Ebeveyn banyosuna başkasının girmesi

durmagogebakalim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
127
109
18
32
Merhabalar. 1 hafta sonra evleniyorum. Haliyle yeni evime taşınacağım eşyaları yerleştirdik herşey tamam. Bir müddet tayin olayından dolayı kirada oturacağız. Kafama takılan birşey var. Kiraladığımız evde bir hamam var. Baya hamam yapmışlar, hamamın içinde duşu da var ama duşakabini yok. Yani orda duş alındığı zaman hamam komple ıslanacak. Çamaşır makinam da hamamda. Makinanın alttan su almaması gerekiyor. Bir de hamam dışında ebeveyn banyosu var o duşakabinli. Evime misafir geldiğinde ebeveyn banyosunu kullanmalarını istemiyorum açıkcası. Sonuçta ebeveyn banyosunu kullanmaları için yatak odama girmeleri gerekiyor bu beni rahatsız ediyor. Annem gelen misafirlere de ebeveyn banyosunu kullandırırsın birşey olmaz diyor ama bilmiyorum ya içime sinmiyor. Siz olsaydınız nasıl yapardınız?

Normal eve niye hamam yapar ki bi insan elini yüzünü nerede yıkayacak gelen giden
Hamamın içine el yüz yıkamak için lavabo yapmışlar. Hamam gereksiz bir detay onu yapacaklarına eli yüzü düzgün duşakabin yapsalarmış iyiymiş ama yapacak bişey yok yapan öyle yapmış kiracıyız zaten.

O zamaaan hamam tası gümüşten diyorum ben

Eeee yok mu bir öneri
Ben şöyle düşünüyorum misafir olsam ve misafirliğe gittiğim yerde bi hamam olsa orada da banyo yapmak zorunda kalsam çok keyif alırım açıkcası hatta yapasım yoksa bile yaparım çünkü hamam farklı bi ortam hoş bi düşünce türk kültürü hatta eminim gelen giden ilk orayı merak edecek bakmak isteyecek çünkü herkeste yok ihtişamlı bi durum

Ebeveyn banyosu ne olursa olsun kullanılamaz. Orası adı üstünde ebeveyn banyosu. Onun dışında hamam kısmını siz düşünün. Ayrıca evinize gelen misafirlerde duş alıp gelsinler.

Hangi mermer? Ne mermeri?
Çamaşır makinesini koyacak başka bir yer bulun bence, suyun içinde kalmaması imkansız gibi.
Hamam mermeri işte, bende siz gibi fakirim tam adını bilemedim çamaşır makinasının yerini oraya yapmışlar başka yere konulmuyor

Hamam mermeri işte, bende siz gibi fakirim tam adını bilemedim çamaşır makinasının yerini oraya yapmışlar başka yere konulmuyor
Altına bir şey koyun yükseltin, üstünü örtün, hatta sıkıca kapatın ve başına bir iş gelmesin diye dua edin Çünkü insanlar oraya mutlaka girmek ister diye tahmin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…