Ebeveyn banyosuna başkasının girmesi

Nazik veya kaba olduğumu iddia etmedim, ayna gibiyimdir :)
ya konunun basligi bile "ebeveyn banyosuna baskasi girmesi".
annenizin fikrini soyleyip siz ne dusunuyorsunuz nasil yapardiniz demissiniz ona gore de cevap yazdim, kendi fikrimi, diger herkes gibi..
simdi atarlanip ben sadece makinayi nasil korucam onu sordum fikirlerinizi kendinize saklayin diyorsunuz saka gibi.

herkes istedigi konuya konunun icerigi hakkinda yorum yazabilir kaldiramiyorsaniz konu acmayin hanimefendi. cidden komik duruyorsunuz. buda son mesajimdir.

Hamama duşakabin yaptırın. Her kalite her fiyata var sonuçta..

Ben kim banyo yapacak ki falan diyemem, an geliyor birine banyoyu sunmak zorunda kalıyorsun illaki..
Bence hamam için çözüm üretin..

Kayınbabamın yatak odamdan geçerken sevistigimi düşünmesi gibi gereksizce yorumlara tahammülüm yok kusura bakmayın, ayrıca size zorla mesaj attıran yok geçen yorumda oneriniz için teşekkür ettim ve oneri dısında yorumunuza gerek olmadıgını soylemistim. üstüne tekrar mesaj atan ve son mesajımdır diye uyarı veren sizsiniz ilginç :)

Çamaşır makinalarının ayakları vidalı, açıp yükseltin. Yalnız hepsini eşit yükseltmeniz lazım yoksa çok ses yapar

çamasır makinesinin altına birşey konulduğunda makine zamanla bozuluyor. sert düz zemine koymayı öneriyorlar. ayrıca altına su girmese bile nemden etkilenir makine. ya ebeveyn banyosunu kullandıracaksınız yada ç. makinesini oraya koymayacaksınız başka çare yok. ebeyn banyosu da kullanılır ne var ki. tek banyo olan evlerde nasıl ortak kullanılıyorsa o şekil kullanılır. farzedinki tek banyonuz var.

Yahu çamaşır makinası mahremiywetten dahamı önemli
Şu eşyaya tapınma merakı nedir
Özelikle 50 60 70 doğumlılarda özellikle çok mu yokluk gördüler ondan mı bilemedim

Çamaşır makinesi dolabı kullanabilirsiniz. Hem görüntüyü bozmaz hem de makinenizi korumuş olursunuz.
Bu arada merak ettim baya böyle göbek taşı filan olan bir hamam mı kurmuşlar daireye?

Hamam olan yerde dikkatlice yapsın gelenler. Uyarırsınız. Ebevtn banyosunda olmaz asla yaa

Letgo da çok uygun fiyata yapsnlar bulunuyor, plastikten 90*90 ya da 80*80 bi kabin taktırıverin, tutacağı en fazla 500 lira. 2 yıl otursan, 20 lira düşer. Ayrıca makineninde korumuş olursun

1. Dereceden herkese ve evinde kaldigim,ayni evi paylastigim ev arkadasima kullandiririm ebeveyn banyomu ki benim yatak odamin da var.Geldiklerinde kullansinlar.Onun disinda konu,komsuya normal banyo,tuvaleti kullanmasini soylerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…