- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.098
- 398
- Konu Sahibi durmagogebakalim
-
Isıtma derken hamam şeklinde yüksek ısıya çıkmasından bahsediyorum.Goruntu olarak hamam ama dusu da var dusakabini yok. Isıtması nasıl olur bilmiyorum daha tasınmadım
ya konunun basligi bile "ebeveyn banyosuna baskasi girmesi".Nazik veya kaba olduğumu iddia etmedim, ayna gibiyimdir :)
Kayınbabamın yatak odamdan geçerken sevistigimi düşünmesi gibi gereksizce yorumlara tahammülüm yok kusura bakmayın, ayrıca size zorla mesaj attıran yok geçen yorumda oneriniz için teşekkür ettim ve oneri dısında yorumunuza gerek olmadıgını soylemistim. üstüne tekrar mesaj atan ve son mesajımdır diye uyarı veren sizsiniz ilginç :)ya konunun basligi bile "ebeveyn banyosuna baskasi girmesi".
annenizin fikrini soyleyip siz ne dusunuyorsunuz nasil yapardiniz demissiniz ona gore de cevap yazdim, kendi fikrimi, diger herkes gibi..
simdi atarlanip ben sadece makinayi nasil korucam onu sordum fikirlerinizi kendinize saklayin diyorsunuz saka gibi.
herkes istedigi konuya konunun icerigi hakkinda yorum yazabilir kaldiramiyorsaniz konu acmayin hanimefendi. cidden komik duruyorsunuz. buda son mesajimdir.
Çözüm üretildi, çare makina yükseltici :)Hamama duşakabin yaptırın. Her kalite her fiyata var sonuçta..
Ben kim banyo yapacak ki falan diyemem, an geliyor birine banyoyu sunmak zorunda kalıyorsun illaki..
Bence hamam için çözüm üretin..
Merhabalar. 1 hafta sonra evleniyorum. Haliyle yeni evime taşınacağım eşyaları yerleştirdik herşey tamam. Bir müddet tayin olayından dolayı kirada oturacağız. Kafama takılan birşey var. Kiraladığımız evde bir hamam var. Baya hamam yapmışlar, hamamın içinde duşu da var ama duşakabini yok. Yani orda duş alındığı zaman hamam komple ıslanacak. Çamaşır makinam da hamamda. Makinanın alttan su almaması gerekiyor. Bir de hamam dışında ebeveyn banyosu var o duşakabinli. Evime misafir geldiğinde ebeveyn banyosunu kullanmalarını istemiyorum açıkcası. Sonuçta ebeveyn banyosunu kullanmaları için yatak odama girmeleri gerekiyor bu beni rahatsız ediyor. Annem gelen misafirlere de ebeveyn banyosunu kullandırırsın birşey olmaz diyor ama bilmiyorum ya içime sinmiyor. Siz olsaydınız nasıl yapardınız?
Kendiliğinden yükseltiliyor yaniÇamaşır makinalarının ayakları vidalı, açıp yükseltin. Yalnız hepsini eşit yükseltmeniz lazım yoksa çok ses yapar
kurna deniliyordu galiba o mermereHamam mermeri işte, bende siz gibi fakirim tam adını bilemedimçamaşır makinasının yerini oraya yapmışlar başka yere konulmuyor
Hamam olan yerde dikkatlice yapsın gelenler. Uyarırsınız. Ebevtn banyosunda olmaz asla yaaMerhabalar. 1 hafta sonra evleniyorum. Haliyle yeni evime taşınacağım eşyaları yerleştirdik herşey tamam. Bir müddet tayin olayından dolayı kirada oturacağız. Kafama takılan birşey var. Kiraladığımız evde bir hamam var. Baya hamam yapmışlar, hamamın içinde duşu da var ama duşakabini yok. Yani orda duş alındığı zaman hamam komple ıslanacak. Çamaşır makinam da hamamda. Makinanın alttan su almaması gerekiyor. Bir de hamam dışında ebeveyn banyosu var o duşakabinli. Evime misafir geldiğinde ebeveyn banyosunu kullanmalarını istemiyorum açıkcası. Sonuçta ebeveyn banyosunu kullanmaları için yatak odama girmeleri gerekiyor bu beni rahatsız ediyor. Annem gelen misafirlere de ebeveyn banyosunu kullandırırsın birşey olmaz diyor ama bilmiyorum ya içime sinmiyor. Siz olsaydınız nasıl yapardınız?
Kendiliğinden yükseltiliyor yani
Tesekkurler, bakıcam :)Letgo da çok uygun fiyata yapsnlar bulunuyor, plastikten 90*90 ya da 80*80 bi kabin taktırıverin, tutacağı en fazla 500 lira. 2 yıl otursan, 20 lira düşer. Ayrıca makineninde korumuş olursun
Koçtaş Varsa kabine oradan bakın cidden uygunTesekkurler, bakıcam :)
Koctas yok ama internetten siparis verilebilir, oraya da bakayım tesekkurler :)Koçtaş Varsa kabine oradan bakın cidden uygun
Olabilir evet ölçüye göre güzel olur benceKoctas yok ama internetten siparis verilebilir, oraya da bakayım tesekkurler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?