ebay dan alışveriş yapanlar

teberdem

paşam büyüyor
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
303
11
643
39
Burdur
arkadaşlar ebay sitesinden alışveriş yapan varmı bebekler için çok hoş kıyafetler var ve türkiyeye göre fiyatları oldukça uygun.
ama nasıl alışveriş yapmalıyım kargo fiyatları çok gelirmi alışveriş yapan varsa yardımcı olabilir mi?

ucuzluk konusunda haklısınız birçok ürün yarıdan bile daha ucuz ülkemize göre (vergiler sağ olsun) ebay bildiğim kadarıyla abd içi satiş yapan bir site yurt dışına satışı varmı bilmiyorum fakat geçtiğimiz aylarda 1 evrak için 125 tl kargo faturası ödedi ailem :) ben ebaydan yada amazon dan alışveriş yapıyorum ablam TR.ye gelirken getiriyor :) bende hamileyimde eğer tanıdığınız kimse varsa sizde bu şekilde alabilirsiniz en azından

Ben daha önce alışveriş yapıyordum ebaydan ama o zaman dolar bu kadar yükselmemişti, şu an çok yüksek ve kargo fiyatlarıda tuzlu olabiliyo, çok araştırmak lazım...birde bebek çin yurtdışından almak hem kalite hem hijyen açısından çok mantıklımı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…