- 13 Temmuz 2018
- 127
- 109
- 18
- 32
- Konu Sahibi durmagogebakalim
-
Evim ailelerimizden cok uzakta olduğu için ailelerimiz, akrabalarımız o kadar yolu gelip 2 gün kalmazlar diye düşünüyorum.Kaç yıllık evliyim evime banyo yapacak misafir gelmedi yatıya kimler gelecek ki okadar
Hamamın içine el yüz yıkamak için lavabo yapmışlar. Hamam gereksiz bir detay onu yapacaklarına eli yüzü düzgün duşakabin yapsalarmış iyiymiş ama yapacak bişey yok yapan öyle yapmış kiracıyız zaten.Normal eve niye hamam yapar ki bi insan elini yüzünü nerede yıkayacak gelen giden
O zamaaan hamam tası gümüşten diyorum benHamamın içine el yüz yıkamak için lavabo yapmışlar. Hamam gereksiz bir detay onu yapacaklarına eli yüzü düzgün duşakabin yapsalarmış iyiymiş ama yapacak bişey yok yapan öyle yapmış kiracıyız zaten.
Duşakabin de olmaz ki oraya, mermerin üstünde hemen duş başlığı var.Ev sahibiyle konuşun duşakabin yaptırın. Çok abes mi durur kafamda hayal edemedim şuan bir fakir olarak
Eeee yok mu bir öneriO zamaaan hamam tası gümüşten diyorum ben
Makinanın altına yükseltme yaptırın ıslanmasın,
Ayda yılda gelecek misafirde orda yıkansın,
Ebeveyn banyosunu kullanmalarını istemiyorsanız başka seçenek yok.
Hangi mermer? Ne mermeri?Duşakabin de olmaz ki oraya, mermerin üstünde hemen duş başlığı var.
Ben şöyle düşünüyorum misafir olsam ve misafirliğe gittiğim yerde bi hamam olsa orada da banyo yapmak zorunda kalsam çok keyif alırım açıkcası hatta yapasım yoksa bile yaparım çünkü hamam farklı bi ortam hoş bi düşünce türk kültürü hatta eminim gelen giden ilk orayı merak edecek bakmak isteyecek çünkü herkeste yok ihtişamlı bi durumEeee yok mu bir öneri
İnternetten arattım simdi makina yükseltici aparat varmı diye. Çamaşır makinası yükseltici diye birşey varmış olabilir aslında :)Bunu okumadınız sanırım.
Hamam mermeri işte, bende siz gibi fakirim tam adını bilemedimHangi mermer? Ne mermeri?
Çamaşır makinesini koyacak başka bir yer bulun bence, suyun içinde kalmaması imkansız gibi.
Altına bir şey koyun yükseltin, üstünü örtün, hatta sıkıca kapatın ve başına bir iş gelmesin diye dua edinHamam mermeri işte, bende siz gibi fakirim tam adını bilemedimçamaşır makinasının yerini oraya yapmışlar başka yere konulmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?