- Konu Sahibi durmagogebakalim
-
Sorun banyomun kullanılması degil yatak odamın ortasından gecip içindeki banyoya girilmesi. sizin evinizdeki 1 tane banyoyu kullanmak için eminim yatak odanıza girmeleri gerekmiyordur :)
Yatak odaniza kurdurun camasir makinesini banyoya baglar giderini ustalar eski evim de yatak odasindayi bir cok komsumuzun oradaydi cunku banyo cok küçüktü,istedi isted kadar yukseltici kullanin illa ki su gelir makineye dusakabin olmazsa.Ev çok fazla kalabalık olur müsait olan bir oda olmaz mecburiyetten emziren anneye yatak odamı kullandırırım tabiki. Onunla bu aynı şey değil. Şu durumda yatak odamdan geçip ebeveyn banyomu kullanmak zorunda degiller, başka bir seçenek sunabilirim. bunun için tavsiye istedim. Anlam yüklemiyorum tapınak olarak falan da gormuyorum merak etmeyin ama kayınbabamın, kaynımın yatak odamın ortasından geçip ebeveyn banyomu kullanması rahatsız etsin bir zahmet.
Yatak odasına birinin girmesinden rahatsız olmayan kişileri anlarım ama bundan rahatsız olan kişilere tepki gösterilmesi yok tapınak yok anlam yüklemek şeklinde yadirgamasini anlayamıyorum. Konu sahibi evimde kimse yikanamaz demiyor yatak odasından geçerek banyoya kullanmaları rahatsız edeceğini ve diğer banyo için çözüm önerileri istiyor. Şahsen beni de rahatsız eder ve kendimde bir başkasının yatak odasına girmek zorunda kaldigimda rahatsız olurum. Bir kerelik bişey de değil açıkçası evet gelenler yakın kişiler ama ne kadar rahat girip çıkmaları sağlanırsa sonrasında mahremiyet kalmayacağı için kimse oraya girmeye cekinmez. Müsade istemez ve bu da çok rahatsız edici bence yükseltici mantıklı ya da bir marangoza banyo dolabı yaptırin suya dayanıklı kapaklar oluyor biraz yüksek olur hem de üstüne dolap da yaparsınız deterjanlariniz için de yer olur sürekli bişey sürmekle ugrasmazsiniz kendi evinize çıkınca ya yine aynı şekilde kullanırsınız ya da çamaşır makinesine uygun yeriniz olursa alt kısma bir raf ekleyip değerlendirirsiniz
Evet maalesef ortada mahrem diye birşey kalmıyor en büyük örnek de yengem. Evine taşındıgından beri yatak odasını diğer odalar gibi kullandırttı mesela biri toplu iğne istiyor, yatak odasında var alabilirsin diyor boyle böyle önünü açtı ve şuan bişey alacak olan onun yatak odasına çekinmeden girebiliyor mesela evine misafir geldi tülbent istiyorsa gidip onun odasından kendileri alıyor aşırı taviz verdi bu konuda. sonradan kendi rahatsız olmaya başladı ama iş işten geçti artık herkes alışmış bikere. Kendi mahremine saygı duymazsan kimse de senin mahremine saygı duymaz diye düşünüyorum. Oneriniz için tesekkurler, makına yükseltici alacagım biri hamamda dus almadan önce de makınanın uzerını musamba ile kapatacagımYatak odasına birinin girmesinden rahatsız olmayan kişileri anlarım ama bundan rahatsız olan kişilere tepki gösterilmesi yok tapınak yok anlam yüklemek şeklinde yadirgamasini anlayamıyorum. Konu sahibi evimde kimse yikanamaz demiyor yatak odasından geçerek banyoya kullanmaları rahatsız edeceğini ve diğer banyo için çözüm önerileri istiyor. Şahsen beni de rahatsız eder ve kendimde bir başkasının yatak odasına girmek zorunda kaldigimda rahatsız olurum. Bir kerelik bişey de değil açıkçası evet gelenler yakın kişiler ama ne kadar rahat girip çıkmaları sağlanırsa sonrasında mahremiyet kalmayacağı için kimse oraya girmeye cekinmez. Müsade istemez ve bu da çok rahatsız edici bence yükseltici mantıklı ya da bir marangoza banyo dolabı yaptırin suya dayanıklı kapaklar oluyor biraz yüksek olur hem de üstüne dolap da yaparsınız deterjanlariniz için de yer olur sürekli bişey sürmekle ugrasmazsiniz kendi evinize çıkınca ya yine aynı şekilde kullanırsınız ya da çamaşır makinesine uygun yeriniz olursa alt kısma bir raf ekleyip değerlendirirsiniz
Fotoğrafı herkese acık atamam merak edenlere ozelden gönderebilirim, apartman sakinlerinden biri burda takılıyorsa falan gorurse tanır hamamdanAslında sadece banyo için girebilirler gibi ama yatak odasının çok da ayak altı olmasını ben de istemem.Mahrem diye düşündüğümden değil uyuduğum yer , makyaj malzemelerimin olduğu yer vs. gibi sebeplerle.
Açıkçası ben de merak ettim , fotoğraf ekleseniz hem daha uygun çözümler sunabilirdik.
Aynen oyle yapacagım altına yukseltici, ustune muşambaÇamasir makinaniza yukseltme icin birsey kullanin. Bizim de banyoda. Banyoyu yikarken kovalarca su dokuyorum ama makinanin alti yuksek gelmiyor. Eger ust kisimsa mesele ortu diktirin alt kismi bu su gecirmez alez gibi olsun. Ben ebevyn banyosu olsa sokmam kimseyi
Doğunun bir şehrinde evimHangi şehirdesiniz ben size gelip banyo yapmak istiyorum daya hu hamam dururken kimse sizin ebeveyn banyonuzda yıkanmak istemez.evde hamam nasıl bi şeydir bilemedim buspor salonlarında oluyo ya minyatür öle bi şey mi?bi resmini çekip koyma şansınız var mı acaba?neyse soruya cevap verecek olursam bence gelen misafiri makineye dikkat etmesi için uyarın dikkatli yıkansınlar zaten sürekli misafir gelip yıkancak değil ya
Bu nerden çıktı, siz yatak odanızda birşeyler mi saklıyorsunuzYatak odasına girseler ne oluyor, ne saklıyor rahatsız olanlar orada?
Eşyacılık da ne mana? Ben yatak odasının gardropunda, şifonyerinde değilim. Siz yatak odasına eşya olarak bakıyor olabilirsiniz ben tümüyle mahrem olarak bakıyorum. Hayatımızda sınırlanırımız mahremimiz de olamayacaksa yazık yani
Aynen makinenin altına sağlam bir yükseltme yaptir.Makinanın altına yükseltme yaptırın ıslanmasın,
Ayda yılda gelecek misafirde orda yıkansın,
Ebeveyn banyosunu kullanmalarını istemiyorsanız başka seçenek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?