Earplarmzn resimleri

mrb arkadaşlar bende eklemeye çalışıorum ama çok büyük oluo nasıl küçük yapabilirm :uhm:

papatyacim esarbin cok güzel spor ama biraz resmi kücültsen canim :) yükledigin sitede büyüklük secebiliyorsun 640 olani sec istersen

papatyam
simdi resim daha iyi anlasiliyor canim cok hos eminim basinda cok dahada güzel duruyordur...
birde rica etsem diger resmi editden silsen sayfa kayiyor yoksa :)

kııızz

gulceeeem
hayırlı olsun esarbın cok cücelll
hemen kombıne et de gorelım

Kızlar merhaba,
ben de aranıza katıldım.bu topiği çok sevdim.ben de foto göndermek istiyorum ancak beceremedim.galiba sadece 2 foto ekleyebildim,neyse inş. devamını ekleyebilirim...

Eklentiler

• $eş11.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 64
  • $eşarp4..webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 55
papatya,gülceeşarplarınız çok güzel bana niye olmuyo ya açık renkmafoldumben

pinhancımikinci kemanlıyı beğendim bende de laciverti var ama bu daha güzelmiş bana olmuyo ama:lepi:

pinhaan nasil ekledin ya sen..
ben bile ekliyemiyorum bnde yeniyim..
üstte yazmiyormu sende 100 den fazla msj cekmeniz lazim diye
bende öyle diyor..
nerden ekledin cnm?

kızlar eşarpımın resmini koyamadım ama bugün yolda giderken kadının biri durdurup nereden aldın çok güzelmiş çok yakışmış dedi kızıma alıyım dedi tarif ettim yerini ama bittiği için alamamış orkidenin el boyamasıymış pierre cardin modeliymiş resmini ekleyemedim bi türlü

pinhaan nasil ekledin ya sen..
ben bile ekliyemiyorum bnde yeniyim..
üstte yazmiyormu sende 100 den fazla msj cekmeniz lazim diye
bende öyle diyor..
nerden ekledin cnm?
canım benim de ilk ekleyişimdi bu. mesaj yazdığımız bölümün üst kısmında ataç şeklinde bir eklenti işareti var.onun yanındaki ok işaretini tıklayınca eklenti sayfası açılıyor.oradan devam ediyorsun.ama açık resim şeklinde eklemeyi ben de bilmiyorum...

Bu da benim yeni eşarbım diğer başlık kapanmış bu yüzden buraya ekliyorum bende başımdayken. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…