Earplarmzn resimleri

HicKesim sayende topike renk gelmiş canımzemuszemus. şimdi, o küçük resimlerden 2, 3, 4 beğendim. 5.simli olanı daha önce beğenmiş ve bilg.kaydetmiştim, altına giydiğin ceket sanırım onu da çok beğendim. veee en sondaki armineyi geçen kış alamamıştım, kaçırdığıma çok pişmanım hala arıyorum ama twil olarak bulamadım:1no2:, seninki twil mi canım. eğer twilse sana yakışmamıştır onu sen bana yolla en iyisisengözlerimebaksanab, hatta belediyenin önüne gel ben gelir alırım okeyy

nikoncum yaa, alemsinnn sırnaşık şey cok teşekkür ederim kırmızı simliyi diyosan onun altındaki ceket değil,pardesü :jeyyar: sondaki armine olarak da sarı kareliyi diyosun sanırım canım, evet twil o , e yarın belediyenin önünde buluşalım o zaman kaydirigubbakcemile3

hic_kes esarpların harika bağlama seklin falanda çok hoş ,kalıp gibi duruyo valla ben ne yaptıysam bu kadar düzgün durmuyo....
süpersin......:lepi:

hiç kes , giysilerini eşarplardan daha çok beğendim :)
siyah beyaz gömlek miceket mi düğün kıyafetin falan çok hoş
nerden alıyorsun sabit bi yer var mı

kaydirigubbakcemile2 sende mi pendiktensin canım..

oy oy çoğalıyoruz gitgide kaydirigubbakcemile2

ben de gelicem belediyenin önüne bana da o turkuaz bir ceketle taktığın rengarenk eşarbı getir o zaman yerimsenibenyerimseniben

hiç kes , giysilerini eşarplardan daha çok beğendim :)
siyah beyaz gömlek miceket mi düğün kıyafetin falan çok hoş
nerden alıyorsun sabit bi yer var mı

target, teşekkür ederim canım :kedi:
siyah beyaz olan gömlek de değil, ceket de ...tam olarak böyle bişey canım

kıyafetlerimi aldığım belli yerler var , evet, istikamet fatih opuyorumnanaktan
mağaza olarak sabit girdiğim yerler var, armine, aker, tuğba&venn, peçe,adnan, eser ...
ümraniyede de güzel şeyler bulabilrisn canım:hulya:

Son düzenleme:

başıyazmalııııı, ben çamlıcadayım kaydirigubbakcemile2
hem o eşarbı tam 22 gün önce hediye ettim , çok beğenen ablacığımaaa sositososito sen başka bitanee seeeecc kaydirigubbakcemile3

ooo daha güzelmiş tam sevdiğim giydiğim boy ( ara boy )
güle güle kullan canım bu nerdendi
fatih benim de mekanım :)
ümraniyeye de gidiyorum gerçekten güzel şeyler var

ben de ekleyecektim ama olmadı 100 msj yazmış olma zorunluluğu mu var
uyarı olarak mesaj sayımı gösteriyorda :S

hiç-kesne acayip şey üstündeki hiç böle bişey görmemiştimkaydirigubbakcemile3 ama çok yakışmış

ben de ekleyecektim ama olmadı 100 msj yazmış olma zorunluluğu mu var
uyarı olarak mesaj sayımı gösteriyorda :S

ya sanırım yeni bişeymiş o canım, foto koyma şartı CADIARZU
hiç-kesne acayip şey üstündeki hiç böle bişey görmemiştimkaydirigubbakcemile3 ama çok yakışmış

ayyy teşekkür ederim zarifeee opuyorumnanaktan sen beğenmezsin öyle hemennn, sevindiiimm :jeyyar: zemuszemus

ya sanırım yeni bişeymiş o canım, foto koyma şartı CADIARZU

ayyy teşekkür ederim zarifeee opuyorumnanaktan sen beğenmezsin öyle hemennn, sevindiiimm :jeyyar: zemuszemus

sana iltifat edem içimden geldi.evet beğenmiyorum herkesi bazının üstü,bazısının eşrabı güzel olyuor ama seni hep beğeniyorumhihoyyythihoyyyt

hickes yine çok hoşsun..giydiklerini kendine yakıştırıyosun daha doğrusu yakışanı buluyosunalkisalkisalkisbu arada çok tatlı gülüyosunsırnaşık şey

Selam kızlar...

Çarşamba günü çok samimi bir akadaşımın kına gecesi vardı... Syah elbise altına beyaz gömlek kombin ettim ama siyah beyaz eşarp istediğim gibi bulamamıştım. Bir sürü yeri aradım ve sonunda buldum... ışte yeni eşarbım,umarım beğenirsiniz...

sana iltifat edem içimden geldi.evet beğenmiyorum herkesi bazının üstü,bazısının eşrabı güzel olyuor ama seni hep beğeniyorumhihoyyythihoyyyt

:kedi: :kedi: :kedi: umarım seni hiç hayal kırıklığına uğratmam zarifeee zemuszemus

hickes yine çok hoşsun..giydiklerini kendine yakıştırıyosun daha doğrusu yakışanı buluyosunalkisalkisalkisbu arada çok tatlı gülüyosunsırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3 teşekkür ederim biricikcik bazen insanın iltifata okadar ihtiyacı oluyo ki :1hug: a.s.

hmm..güzelmiş burcums, benm de aklımda siyah-beyaz eşarp var ama siyah-beyazı eşit olsun istiyorum sositososito seninki de siyah baskın , gayet asil durmuşş kaydirigubbakcemile5

hmm..güzelmiş burcums, benm de aklımda siyah-beyaz eşarp var ama siyah-beyazı eşit olsun istiyorum sositososito seninki de siyah baskın , gayet asil durmuşş kaydirigubbakcemile5

Teşekkür ederim canım... Bende eşit alacaktım ama açık tenli olduğum için beyaz bana çok yakışmıyor bu yüzden siyahı yoğunlukta seçtim, bunun tam tersi beyaz üzerine siyah desenli olarakta vardı. :)

burcums eşarbın da güzelmiş,kıayfetin de uyumlu beğendim:lepi:

pembe olan gerçekten böyle çingiş pembesi değill delikafadulden

ötekini de bu topiğe koymadım gaaliba ama kıyafete çok koydum.napam henüz çok eşarbım yokmafoldumben

Son düzenleyen: Moderatör:
ben seni çoktan seçtim pikaaaaçuuuuopuyorumnanaktan gülüşüne kurbann:roflol:delikafaduldensırnaşık şey

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…