• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

e2 ve ultrasondaki yumurta sayısı uyuşmuyor?!

Bende ilac dozunun fazla gelip yumurtaları baskiladigini dusunuyorum . Yumurtaliklarin ilaçlara cok tepki vermiş dediler , e2 degerime göre çıkan yumurta sayım normal degilmis amh 5.6 bu arada . Ve toplanan yumurtalarin 10 tanesi olgundu. Bilgi alırsanız buraya yazarmisiniz lütfen tesekkur ederim ayrıca yorumunuz için 🌸
Tabii kesin yazacağım herkese bilgi olması için. Biz hepimiz aynı gemideyiz sizi çok iyi anlıyorum. umarım tez zamanda evladımız hayırlı ve sağlıklı olur. Bunlar mazi olur. Siz çok gençsiniz lütfen araştırın ve ona göre bir doktorla çalışın. Çok yumurta zaten yumurtayı kalitesizleştirir. Yani toplamda zaten hadi 20 toplansın. Eminim 3-5 tane kalır yani. İyi beslenin. Destek kullanın vücut toparlasın. Bol bol hareket kan dolaşımı iyi olsun. Olucak sizin ben öyle hissediyorum.

merhaba bugün opu öncesi aon kontrol için gittim.Uzun protokolle baskılayarak başladık tedaviye her zamankiden oldukça sayıca az folikül oluştu.6 tane ile başladık ve bugün 4-5tane yumurta vardı büyümüş 20-15mm aralığında e2 2110 4 büyük yumurta için bu değer fazla değil mi?yada görülmeyen yumurtalar mı var birileri beni aydınlatsın:) kk da yumurta başına e2 200 ise benimkisi ne?
e2 degerı tam dokorun saydıgı yumurta ıle örtüşmeyebılıyor..
benım e2 : 2300 lerdeydı doktor 12-13 toplarız dedı cıkan yumurta 19 du ..
yanı toplama olmadan net olmuyor

Merhaba benimde e2 opu günü 8000kusurdu sadece 12 yumurta toplandı 10 tanesine işlem yapmışlar 4 tanesi döllenmis ama gelişimi durdu . Yumurtalar desteklememis hücre bolunmesini . 26 yaşımdayım bende tedavi başında 55 falandı adette 65 ti
Geçmiş olsun.Benim de 2.tedavide 8tane embryom hepsi gelişimi durmuştu.Sil baştan başladık.Bu sefer 2110 e2 7yumurta toplandı bakalım döllenecek mi bekliyorum ne zor şeyler

e2 degerı tam dokorun saydıgı yumurta ıle örtüşmeyebılıyor..
benım e2 : 2300 lerdeydı doktor 12-13 toplarız dedı cıkan yumurta 19 du ..
yanı toplama olmadan net olmuyor
evet farklı olabiliyormuş coğu kişinin örtüşmüyor.2110 7 yumurta benm de.sadece 5tane döllenmiş ilk gün bakalm snraya kalacak mı:(

evet farklı olabiliyormuş coğu kişinin örtüşmüyor.2110 7 yumurta benm de.sadece 5tane döllenmiş ilk gün bakalm snraya kalacak mı:KK43:
pozitif kalmaya calisip embriyolarina sevgi ve enerjini tum kalbinle gondermeni oneririm. Hayat bizim dusundugumuzun cok otesinde.. Onlar senin enerjini hissederler cunku sana ait bir parca.. Guzel haberlerini dort gozle bekliyorum. Allah buyuk.

pozitif kalmaya calisip embriyolarina sevgi ve enerjini tum kalbinle gondermeni oneririm. Hayat bizim dusundugumuzun cok otesinde.. Onlar senin enerjini hissederler cunku sana ait bir parca.. Guzel haberlerini dort gozle bekliyorum. Allah buyuk.
inşallah,keşke pozitif olabilsem deniyorum.İnşallah olacak bu sefer olumlama yapayım bari😊

inşallah,keşke pozitif olabilsem deniyorum.İnşallah olacak bu sefer olumlama yapayım bari😊
arkadasim 38 yasinda 4. denemede tek yumurta ile hamile kaldi ve dogurdu. ilk 3 denemede 1 tane bile gelismiyordu yumurtasi. Yasina gore yumurtaliklari daha yasli demisti doktor ama iste tek yumurta ile hamile kaldi. Hayat bu zaten hepimize saglikli bize tutunan bir embriyo gerekli.

Tabii kesin yazacağım herkese bilgi olması için. Biz hepimiz aynı gemideyiz sizi çok iyi anlıyorum. umarım tez zamanda evladımız hayırlı ve sağlıklı olur. Bunlar mazi olur. Siz çok gençsiniz lütfen araştırın ve ona göre bir doktorla çalışın. Çok yumurta zaten yumurtayı kalitesizleştirir. Yani toplamda zaten hadi 20 toplansın. Eminim 3-5 tane kalır yani. İyi beslenin. Destek kullanın vücut toparlasın. Bol bol hareket kan dolaşımı iyi olsun. Olucak sizin ben öyle hissediyorum.
Ayyy çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için modum yükseldi , dikkate alacağım söylediklerinizi vitamin kullaniyordum ama içerik bakımından yetmedi sanirim arastirayim biraz daha 🥰
Geçmiş olsun.Benim de 2.tedavide 8tane embryom hepsi gelişimi durmuştu.Sil baştan başladık.Bu sefer 2110 e2 7yumurta toplandı bakalım döllenecek mi bekliyorum ne zor şeyler
Çok teşekkür ederim . Umarım hersey düşündüğünüzden daha güzel olur 🤲

arkadasim 38 yasinda 4. denemede tek yumurta ile hamile kaldi ve dogurdu. ilk 3 denemede 1 tane bile gelismiyordu yumurtasi. Yasina gore yumurtaliklari daha yasli demisti doktor ama iste tek yumurta ile hamile kaldi. Hayat bu zaten hepimize saglikli bize tutunan bir embriyo gerekli.
Evet ya böyle mucizeleri görünce ümitleniyorum bir enerji buluyorum denemek için.Vakti zamanı gelince herşey vesile işte

Merhaba iyi olmaya çalışıyorum siz nasılsınız:) 2embriyom kaldı taze transfer olacaktı endometrium ince kaldı:KK43:yarın bir kez daha kontrol olmassa donduracaklar
Üzülmeyin sağlıklı embriyonuz olsunda. Belki vücut dinlenir daha iyi olur. Geç olsun güç olmasın derler. Nar mıydı emin değilim sanki kalınlaşmasına yardım ediyordu. Zaten stres hormonları alt üst ediyor. Sakinlik size en iyi ilaç. Çok çok sevindim 2 embriyonuz olmasına. Size sağlıklı hayırlı evlat olsunlar. Amin

Üzülmeyin sağlıklı embriyonuz olsunda. Belki vücut dinlenir daha iyi olur. Geç olsun güç olmasın derler. Nar mıydı emin değilim sanki kalınlaşmasına yardım ediyordu. Zaten stres hormonları alt üst ediyor. Sakinlik size en iyi ilaç. Çok çok sevindim 2 embriyonuz olmasına. Size sağlıklı hayırlı evlat olsunlar. Amin
teşekkürler.embryolar donduruldu.2ay sonra transfer artık.Aslında iyi oldu biraz uzun protokol ardından taze transfer cok yorucu olacaktı.Nasip böyleymiş.İnşallah cümlemiz için hayırlı olsun🥰💐

teşekkürler.embryolar donduruldu.2ay sonra transfer artık.Aslında iyi oldu biraz uzun protokol ardından taze transfer cok yorucu olacaktı.Nasip böyleymiş.İnşallah cümlemiz için hayırlı olsun🥰💐
Şimdi önüne bakma zamanı. Bu sürede doğal beslenip hareketli kalmaya çalışın. Kan dolaşımı rahmi iyi besler. ☺️ sonra gelsin bebeler 🥰😃🙏

Yarar neden yaramasın. Spor en faydalı şey. Diğeri beslenme ve sakin kalmak. Gerisini bicıt halleder. Embriyo demek umut demek. Azıcık umutlanalım ki tutunsun bebekler 😃
Evet ya azıcık ta ümitlenelim🫣😅 kafa dinlemek spor güzel beslenme takviye her yerden yürüyeceğim elbet işe yarar.şükür ki embriyo oldu bu da bir ümit oldu bana😊

Back
X