e2 hormonu düşük olan arkadaşlar!!!!!

justing76

canım Defnem....
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
2.535
8
641
Bursa
slm arkadaşlar....uzun protokol tüp bebek tedavisine başladım.5. puregonumu bu akşam vuruldum.fakat bugün yapılan e2 testinde değerim biraz düşük çıkmış.günde 300 dozken 375 e çıkarıldı.bu durumda olan arkadaşlar varsa yada bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa beni aydınlatabilirlermi?bu durum tüp bebek tedavisi için büyük bir riskmi?

Hayır canım öyle düşünme, o degere göre büyüme hızını kontrol edebiliyorlar dozunu ona göre ayarlıyabiliyorlarmış, benim de iki güne bir ölçülmüştü, o degere göre dozu düşürdüler sonra birgün hiç vurunmadım sonraki gündede75 vurundum ertesi günede çatlatma ignesi yapıldı.. Oyüzden sen bunları hiç düşünme herşeyi doktoruna bırak rahat rahat tedavini atlatırsın inşallah canım hayırlısıyla haber vermeyi unutma sakın banada takip ediyorum bende

endişe etme. benimde çok düşüktü 3 yumurtam oluştu ama biri olgunlaştı. pazartesi sonucu bekliyorum. rezerv olduğu sürece doz artırıp büyütüyorlar yumurtayı. endişelenme

tukuaz windy çok teşekkürler...bunun ne demek olduğunu bilmediğim için dozda artınca ilk gün çok karamsarlığa düştüm.ama şimdi içim rahat...

slm cnm..benim 10 du ..dr um sınırda demişti..10 ile 13 arası rezerv azalıyo demekmiş..13 ten sonrası risk sanırım...ama 9 fena değil...

ben bu siteye yeni üye oldum nasıl mesaj gönderilir anlamaya çalışıyorum:)filo sanırım az önceki mesaj bana yazılmıştı? doktor bana tüp bebek önerdi reglinin ikinci günü fsh 9 e2 55 çıktı pek anlamıyorum bu değerler kötü mü ?

e2değerlerin bir sonrakinde belirli bir katlanması olması gerek diye biliyorum..tam bir bilgim yok..benim genelde düşük devam etti..sonra biraz artış oldu..zaten benim transferimde oldu..yarın test günüm..

Aaa hayatım demek yarın test günün ha.Sabırsızlıkla bekliyorum sonucunu canım.Hadi yarın Hamileyimmmm diye haykır burdan ha....

umarım gönlünce olur...fsh değerinin yüksekliği dışında başka sorun var mıydı tüp bebeğe karar vermende etkili olan?

cnm benim benim çook problemim vardı..bir kere rahimim kalp şeklindeydi..ama benim bu rahimle hamile kaldığım 11 yaşında bir kızım var...ama ilkinde problem olmadı ama ikincisinde olabilir diye laparoskopi ameliyatı oldum mayıs ayında..çikolata kistimde vardı bir tane küçük ..açılmışken oda alındı.. laparoskopiden öncede bir negatif aşılamam olmuştu..bu arada ben ikinci evliliğim yaptım ve 4 senelik evliyim.bu zamana kadar olmadığı için vede fsh ım sınırda olduğu için yaşımında 33 olması nedeniyle acele etmeye karar verdik..ve tüp bebek tedavisini seçtik..valla baya karışık yazdım anlıyabilecekmisin bilmiyorum...

okudum ve anladım açıklayıcıydı. teşekkür ederim. benim yaşım 39. 38 yaşında evlendim bir kez boş gebelik geçirdim.yaşımın ileri olması nedeniyle doktorlar benden daha panik anında tüp bebek yaptır yaşın ileri diyorlar. aslında bir sorun yok fsh bir kez test yaptırdım 8 diğeri 9 çıktı.ben de kime gideceğimi şaşırdım sadece doğru yönlendirilmek istiyorum hayırlısı olsun.hepimiz için

aslında gebe kalmışsın boşta olsa..eğer kendini çok kasmıcaksan yani stres yapmıcam diyorsan doğal yolla biraz dene derim..hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…