- Konu Sahibi durmagogebakalim
-
Konu kayınbabamın benim o odada bişeyler yaşadığımı düşünmesi değil. Rahatsız olurum ben odama girilmesinden. bize ait olsun istiyorum mahrem goruyorum bunda tuhaf bişey yok düşüncem doğru mu değilmi diye sormadım, oneri de bulunmuşsunuz tesekkurler bu kadarı kafi, düşüncemi anlamaya calısmanıza kendinizce yorumlamanıza gerek yokyukseltici koyun. camasir makinasi dolaplari var onlara bakin.
kayinbabaniz yatak odasindan gecse ne olur derli toplu oda ise. sevistiginizi dusunup mu gececek. onun icin herhangi bir oda. bu kadar anlam yuklemeyin.
2 gün kaldıgınız otelin yatak odasıyla yuvanızdaki yatak odasını bir tutuyorsunuz, peki :)))Evet eşya olarak bakıyorum. Sonuçta mahremse benim oturma odamda, banyomda, wc mde mahrem. Ha birde, yazın gittiğim otellerde de temizlik görevlileri odaya girip temizlik yapar. Ortalıkta özel eşya bırakmadığım sürece ki bırakmam heryer benim için aynıdır. Mahrem dediğiniz kavram da zaten soyuttur. Odamdaki şahsi eşyalarımı izinsiz almadıkları müddetçe bir yatak bir gardırop bir şifonyer benim için mahrem değildir.
Aynen oyle yapıcam :) konu çözüldü de yatak odasının mahrem oldugunu kesinlikle kabul etmeyenlerin baya dikkatini çekti bu konu anlasılanMakinenin altına yükselti koyun. Duş alınan yere de perde çekin. Bunlar olmuyorsa mecburen yatak odasından geçireceksiniz. Ben de olsam istemezdim bunu açıkçası.
Ben de doğuya taşınacağım internetten baktığım evlerde hamam vardı çok şaşırdım ve gereksiz buldum henüz ev tutmadık. Bence gelen misafir de rahatsız olur istediği vakit banyo yapamaz çekinir. En iyisi yükseltici kullanmakDoğunun bir şehrinde evim
ne kadar naziksiniz bir sonraki mesajinizda da dil cikaracak kadar kaba, nasil tezat.Konu kayınbabamın benim o odada bişeyler yaşadığımı düşünmesi değil. Rahatsız olurum ben odama girilmesinden. bize ait olsun istiyorum mahrem goruyorum bunda tuhaf bişey yok düşüncem doğru mu değilmi diye sormadım, oneri de bulunmuşsunuz tesekkurler bu kadarı kafi, düşüncemi anlamaya calısmanıza kendinizce yorumlamanıza gerek yok
Nazik veya kaba olduğumu iddia etmedim, ayna gibiyimdir :)ne kadar naziksiniz bir sonraki mesajinizda da dil cikaracak kadar kaba, nasil tezat.
Goruntu olarak hamam ama dusu da var dusakabini yok. Isıtması nasıl olur bilmiyorum daha tasınmadımHamamı nasıl yapmışlar normal daireye? Isıtması nasıl olacak? Sadece görünümü mü hamam gibi?
Cok kisi istedi de burdan atamam, apartman sakinlerinden biri gorurse evi tanır aaa bizim hamamın aynısı diyeİlginçmiş. Bende istemezdim yatakodasındaki düşün kullanılmasını. Resim var mı merak ettim nasıl bir hamam
Doğuda yeni evler hamamlı yapılıyormuş, cok sacmaBen de doğuya taşınacağım internetten baktığım evlerde hamam vardı çok şaşırdım ve gereksiz buldum henüz ev tutmadık. Bence gelen misafir de rahatsız olur istediği vakit banyo yapamaz çekinir. En iyisi yükseltici kullanmak
Cok kisi istedi de burdan atamam, apartman sakinlerinden biri gorurse evi tanır aaa bizim hamamın aynısı diyeen cok merak edene ozelden atarım
Bana atabilirmisin cok merak ettimCok kisi istedi de burdan atamam, apartman sakinlerinden biri gorurse evi tanır aaa bizim hamamın aynısı diyeen cok merak edene ozelden atarım
Bana atabilirmisin cok merak ettim
Hazırsanız geliyo meşhur hamamımApartmanda oturmuyorum bana atabilirsiniz
Bende bendeeeeeeHazırsanız geliyo meşhur hamamım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?