tesekkür ederim kuzum sende yokmu yoksa ondan hihi
canim paintden bile acip üstünü boyasan oluyor kaydirigubbakcemile3
ama canım marka kendine bi desen yapmış her eşarbında kullanıyo hatta çanta ayakabı vs de
hem 1 kişi içinde üretilmiyoki:sm_confused:
gerçi ben daha kimsede bu eşarbın aynısını görmedim
hoş görsemde sorun olmaz bendeki benimdir benim takabilmem önemlidiropuyorumnanaktan
bence sende tak , başkasında aynısı var diye neden kendini sevdiğin bi eşarptan mahrum edesinki:uhm:
Merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim:kedi:
almanyadan katiliyorum.. 2 hafta sonra tr ye tatile gidiyoruz kaynimin dügünü var
hayirlisi bakalim.. tr dekilere bir sorum olacak bndede ipek hastaligi var
burdan zaten pahali pahali aliyoruz, istanbulda nerde uyguna esarp bulabilirim
mesela bir arkadas markali esarplarin cakmalarini almisdi cok güzellerdi soramadim..
sizin bildiginiz yerler varmi, beni bilgilendirirseniz sevinirim..
ayri konu acmadim bunun icin, sorun olmaz ins..
eminönü'ne gitmeden olmaz zaten,o kadar çok çeşit ve alınacak şey varki inanamazsın kaydirigubbakcemile3Snnr cok sagol cnm yazdigin icin..
hemen not edecem bunlari unutmamak icin..
zaten eminönüne gidecektikzemuszemus
ELIFNAZ bak canim bulursun belki daha güzelleride vardir... ama o kiz kulesine bayildim ben ve ufak detaylarin örnegin semazen resmi bile var üstünde...
bu yaz okadar yeri gezdimki türkiyenin bi ucundan digerine... sizde okadar cok secenek var canim earp konusunda biz burda mahrum kaliyoruz olanlarda asiri pahali
eminönü'ne gitmeden olmaz zaten,o kadar çok çeşit ve alınacak şey varki inanamazsın kaydirigubbakcemile3
yeşilköy pazarıda çarşamba günleri kuruluyor haberin olsun canım :)
zarifecim eşarplarının genelini beğendim
bi kaç tane hariçakannehir
nişanında taktığında çok hoşuma gitmişti.
kıyafetinle çok hoş olmuştu
hepsinide güle güle kullan canım:CüvCüv:
zarifecik esarplarının hepsine bayıldım ya ben hic böyle seyler bulamıyorum :sinifsinif:
nariscim
ben onu ilk kapandığım gün almıştım takmıyorum artık pekopuyorumnanaktankaraca markası ama çok ucuzdu 6 lira fln
bu arada anlamadım 100msj fln yok öle bişey ben ilk gün resim ekledim.eski yazdıklarına baktım bence eşarp alcaksan eminönünü boşver ordakiler pahalı yani her yerde var dükkana girip alıcaksın sen fatih pazarına bak her tezgahta var o çakmalardankaydirigubbakcemile3
zarifecim yaşlılık işte ne edersinmafoldumben unutkanlık başladı
yok inan var olmuyor yoksa eklerdim olmadi yanii..
bidaha deniyeyim..
tamam sagol cnm gitcem insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?