e2 degerı dusuk olan varmı acıl yardım

asude

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2008
311
4
96
Eskişehir
arkadaslar benım 4. ılac gunumde e2 degerım 154 cıktı sımdı ılac dozu arttırıldı degerı dusuk olupta sonradan yukselen varmı benım belkı transfer ıptal edılcek kacıncı ılac gunu kac degr cıktı ılac dozu kactı yardımcı olursanız sevınırım

asudecim benimde 4 gun puregon 300 kullandıktan sonra bugun kan degerim 209 çıktı. cok farklı degil degerlerimiz bende benimki dusuk diye arastiriyordum ilac gunun 4. veya 5. gununde e2 100 uzerinde oldugu surece sıkıntı olmadıgını soyluyorlar sadece bazıları ilac dozu arttırıyor yada suresi daha uzun oluyor. bence telaslanacak birsey yok cunku beni de arayıp degerimin normal oldugunu soylediler.

sen ilaclara baslamadan once e2 degerin kacti biliyor musun?

4. ilac gunum demissin 4 igneden sonra mi 3 igneden sonra 4. gun mu bu rakam?
birde hangi ilactan hangi doz kullanıyorsun bende merak ettim.
sorunu tam yanıtlamadım aslında cunku benimde ilk denemem herhalde bir sıkıntı yasamadan tamamlarız tedaviyi diyorum kaydirigubbakcemile5 hamile kalırmıyız orası kısmet iste... :CüvCüv:

asudecim benimde 4 gun puregon 300 kullandıktan sonra bugun kan degerim 209 çıktı. cok farklı degil degerlerimiz bende benimki dusuk diye arastiriyordum ilac gunun 4. veya 5. gununde e2 100 uzerinde oldugu surece sıkıntı olmadıgını soyluyorlar sadece bazıları ilac dozu arttırıyor yada suresi daha uzun oluyor. bence telaslanacak birsey yok cunku beni de arayıp degerimin normal oldugunu soylediler.

sen ilaclara baslamadan once e2 degerin kacti biliyor musun?

canım bu tedavıden oncen bakmadık ama asılamalrdakınde 40-60 arasıydı ılaclarla bırlıkte 900 kadar cıkmıstı.ılk asılamada pregon kullandım 75 ıle başladım degerım 133 oldu ancak 2.sinde yıne pregon 112.5 la basladık 600 e kadar cıktı 3 ve 4 asılamlarda menegon kullandım 900 kadr cıktı ama menegondada kyumurtalar kendılıgınden catladı onun ıcın bu tedavıye pregonla basladık sımdıde dozu 300 cıkardılar bakalım pazaetesı kac cıkacak sende asılama yaptırmısmıydın boyle durumla hıc karsılastınmı sızde sorun neydı

sorunu tam yanıtlamadım aslında cunku benimde ilk denemem herhalde bir sıkıntı yasamadan tamamlarız tedaviyi diyorum kaydirigubbakcemile5 hamile kalırmıyız orası kısmet iste... :CüvCüv:

canım 5. ilac gunu ılacı olmadan yaptırdıgım sonuc 154 pregon 300 cıktı yarından ıtıbaren bırde lucrın 5 kullanıyorum inşaallh ilk ve son denememız olur sen nerde yaptırıyosun tedavıyı

ben bursa acibademdeyim. ilk tup bebek denemem. asilama hic denemedik. bende endometriosis varmis 2 ay once ogrendik. sag tupum tıkalı sol tup açık ama ucunda hafif yapisikliklar var. ameliyat olup uzerina asilama deneyebilirdik ama hic ugrasmadan tup bebek denemek istedik.

ilk gunden 300le basladim ben 4. igneden sonra 5. gun oglen yapıldı test. seninkininde dozu artınca biraz daha yukselir merak etme. e2ye bakarken yumurta sayına da baktı mı doktor kac follikul saydı ne kadardılar? bende 7-8 kadar saydı simdilk 10mm civarında sanırım buyukleri arada kucuklerde var.

insallah soruna benimde oyleydi ama hamileyim diye birileri haber verir de bizimde icimiz rahat eder bende merak ediyorum.

ben bursa acibademdeyim. ilk tup bebek denemem. asilama hic denemedik. bende endometriosis varmis 2 ay once ogrendik. sag tupum tıkalı sol tup açık ama ucunda hafif yapisikliklar var. ameliyat olup uzerina asilama deneyebilirdik ama hic ugrasmadan tup bebek denemek istedik.

ilk gunden 300le basladim ben 4. igneden sonra 5. gun oglen yapıldı test. seninkininde dozu artınca biraz daha yukselir merak etme. e2ye bakarken yumurta sayına da baktı mı doktor kac follikul saydı ne kadardılar? bende 7-8 kadar saydı simdilk 10mm civarında sanırım buyukleri arada kucuklerde var.

insallah soruna benimde oyleydi ama hamileyim diye birileri haber verir de bizimde icimiz rahat eder bende merak ediyorum.

evet canım aynen bende ıçimize bı su serpılse rahatlıycaz ama
bugun ultrasonum vardı sol tarafta 5-6 sagda goremedı belkı oradada gelısır dedı buyukluklerı 11 cıvarıymıs dr um sanırım 7 folıkul toplarız senden dedı

cnm benim e2 değerlerim 17-160-336-1388-2000-2500-4500-4000 seninki bence çok normal hiç düşünme beni dozumda 112.5- 75-37.5- 75 oldu şimdi e2 ye göre doktorun ayarlar merak etme

momı sen ne durumdasın ne yaptınız

ya kızlar benım belım ve kasıklarım cok agrıyo az yumurta olmasına ragmen cok yumurtası olan arkadaslar nasıl duruyorlar baya agrı yapıyo ya bıde sankı catlıyolarmıs gıbıme gelıyo bugun tekrar e2 ıcın kan verdın saat 3 te cıkcak bakalım nasıl olcak degerler sızde sonuclarınızı yaın kızlar olurmu

canım aşılamalarla tüp bebek çok farklı benimde tüm aşılamalar çok iyyiidi gelişimi fakat 2 tüp bebek denememdede hem e2 düşüm hemde yumurta 6 tane toplandı 3 er tanesi dolu çıktı önemli olan kaliteleri.1. kalite olması bunun nedenini benim doktorum yumurta rezervi düşük bayanlarda yaşandığını belirtmişti....

kızlar benım dunku degerım 632 olmus yukselmıs yanı usg de en buyugu 15-12-11-10-9 mm 5 ve 6 yumurta varmıs endometrıum kalınlıgı 9 mm dedıler yarın tekrar kan vercem bakalım sızınkıler nasıl

kızlar bugun ben ankaraya geldım son takıbım yarın olcak bugun e2 1218 cıktı solda en buyugu 19mm 7 tane sagde en buyugu 12mm 3 tane yumos varmıs pazar gunu yumurtalar toplancak ama sızce daha dıgerlerı kucuk degılmı bunların olgun cıkma sansı kactır sızce

Back
X