e yaramadnz hissettiiniz anlar..

ne guzel yerınızde olmak ısterdım sakın bı yer yaşam..
yerınız cok guzel bence sadece tadını cıkarmaya gayret gosterın..
ınsanların arasına karısın onlardan emınım neler ogrenceksınız ..
keşke mutlu olmak ıcın hayatta sadece sınema alısverıs merkezı metropol bo hayat yeter oslaydı..
ama degıl nerde olursak olalım sadece ıcımızdekı huzur sevgı aşk hoşgoru kalsın emınım heryerde mutluluk sızle olur..a.s

ama muhtemelen orda yapabileceği bir iş olmadığı için evde vakit geçirmekzorunda...

gerçekten zor bir durum ama KK gerçekten zaman alıyor ; film haftası da güzel geldi... hem eğlenceli hem de genel kültürüne katkısı olur... ama sanki dernek gibi birşeyler de araştırsan güzel olabilir...

hani ilçe sonuçta mutlaka bir şekilde yardım edebileceğin sorunlar vardır...

keşke mutlu olmak ıcın hayatta sadece sınema alısverıs merkezı metropol bo hayat yeter oslaydı..
ama degıl nerde olursak olalım sadece ıcımızdekı huzur sevgı aşk hoşgoru kalsın emınım heryerde mutluluk sızle olur..a.s

kesinlikle öyle...
ben izmirdeyim ama mutlu değilim... mutsuz da değilim diyebiliriz...
ama bu tamamen benimle ilgili...son zamanlarda bunu farkettim ben mutlu olmak istemiyorum yani bu konuda çabam yok niyeyse...
bunu da ancak kendimle çözebileceğim...:kedi:

"On beş dakikalık okumanın yok edemeyeceği hiçbir sıkıntı yoktur." sözün sahibini hatırlamıyorum ama denemelisin.

bence de okumaya devam et..
kitap oku kendini geliştir.. madem bu kadar çok vaktin var..
film izlemek denmiş.. filmleri izlemekle kalma bence kendine bir blog aç izlediğin filmlerin oyuncularını kısa bilgilere tanıt film hakkındaki görüşllerini yaz eleştiri de bulun..
yemekler yeni tarifler deneyebilirsin.. denediklerini burda KK ile paylaşabilirsin.. fotograflı.. ya da onun için de blog açabilirsin..
elişine başladım diyorsun.. bunları internetten satabilirsin yeni siparişler alırsın belki bi yandan eve katkın bile olur..
yabancı dilini geliştirmelisin.. italyancaya başladım demişssin.. mutlaka ilerlet..
eğer internetin varsa imkanın da vardır.. bence es geçme..
internet üzerinden görme engelliler için kitap seslendirebilirsin.. bununla ilgili KK da konu mevcut inceleyebilirsin..
fotoğraf çekebilirsin.. eminim türkiye de oraları görmeyen birçok insan vardır benim gibi.. bunu fotograf sitelerinde veya burda bizlerle paylaşabilirsin..

sen filmi bana sor canım bir arşivim varki sorma
ne tür filmlerden hoşalnırsın
msesela benim ilklerimi sayayım
v for vandetta adında olduğu hayatımın film
içimdeki deniz
esaretin bedeli
akıl oyunları
testere serisi :))))))))
hotel
kaplumbağlarda uçar
barcelona barcelona
offfffffff bir sürü var istersen liste yaparım sana
:)

tatlım hemen hemen aynı tür filmlerden hoşlanıyoruz sanırım kullanıcı adıma bakarsan v for vendetta benim de vazgeçilmez filmim yine natalia portman'ın izlemedinse goya'nın hayaletleri mutlaka seyret bu arada teşekkür ederim:)

ben de ilk geldiğim zamanlar tıpkı sizin gibi düşünmüştüm hatta yeni kimselerle tanışmak dahi istemiyodum hayatıma yeni birilerinin girmesini, yeni hayatların katılmasını.. ama bi yerden sonra yalnızlık rahatsız etmeye başlıyo sizi dinlicek sizin de dinliceniz birine ihtiyaç duymaya başlıyosunuz..
ancak dediğiniz gibi huzurumuzu sağlıcak unsurları kaybetmediğimiz sürece mekan önemli olmadan her yerde mutlu oluruz...

Kursa git,kurs bulamazsan bebek yap.Emek bebek gibi çok tatlı bir bebeğin olsun.Allah bağışlasın

ben de düşündüm hemen ewliliğimin 3 ayında hamile kaldım ama hüsranla sonuçlandı düşük yaptım şimdi de korku var biraz ama ilerleyen günlerde düşünüyorum yine:) bu arada gerçekten emek bebek çok tatlı:)) inşallah benim de öyle bi bebeğim olur:))

bence bigün özleyebilirsin oraları, bunu hayal et keyfini çıkar, sessiz sakin dağ havası değişik kültür..ben senin yerinde olsam konu komşu, yaşlı teyzeler günlere falan giderdim, hem vakit geçer,geyik olur eğlenirsin, yoksa sadece eşin olur çevrende ve ona sararsın herşeyi problem edersin senin yüzünden burdayım moduna girip ilişkini yıpratırsın, bence ne kitap, ne film, ne internet çözüm..çözüm insan..senin insana ihtiyacın var ve bi şekilde iyi kötü birileriyle görüşmelisin zorla kendini çıkar muhakkak kafa birileri

he buarada sakın bebek düşünme derim, yalnızlığı paylaşmak için yanlış tercih.çünkü seni anlamaz,sorumluluk yükler konuşmaya daha çok ihtiyacın olur daha da yalnız hissedersin, birilerinin yardımı olmadan bebek büyütmek çok ama çok zor aileni istiosun yanında..biraz daha annene babana yakın olunca bebek düşün bence

kesinlikle öyle...
ben izmirdeyim ama mutlu değilim... mutsuz da değilim diyebiliriz...
ama bu tamamen benimle ilgili...son zamanlarda bunu farkettim ben mutlu olmak istemiyorum yani bu konuda çabam yok niyeyse...
bunu da ancak kendimle çözebileceğim...:kedi:

tatlım kesinlikle haklısın ben de bazen kendime acırken buluyorum kendimi gerçekten acıncak halde miyim yoksa kendi kendime triplere giriyorum bilmiyorum ve eşim de hiç bi şeyden memnun olmayıp, sürekli kendimi mutsuz olmaya adadığımı söylüyo:) ben bunu nasıl yenebilceemi bilmiyorum sen çözersen durumu bana da anlat olur mu..?

bence bigün özleyebilirsin oraları, bunu hayal et keyfini çıkar, sessiz sakin dağ havası değişik kültür..ben senin yerinde olsam konu komşu, yaşlı teyzeler günlere falan giderdim, hem vakit geçer,geyik olur eğlenirsin, yoksa sadece eşin olur çevrende ve ona sararsın herşeyi problem edersin senin yüzünden burdayım moduna girip ilişkini yıpratırsın, bence ne kitap, ne film, ne internet çözüm..çözüm insan..senin insana ihtiyacın var ve bi şekilde iyi kötü birileriyle görüşmelisin zorla kendini çıkar muhakkak kafa birileri

ya çok teşekkür ederim sanırım gerçekten tek gereken insanmış.. dün kuaföre gittim ve kuaför konusunda hassasımdır sırf yeni birileryle tanışmak için saçlarımı güvenemedğim ellere bırakmayı göze aldım.. sadece 2 kuaför var ilçede alfabetik sıraya göre daldım içeri:) inanmıcaksınız ama kadın benim üst komşummuş:) bütün apartman beni konuşuyomuş kimdir bu nedir bi sürü de senaryo tabii çok güldüm ya:)

bence de okumaya devam et..
kitap oku kendini geliştir.. madem bu kadar çok vaktin var..
film izlemek denmiş.. filmleri izlemekle kalma bence kendine bir blog aç izlediğin filmlerin oyuncularını kısa bilgilere tanıt film hakkındaki görüşllerini yaz eleştiri de bulun..
yemekler yeni tarifler deneyebilirsin.. denediklerini burda KK ile paylaşabilirsin.. fotograflı.. ya da onun için de blog açabilirsin..
elişine başladım diyorsun.. bunları internetten satabilirsin yeni siparişler alırsın belki bi yandan eve katkın bile olur..
yabancı dilini geliştirmelisin.. italyancaya başladım demişssin.. mutlaka ilerlet..
eğer internetin varsa imkanın da vardır.. bence es geçme..
internet üzerinden görme engelliler için kitap seslendirebilirsin.. bununla ilgili KK da konu mevcut inceleyebilirsin..
fotoğraf çekebilirsin.. eminim türkiye de oraları görmeyen birçok insan vardır benim gibi.. bunu fotograf sitelerinde veya burda bizlerle paylaşabilirsin..

çok teşekkür ederim önerileriniz için özellikle görme engelliler için olan kısım çok güzeldi acaba bana linki verebilir misiniz?

ya çok teşekkür ederim sanırım gerçekten tek gereken insanmış.. dün kuaföre gittim ve kuaför konusunda hassasımdır sırf yeni birileryle tanışmak için saçlarımı güvenemedğim ellere bırakmayı göze aldım.. sadece 2 kuaför var ilçede alfabetik sıraya göre daldım içeri:) inanmıcaksınız ama kadın benim üst komşummuş:) bütün apartman beni konuşuyomuş kimdir bu nedir bi sürü de senaryo tabii çok güldüm ya:)

kaydirigubbakcemile3
evet öyle oluyo, kimseyle görüşmek istemeyince tüm apartmanın ilgi odağı oluyorsun, toplumda böyle garip bi sistem var küçük yerlerde tabii. Ama büyük ihtimalle senin hakkında iyi şeyler düşünmüyolardır, helede bi kaç kez görüşme tekliflerini geri çevirdiysen yandın sen, senaryonun biri gider biri gelir malesefkaydirigubbakcemile3
bi arkadaş daha demiş canım bende onunla aynı fikirdeyim, sakın yanlızlığını gidermek için çocuk yapma, tek başına büyütmek çok zor oluyor, helede eşin sana yardım edemeyecek kadar çok çalışıyorsa.
Ama bi arkadaşında dediği gibi film, net bi yerden sonra tıkanıyor insan, sanırım orda eşinin görevinin bitmesini bekleyip daha sosyal olacağın bi ile taşınmak çözüm olabilir, en azından seçeneklerin çok olur seçip seçmemek sana kalır, ama orada seçenekler oldukça kısıtlı sanırım

Back
X