Earplarmzn resimleri

target
esarpların cok guzel
ıkıncıden benım de var cok severek kullanıyorum
sen de gule gule kullan

çok teşekkürler arkadaşlar a.s.

yeni sonbahar-kış sezonundanda çarpıldığım modeller var
hepsini almak istiyorum ya :)

almak isteyipte beğendiklerimizi de paylaşabiliyor muyuz

hee evet gavur memleketlerin bayrakları varkaydirigubbakcemile3 aamaaan eşarp bu nolcak canım ya tak gitsin belli bile olmuyor sen dedin diye inceledim:icecream:

he yaa gavur bayrakları var iştekaydirigubbakcemile3kız ben onu ölsem takmam pazardan aldım zatten hemmen değiştirem kenarlarını hiç incelemeden aldım ortası çok hoşuma gittiydi malıda güzel emmeee:gitme:kaydirigubbakcemile3

ya pazarcılarda değiştiriken gıcık ediyo adamı bazen kolay gelsin

targettt, kaplumbağa terbiyecisini hep beğenmişimdir, hediye etmek istersen kabulümdür canım opuyorumnanaktan

Kızlar yaa bende eklemek istiyorum ama kabul etmiyor 100 post olmasımı lazım öyle anladım ingilizce yazı çıkıyor:çok üzgünüm:CADIARZU

target ikinci eşarbınla en sonki etol eşarbını çok beyendim..
ilkinin desenide çok enteresan:)))kaydirigubbakcemile3

teşekkürler canım

targettt, kaplumbağa terbiyecisini hep beğenmişimdir, hediye etmek istersen kabulümdür canım opuyorumnanaktan

canın saolsun ne demek

ya arkadaslar iyi hos esarplar varda.. boyle adam desenli felan bilmem tuafima gitii.. namaz kilan arkadaslar namaziniz boyle esarplarla kabul olmaz biliyosunuz degil mi ?

canım ben de namaz kılan biriyim öyle şeylere dikkat ediyorum
bağlarken kafa kısmı içeri giriyor zaten
yani bunu bağlasam bu desenin olduğunu pek anlamazsınız
sadece bu modeli bilen anlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…