HicKesim sayende topike renk gelmiş canımzemuszemus. şimdi, o küçük resimlerden 2, 3, 4 beğendim. 5.simli olanı daha önce beğenmiş ve bilg.kaydetmiştim, altına giydiğin ceket sanırım onu da çok beğendim. veee en sondaki armineyi geçen kış alamamıştım, kaçırdığıma çok pişmanım hala arıyorum ama twil olarak bulamadım:1no2:, seninki twil mi canım. eğer twilse sana yakışmamıştır onu sen bana yolla en iyisisengözlerimebaksanab, hatta belediyenin önüne gel ben gelir alırım okeyy
nikoncum yaa, alemsinnn sırnaşık şey cok teşekkür ederimkırmızı simliyi diyosan onun altındaki ceket değil,pardesü :jeyyar: sondaki armine olarak da sarı kareliyi diyosun sanırım canım, evet twil o , e yarın belediyenin önünde buluşalım o zaman kaydirigubbakcemile3
hiç kes , giysilerini eşarplardan daha çok beğendim :)
siyah beyaz gömlek miceket mi düğün kıyafetin falan çok hoş
nerden alıyorsun sabit bi yer var mı
kaydirigubbakcemile2 sende mi pendiktensin canım..
oy oy çoğalıyoruz gitgide kaydirigubbakcemile2
ben de gelicem belediyenin önüne bana da o turkuaz bir ceketle taktığın rengarenk eşarbı getir o zaman yerimsenibenyerimseniben
ben de ekleyecektim ama olmadı 100 msj yazmış olma zorunluluğu mu var
uyarı olarak mesaj sayımı gösteriyorda :S
hiç-kesne acayip şey üstündeki hiç böle bişey görmemiştimkaydirigubbakcemile3 ama çok yakışmış
ya sanırım yeni bişeymiş o canım, foto koyma şartı CADIARZU
ayyy teşekkür ederim zarifeee opuyorumnanaktan sen beğenmezsin öyle hemennn, sevindiiimm :jeyyar: zemuszemus
sana iltifat edem içimden geldi.evet beğenmiyorum herkesi bazının üstü,bazısının eşrabı güzel olyuor ama seni hep beğeniyorumhihoyyythihoyyyt
hickes yine çok hoşsun..giydiklerini kendine yakıştırıyosun daha doğrusu yakışanı buluyosunalkisalkisalkisbu arada çok tatlı gülüyosunsırnaşık şey
hmm..güzelmiş burcums, benm de aklımda siyah-beyaz eşarp var ama siyah-beyazı eşit olsun istiyorum sositososito seninki de siyah baskın , gayet asil durmuşş kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?