e2 değeri hakkında

..ELCHIN..

bal oğlum****bal kızım
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
6.147
36
363
40
Amasya
selam arkadaşlar bişey danışmak istiyorum sizlere

dr dan geldim bugün 15 tane solda 9 tane sağda yumurtam var toplam 24 tane en büyükleri 12mm ile 10mm arasında değişiyor yani daha küçükler
ama e2 değerim bugün 930 çıktı dr um biraz yüksek dedi canım sıkıldı sizce nasıl sizinkiler nasıldı
:gitme:

bilgilendirin beni nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Elchın cnm baskılayıcı olarak lucrın kullanmaya devam edıyormusun?
Bırde lucrın kullanmaya 21 gÜnÜndemı baŞladın ben Şuan 11. Lucrınımı vurdum bugÜn adet olmayı beklıyorum lucrın adetını geÇıktırdımı acaba?
Sen benden Öndesın tedavıde oyÜzden sorularını cevaplayamayacaĞım kusura bakma ama ıyımser ol derım stres yapma

selam canım allah yardıomcın olsun hayır canım geciktirmedi lucrin adetimi 11. gün adet oldum ben

ve ben lucrine hala devam ediyorum 10 üniteden 5 e düşürdük evet uzun protokol olduğu için 21. gün başladım lucrine

benim dr umda bülent bey

selam canım allah yardıomcın olsun hayır canım geciktirmedi lucrin adetimi 11. gün adet oldum ben

ve ben lucrine hala devam ediyorum 10 üniteden 5 e düşürdük evet uzun protokol olduğu için 21. gün başladım lucrine

benim dr umda bülent bey

SENİ ARADILARMI HİÇ BEN ANKARA DIŞINDAYIM HAKAN BEYLE GÖRÜŞTÜKTEN SONRA HİÇ ARAMADILAR BENİa.s.a.s.a.s.

aradılar canım tedaviye başladınızmı nasıl gidiyor diye sordular zaten şuandada drum her gitmemde telefon edip onları haberdar ediyor

bilmiyorum canım valla beni aradılarında ben daha gitmemiştim dr a onlara söyledim burdaki dr um takibimi yapıcak diye onlarda evet biliyoruz dediler

biraz yuksekmi dedi bu sayiya hemde 24 yumurta ile bence ya sende yada dr da yanlislik var cunku bu kadar yumurtaya bu e2 cok dusuk bile
ayrica ben 20 yumurta ve 8000 e2 ile catlatma ignesi oldum
bi yerlerde terslik var bence iyi ogren
e2 dusuk bile

cnm bende hakan beyin hastasıydım 5000 e2 ile transfer oldum yüksek değil zaten aşırı yükselirse önlemini alıyorlar bi ilaç veriliyor korkma yani yumurtan çok ondan e2 yüksek dahada yükselecek endişe etme

Back
X