- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.555
- 548
- Konu Sahibi durmagogebakalim
-
Duş perdesi takEeee yok mu bir öneri
Eğer bahsettiğiniz ebeveyn banyosuysa, kusura bakmayın biraz öyle olmuşBizim 5 evimiz oldu 5 inde de tek banyo vardı
Yol geçen hanı gibi olmuş da haberimiz yok demek
Servisten gelen adam ozellikle soyledi hamamda olduğu içinMakinalar o kadar hassas mi ya, camasir makinasi bu surekli banyoda duran bi seye gercekten su degmemesi mi gerekiyo, ben şakir şakir yikiyom valla
Kayınbabanızın yatakodanızdan geçip ebeveyn banyonuzu kullandığını düşündüğünüzde rahatsız olmuyorsanız aynen rahatsınız bana göre. rahatlık kavramı kişinin kendi sınırlarına göre değişir tabikiYa ben mi rahatım bilmiyorum açıkçası ben ebeveyn banyomda misafirin banyo yapmasını yadırgamıyorum sonuçta haberli gelecek insanlar, kaldırırım mahrem bir şeyler varsa banyoda oldu bitti nolmus yani.
Ne kadar ilginç. Yatak odası ile oturma odasını mahremlik acısından bir tutabiliyosunuz, insanlar farklı farklı yaratılmıs tabi diyecek bısey yokBen evin her yerinde seviştiğim için her yeri mahrem. Eve kimseyi almam
Eşyacılık da ne mana? Ben yatak odasının gardropunda, şifonyerinde değilim. Siz yatak odasına eşya olarak bakıyor olabilirsiniz ben tümüyle mahrem olarak bakıyorum. Hayatımızda sınırlanırımız mahremimiz de olamayacaksa yazık yaniEbeveyn banyosu olunca ne farkı oluyor? Odanıza bile girmesini istemediğiniz derecede uzak kişilerin normal banyonuzda bile işi yok bence. Evine teyzen/ halan Vs gelse odama girmeyin mi diyeceksiniz. Daha evlenmeden bu kadar eşyacı olmayın
Duş perdesi takabileceğim bir yer yok, yükseltici kullanacağım ustune de dus esnasında naylon sermek mantıklıKonuyu kapatmissiniz ama icimde kalmasin fikrim dedim:) Makine için yükseltici şart evet. Kiralik evde dusakabin yaptiramazsiniz ama duş perdesi çekebileceginiz bir alan var mi? Hamamin eni çok değilse duş perdesi çekip en azindan çok sıçramayı önlersiniz. Yerden su girmesini yukselticiyle, yukardan islanmasini perdeyle önlersiniz. Ya da makinenin üzerine (prizinin etrafina falan) bir naylon serin yikanilirken. Elektrik sonuçta her türlü tehlikeli.
Ne kadar ilginç. Yatak odası ile oturma odasını mahremlik acısından bir tutabiliyosunuz, insanlar farklı farklı yaratılmıs tabi diyecek bısey yok
Ahahah, komşu olayından sonra o bu gündür saldım mahremi giren giriyor demek, güzelmişAy şaka yapıyorum tabiki de.
Uzaktan akrabalar arkadaşlar evime gelmişse yatak odama girmezler. Ama evime yatıya gelen kayınvalidemler eltimler vs. Onlar da girse rahatsız olmam, zaten gerekince giriyorlar. Annem kızkardeşim de girebilir.
Hatta bir gün evde yalnızım, fırtına çıktı yatak odasının camı açıldı , kapatamadım, arızalıydı zaten. Karşı komşuyu çağırdım yardıma, karı koca yatak odama girip camımı kapattılar.
Ev çok fazla kalabalık olur müsait olan bir oda olmaz mecburiyetten emziren anneye yatak odamı kullandırırım tabiki. Onunla bu aynı şey değil. Şu durumda yatak odamdan geçip ebeveyn banyomu kullanmak zorunda degiller, başka bir seçenek sunabilirim. bunun için tavsiye istedim. Anlam yüklemiyorum tapınak olarak falan da gormuyorum merak etmeyin ama kayınbabamın, kaynımın yatak odamın ortasından geçip ebeveyn banyomu kullanması rahatsız etsin bir zahmet.Aman ya bugün o adam mahrem, yarın başka evden başka yaşadığınız oda.
Sizden öncede başkasının yatak odasıydı.
Yada siz taşınırken orayı tapınak falan mı yapacaksınız? Oda işte sonuçta.
Bu kadar anlam yüklemeyin.
Ortada özel eşyanız yoksa, derli toplu ise mahrem burası denilecek bir durum yok ortada.
Çok önemsemeyin böyle şeyleri, yeri gelir zorunluluklar olur, esnek olmaya çalışın.
Yatak odama kalabalık misafir olduğunda emzirmeye falan giren olur.
Bazen çocuk uyutmaya. Hayır orası mahrem; aç kalsın yada uyumasın çocuk mu diyelim?
Eğer bahsettiğiniz ebeveyn banyosuysa, kusura bakmayın biraz öyle olmuş
Sorun banyomun kullanılması degil yatak odamın ortasından gecip içindeki banyoya girilmesi. sizin evinizdeki 1 tane banyoyu kullanmak için eminim yatak odanıza girmeleri gerekmiyordur :)Yani işte evde 1 banyo var herkes onu kullanıyor
Sayıyla 1 yazıyla bir :)
evdeki hiçbir eşyanın özel olduğunu düşünmüyorum. Otellerde nasıl yüzlerce insanın yıkandığı banyoyu kullanıyosak bu da öyle bişey bence
o evi yapan muteahhitin aklina limon suyu sıkmalıSorun banyomun kullanılması degil yatak odamın ortasından gecip içindeki banyoya girilmesi. sizin evinizdeki 1 tane banyoyu kullanmak için eminim yatak odanıza girmeleri gerekmiyordur :)
Benim evimde eşim in akrabaları kullandı ebeveyn banyo sunu ne var ki bunda ben istedim hem diğer banyoda fazla eşyalar vardıMerhabalar. 1 hafta sonra evleniyorum. Haliyle yeni evime taşınacağım eşyaları yerleştirdik herşey tamam. Bir müddet tayin olayından dolayı kirada oturacağız. Kafama takılan birşey var. Kiraladığımız evde bir hamam var. Baya hamam yapmışlar, hamamın içinde duşu da var ama duşakabini yok. Yani orda duş alındığı zaman hamam komple ıslanacak. Çamaşır makinam da hamamda. Makinanın alttan su almaması gerekiyor. Bir de hamam dışında ebeveyn banyosu var o duşakabinli. Evime misafir geldiğinde ebeveyn banyosunu kullanmalarını istemiyorum açıkcası. Sonuçta ebeveyn banyosunu kullanmaları için yatak odama girmeleri gerekiyor bu beni rahatsız ediyor. Annem gelen misafirlere de ebeveyn banyosunu kullandırırsın birşey olmaz diyor ama bilmiyorum ya içime sinmiyor. Siz olsaydınız nasıl yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?