Earplarmzn resimleri

phenomen eşarplarının her biri ayrı güzelmişşzemuszemus
meryemcim bu eşarp cici mikaydirigubbakcemile3 tak da öyle görelimm
B&Mben de çok seviyorum böyle açık renk eşarpları ama gitmiyo yüzüme sen güle güle kullan

tesekkür ederim kuzum sende yokmu yoksa ondan hihi

canim paintden bile acip üstünü boyasan oluyor kaydirigubbakcemile3

sana özel msj yazdim gitmedi sanirim..
sana yazmak icin msj sayim 50 olmasi gerekiyomus:roflol:
daha cok yeniyim yani..
msnden bana anlatsan msnimi versem olurmu?

B&M eşarpların çok güzel canım,iyi günlerde kullan dilerim

en son eklediğin kızkuleli camiili olan hangi marka ve fiyatı nedir mümkünse söylermisin,tşkr.

İstanbul'da yeşilköy sosyete pazarında bir çok markanın(gucci,burberry,valentino vs.) eşarbını çantasını bulabilirsin canımyerimseniben fiyatlarda 50-80 tl gibiydi hatırladığım.
bir de eminönü çakmakçılar yokuşunda eşarpçılar var ve orada da bu markaların eşarpları satılıyor hesaplı fiyatayerimseniben

Snnr cok sagol cnm yazdigin icin..
hemen not edecem bunlari unutmamak icin..
zaten eminönüne gidecektikzemuszemus

Snnr cok sagol cnm yazdigin icin..
hemen not edecem bunlari unutmamak icin..
zaten eminönüne gidecektikzemuszemus
eminönü'ne gitmeden olmaz zaten,o kadar çok çeşit ve alınacak şey varki inanamazsın kaydirigubbakcemile3

yeşilköy pazarıda çarşamba günleri kuruluyor haberin olsun canım :)

doğru canım haklısın.. ben gerçi çocuk olduktan sonra bebek mağazalarından çıkmaz oldum çokda gezemedim doğrusu sadece ihtiyaçlarımı aldım geçtim ama artık kızım büyüdü bende çarşı pazara akıyorumsırnaşık şey

eminönü'ne gitmeden olmaz zaten,o kadar çok çeşit ve alınacak şey varki inanamazsın kaydirigubbakcemile3

yeşilköy pazarıda çarşamba günleri kuruluyor haberin olsun canım :)

yesilköyde eminönünde mi ? valla hic bilgim yokkkkkkaydirigubbakcemile3
peki su meshur carsamba pazari var o fatihde mi?
cok sordum ben yaaa hehehe

çarşamba pazarı fatihte canım doğru
yeşilköy pazarıda çarşamba günleri kuruluyor diye biliyorum floryada diye biliyorum yanılıyorsam düzeltsin arkadaşlar
yeşilköy pazarı eminönünde değil canım

zarifecik ben en üstte sagdakini begendim. hangi marka ?

Tam resim eklicektim olmadi
bu yazi cikiyor:
To be able to post links or images your post count must be 100 or greater. You currently have 6 posts.

Please remove links from your message, then you will be able to submit your post.

zarifecim eşarplarının genelini beğendim
bi kaç tane hariçakannehir
nişanında taktığında çok hoşuma gitmişti.
kıyafetinle çok hoş olmuştu
hepsinide güle güle kullan canım:CüvCüv:

nariscim
ben onu ilk kapandığım gün almıştım takmıyorum artık pekopuyorumnanaktankaraca markası ama çok ucuzdu 6 lira fln

bu arada anlamadım 100msj fln yok öle bişey ben ilk gün resim ekledim.eski yazdıklarına baktım bence eşarp alcaksan eminönünü boşver ordakiler pahalı yani her yerde var dükkana girip alıcaksın sen fatih pazarına bak her tezgahta var o çakmalardankaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:

sağol canım katalog yaptım kaydirigubbakcemile3zaten ben de sevmiyorum hepsini.ayrıca o sözümdü hala nişanlanamadım:gitme:.salonda olcağı için hiç hoşlanmasam da süüslü bişey diktircem

zarifecik esarplarının hepsine bayıldım ya ben hic böyle seyler bulamıyorum :sinifsinif:

aaa çok kolay ben önce en pahalı yerlere baktım çok kötülerdi sonra kendime pazarlardan özel tezgahlar buldum hepsi çakmadır ama önemli olan beğenmemopuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:

yok inan var olmuyor yoksa eklerdim olmadi yanii..
bidaha deniyeyim..
tamam sagol cnm gitcem insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…