Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çalışmak???Konuya hemencik bi göz attım da kimse çalışmaktan bahsetmemişkaydirigubbakcemile3
ne guzel yerınızde olmak ısterdım sakın bı yer yaşam..
yerınız cok guzel bence sadece tadını cıkarmaya gayret gosterın..
ınsanların arasına karısın onlardan emınım neler ogrenceksınız ..
keşke mutlu olmak ıcın hayatta sadece sınema alısverıs merkezı metropol bo hayat yeter oslaydı..
ama degıl nerde olursak olalım sadece ıcımızdekı huzur sevgı aşk hoşgoru kalsın emınım heryerde mutluluk sızle olur..a.s
sen filmi bana sor canım bir arşivim varki sorma
ne tür filmlerden hoşalnırsın
msesela benim ilklerimi sayayım
v for vandetta adında olduğu hayatımın film
içimdeki deniz
esaretin bedeli
akıl oyunları
testere serisi :))))))))
hotel
kaplumbağlarda uçar
barcelona barcelona
offfffffff bir sürü var istersen liste yaparım sana
:)
bencede bi işe girip çalışmak...
ne guzel yerınızde olmak ısterdım sakın bı yer yaşam..
yerınız cok guzel bence sadece tadını cıkarmaya gayret gosterın..
ınsanların arasına karısın onlardan emınım neler ogrenceksınız ..
keşke mutlu olmak ıcın hayatta sadece sınema alısverıs merkezı metropol bo hayat yeter oslaydı..
ama degıl nerde olursak olalım sadece ıcımızdekı huzur sevgı aşk hoşgoru kalsın emınım heryerde mutluluk sızle olur..a.s
Kursa git,kurs bulamazsan bebek yap.Emek bebek gibi çok tatlı bir bebeğin olsun.Allah bağışlasın
kesinlikle öyle...
ben izmirdeyim ama mutlu değilim... mutsuz da değilim diyebiliriz...
ama bu tamamen benimle ilgili...son zamanlarda bunu farkettim ben mutlu olmak istemiyorum yani bu konuda çabam yok niyeyse...
bunu da ancak kendimle çözebileceğim...:kedi:
bence bigün özleyebilirsin oraları, bunu hayal et keyfini çıkar, sessiz sakin dağ havası değişik kültür..ben senin yerinde olsam konu komşu, yaşlı teyzeler günlere falan giderdim, hem vakit geçer,geyik olur eğlenirsin, yoksa sadece eşin olur çevrende ve ona sararsın herşeyi problem edersin senin yüzünden burdayım moduna girip ilişkini yıpratırsın, bence ne kitap, ne film, ne internet çözüm..çözüm insan..senin insana ihtiyacın var ve bi şekilde iyi kötü birileriyle görüşmelisin zorla kendini çıkar muhakkak kafa birileri
bence de okumaya devam et..
kitap oku kendini geliştir.. madem bu kadar çok vaktin var..
film izlemek denmiş.. filmleri izlemekle kalma bence kendine bir blog aç izlediğin filmlerin oyuncularını kısa bilgilere tanıt film hakkındaki görüşllerini yaz eleştiri de bulun..
yemekler yeni tarifler deneyebilirsin.. denediklerini burda KK ile paylaşabilirsin.. fotograflı.. ya da onun için de blog açabilirsin..
elişine başladım diyorsun.. bunları internetten satabilirsin yeni siparişler alırsın belki bi yandan eve katkın bile olur..
yabancı dilini geliştirmelisin.. italyancaya başladım demişssin.. mutlaka ilerlet..
eğer internetin varsa imkanın da vardır.. bence es geçme..
internet üzerinden görme engelliler için kitap seslendirebilirsin.. bununla ilgili KK da konu mevcut inceleyebilirsin..
fotoğraf çekebilirsin.. eminim türkiye de oraları görmeyen birçok insan vardır benim gibi.. bunu fotograf sitelerinde veya burda bizlerle paylaşabilirsin..
ya çok teşekkür ederim sanırım gerçekten tek gereken insanmış.. dün kuaföre gittim ve kuaför konusunda hassasımdır sırf yeni birileryle tanışmak için saçlarımı güvenemedğim ellere bırakmayı göze aldım.. sadece 2 kuaför var ilçede alfabetik sıraya göre daldım içeri:) inanmıcaksınız ama kadın benim üst komşummuş:) bütün apartman beni konuşuyomuş kimdir bu nedir bi sürü de senaryo tabii çok güldüm ya:)
çok teşekkür ederim önerileriniz için özellikle görme engelliler için olan kısım çok güzeldi acaba bana linki verebilir misiniz?