Ebeveyn banyosuna başkasının girmesi

yukseltici koyun. camasir makinasi dolaplari var onlara bakin.

kayinbabaniz yatak odasindan gecse ne olur derli toplu oda ise. sevistiginizi dusunup mu gececek. onun icin herhangi bir oda. bu kadar anlam yuklemeyin.
Konu kayınbabamın benim o odada bişeyler yaşadığımı düşünmesi değil. Rahatsız olurum ben odama girilmesinden. bize ait olsun istiyorum mahrem goruyorum bunda tuhaf bişey yok düşüncem doğru mu değilmi diye sormadım, oneri de bulunmuşsunuz tesekkurler bu kadarı kafi, düşüncemi anlamaya calısmanıza kendinizce yorumlamanıza gerek yok

2 gün kaldıgınız otelin yatak odasıyla yuvanızdaki yatak odasını bir tutuyorsunuz, peki :)))

Makineyi daha korunaklı bir yere almanız ya da orada önlem almanız iyi olurdu çünkü sonuçta hamama girerseniz sonrasında duş da alıp çıkmak isteyebilirsiniz makinenin altı su almasın diyorsanız duş süs gibi mi.duracak? ebevyn banyosuna girilmesinde ben sakınca görmezdim başka seçenek yoksa ayrıca yatak odasına bu kadar anlam yüklemeyin kapalı mahzen gibi durmasına gerek yok derli toplu olduğu sürece bir oda işte birileri girince burada birlikte oluyorlar falan düşünmez yani..

O
Makinenin altına yükselti koyun. Duş alınan yere de perde çekin. Bunlar olmuyorsa mecburen yatak odasından geçireceksiniz. Ben de olsam istemezdim bunu açıkçası.
Aynen oyle yapıcam :) konu çözüldü de yatak odasının mahrem oldugunu kesinlikle kabul etmeyenlerin baya dikkatini çekti bu konu anlasılan

ne kadar naziksiniz bir sonraki mesajinizda da dil cikaracak kadar kaba, nasil tezat.

İlginçmiş. Bende istemezdim yatakodasındaki düşün kullanılmasını. Resim var mı merak ettim nasıl bir hamam
Cok kisi istedi de burdan atamam, apartman sakinlerinden biri gorurse evi tanır aaa bizim hamamın aynısı diye en cok merak edene ozelden atarım

Doğuda yeni evler hamamlı yapılıyormuş, cok sacma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…