- 13 Temmuz 2018
- 127
- 109
- 18
- 32
- Konu Sahibi durmagogebakalim
-
Aaaa bizim 3+1 doğuda kira evimizde hanlar hamamlar var sizin kendi şatonuzda nasıl olmazEvin icinde hamammi var pardon ev kac metrekare biz sahsen satoda oturuyoruz ama bi hamamimiz yok yanii
konuya gelince senin evinde dus yapabilecek kisi mutlaka o derece yakininizdir havlulari degistirip bi güzel silersin bitti gitti tek derdin bu olsun
1 hafta kalırlarsa duşa girin diye teklif etmeyecek miyimEbeveyn banyosu ne olursa olsun kullanılamaz. Orası adı üstünde ebeveyn banyosu. Onun dışında hamam kısmını siz düşünün. Ayrıca evinize gelen misafirlerde duş alıp gelsinler.
Konu sahibi, bilemedim ki şimdi :/ misafir almamaya özen gösterin ne diyim :/1 hafta kalırlarsa duşa girin diye teklif etmeyecek miyimyada duş vaktiniz geldi kalkın evinize gidin falan mi diyicem
Minnacık ev aradık aslında bizde ama bulamadık tayinciler minnacık evleri kapmışlar, bize de hanlısı hamamlısı kaldıYurtdışında minnacık evlerde oturduğumuzdan mütevellit ironi yapmıştım
Aslında evet ya olabilirdi de mobilyaları oraya kurdurttuk artık cok geç sanırımYatak odanizi değiştirme şansınız yok mu?
Başka odaya geçirmeniz mahreminizi korursunuz bence ama evi görmeden konuşuyorum.
Aslında evet ya olabilirdi de mobilyaları oraya kurdurttuk artık cok geç sanırım
Hmmm mantıklı aslında misafirleri hamama gönderip arkalarından makinama su gelmesin bozulmasın duası etmek denicem bunuAltına bir şey koyun yükseltin, üstünü örtün, hatta sıkıca kapatın ve başına bir iş gelmesin diye dua edinÇünkü insanlar oraya mutlaka girmek ister diye tahmin ediyorum
Neyse hayırlısı olsun dilerim yeni evinde içine sinen bir çözüm bulup huzurlu mutlu olursun..
Amin, tesekkur ediyorumHayırlısı olsun nasılsa kira inşallah evinize tez tasinirsiniz
Banyoda mahrem birşeylerin görülmesi değil konı benim için. Yatak odası tümüyle bir mahrem zaten.Ya ben mi rahatım bilmiyorum açıkçası ben ebeveyn banyomda misafirin banyo yapmasını yadırgamıyorum sonuçta haberli gelecek insanlar, kaldırırım mahrem bir şeyler varsa banyoda oldu bitti nolmus yani.
Derli toplu bir yatak odası neden mahrem olsun ki?Banyoda mahrem birşeylerin görülmesi değil konı benim için. Yatak odası tümüyle bir mahrem zaten.
Evin diğer odalarını misafir odasını oturma odasını kullanabilirler sonuçta. Yatak odası bize ait bir oda, eşin ve benden başkasının girmesi içime sinmiyor yatak odası mahrem olarak geliyor bana. örn. kayınbabamın yatak odamdan geçip ebeveyn banyomu kullanacagı fikri hiç hoş gelmiyor:))) bir arkadas makina yukseltıcı fikrini verdi hamam için onu kullanacagım. konu cozuldu tesekkurler herkese :)Derli toplu bir yatak odası neden mahrem olsun ki?
Merhabalar. 1 hafta sonra evleniyorum. Haliyle yeni evime taşınacağım eşyaları yerleştirdik herşey tamam. Bir müddet tayin olayından dolayı kirada oturacağız. Kafama takılan birşey var. Kiraladığımız evde bir hamam var. Baya hamam yapmışlar, hamamın içinde duşu da var ama duşakabini yok. Yani orda duş alındığı zaman hamam komple ıslanacak. Çamaşır makinam da hamamda. Makinanın alttan su almaması gerekiyor. Bir de hamam dışında ebeveyn banyosu var o duşakabinli. Evime misafir geldiğinde ebeveyn banyosunu kullanmalarını istemiyorum açıkcası. Sonuçta ebeveyn banyosunu kullanmaları için yatak odama girmeleri gerekiyor bu beni rahatsız ediyor. Annem gelen misafirlere de ebeveyn banyosunu kullandırırsın birşey olmaz diyor ama bilmiyorum ya içime sinmiyor. Siz olsaydınız nasıl yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?