cacik 1 dilim ekmek
Aksam 3 kaşık pirinç pilavı bamya yapmıştım suyu hariç 5-6 kaşık bamya 1 dilim ekmek
1 .5 lt su 2 tane nescafe 2 si biarada bitki çayı
Yazarken yoruldum çokmu yemiş icmisim :kk77:

Back
X