Ebeveyn banyosuna başkasının girmesi

Sorun banyomun kullanılması degil yatak odamın ortasından gecip içindeki banyoya girilmesi. sizin evinizdeki 1 tane banyoyu kullanmak için eminim yatak odanıza girmeleri gerekmiyordur :)

Evim 1+1 yatak odasına balkona çıkmak için giriliyor
gelen geçen ona da girdi
Ne bileyim ben takmam
Normal yatak gardrop işte
Derli toplu olduktan sonra ve ben içeride uyumuyor olduktan sonra girip çıkılabilir

Yatak odasına birinin girmesinden rahatsız olmayan kişileri anlarım ama bundan rahatsız olan kişilere tepki gösterilmesi yok tapınak yok anlam yüklemek şeklinde yadirgamasini anlayamıyorum. Konu sahibi evimde kimse yikanamaz demiyor yatak odasından geçerek banyoya kullanmaları rahatsız edeceğini ve diğer banyo için çözüm önerileri istiyor. Şahsen beni de rahatsız eder ve kendimde bir başkasının yatak odasına girmek zorunda kaldigimda rahatsız olurum. Bir kerelik bişey de değil açıkçası evet gelenler yakın kişiler ama ne kadar rahat girip çıkmaları sağlanırsa sonrasında mahremiyet kalmayacağı için kimse oraya girmeye cekinmez. Müsade istemez ve bu da çok rahatsız edici bence yükseltici mantıklı ya da bir marangoza banyo dolabı yaptırin suya dayanıklı kapaklar oluyor biraz yüksek olur hem de üstüne dolap da yaparsınız deterjanlariniz için de yer olur sürekli bişey sürmekle ugrasmazsiniz kendi evinize çıkınca ya yine aynı şekilde kullanırsınız ya da çamaşır makinesine uygun yeriniz olursa alt kısma bir raf ekleyip değerlendirirsiniz

Yatak odaniza kurdurun camasir makinesini banyoya baglar giderini ustalar eski evim de yatak odasindayi bir cok komsumuzun oradaydi cunku banyo cok küçüktü,istedi isted kadar yukseltici kullanin illa ki su gelir makineye dusakabin olmazsa.

Hangi şehirdesiniz ben size gelip banyo yapmak istiyorum daya hu hamam dururken kimse sizin ebeveyn banyonuzda yıkanmak istemez.evde hamam nasıl bi şeydir bilemedim buspor salonlarında oluyo ya minyatür öle bi şey mi?bi resmini çekip koyma şansınız var mı acaba?neyse soruya cevap verecek olursam bence gelen misafiri makineye dikkat etmesi için uyarın dikkatli yıkansınlar zaten sürekli misafir gelip yıkancak değil ya

Çamasir makinaniza yukseltme icin birsey kullanin. Bizim de banyoda. Banyoyu yikarken kovalarca su dokuyorum ama makinanin alti yuksek gelmiyor. Eger ust kisimsa mesele ortu diktirin alt kismi bu su gecirmez alez gibi olsun. Ben ebevyn banyosu olsa sokmam kimseyi

Aslında sadece banyo için girebilirler gibi ama yatak odasının çok da ayak altı olmasını ben de istemem.Mahrem diye düşündüğümden değil uyuduğum yer , makyaj malzemelerimin olduğu yer vs. gibi sebeplerle.

Açıkçası ben de merak ettim , fotoğraf ekleseniz hem daha uygun çözümler sunabilirdik.

Evet maalesef ortada mahrem diye birşey kalmıyor en büyük örnek de yengem. Evine taşındıgından beri yatak odasını diğer odalar gibi kullandırttı mesela biri toplu iğne istiyor, yatak odasında var alabilirsin diyor boyle böyle önünü açtı ve şuan bişey alacak olan onun yatak odasına çekinmeden girebiliyor mesela evine misafir geldi tülbent istiyorsa gidip onun odasından kendileri alıyor aşırı taviz verdi bu konuda. sonradan kendi rahatsız olmaya başladı ama iş işten geçti artık herkes alışmış bikere. Kendi mahremine saygı duymazsan kimse de senin mahremine saygı duymaz diye düşünüyorum. Oneriniz için tesekkurler, makına yükseltici alacagım biri hamamda dus almadan önce de makınanın uzerını musamba ile kapatacagım

Fotoğrafı herkese acık atamam merak edenlere ozelden gönderebilirim, apartman sakinlerinden biri burda takılıyorsa falan gorurse tanır hamamdan

Aynen oyle yapacagım altına yukseltici, ustune muşamba

O banyoya bı baktirin mutlaka yapilabilecek biseyler vardır. Bı duşakabin bı perde biseyler. İmkansız değildir herhalde orayı duş alacak hale çevirmek. Yok illa da olmuyorsa yapacak bişey yok mecbur kullanacaklar sizin banyoyu. Yada misafir cagirmayacaksiniz yatılı. Ben olsam takmazdim kullanilmasini

Doğunun bir şehrinde evim

dus perdeleri var... takilabilir. benim evimdede hamam tipi banyom.
AMA kisin gelen misafir orda yikanirsa zatüre olur... buz gibi oluyor mermerler... ben banyoyu zar zor isitiyorum. makinenin altina yükseltici koyarsaniz sorun olmaz

Yatak odasına girseler ne oluyor, ne saklıyor rahatsız olanlar orada?
Bu nerden çıktı, siz yatak odanızda birşeyler mi saklıyorsunuz Yatak odasına girilmesinden rahatsız olanlardan biri olarak şahsen ben, karı kocanın yatıp kalktığı odayı mahrem olarak goruyorum. Başkalarının girmesini istemediğim kendıme ve eşime ozel bir odaya sahip olma hakkına sahibim zannımca. Sizin sınırlarınız olmayabilir veya mahrem kavramınız geniş olabilir benim ailem de olsa herkesle bir sınırım var.

Camasir makinasinin bozulmasi icin sadece su almis olmasi gerekmez
Mesela eski evimde makinam banyomdaydi baslat tusu buhardan dolayi toksit yapmis bozulmustu
Yani buharda basli basina buyuk zarar.
Ben banyoda makina olayini sacma buluyorum bu yuzden
Varsa mutfakta yeriniz makinanizi oraya koyun
Benim mutfakta hep bulasik yerim hem makina dolabim var ayriyetten
Ama tabi kiraci insanin imkanladi kisitli oluyor.
Arti olarak evime hic dus alan misafir gelmez

yukseltici koyun. camasir makinasi dolaplari var onlara bakin.

kayinbabaniz yatak odasindan gecse ne olur derli toplu oda ise. sevistiginizi dusunup mu gececek. onun icin herhangi bir oda. bu kadar anlam yuklemeyin.

Benim de büyük banyom kapalı oradaki duşa kabini kullanmıyoruz. Geçen sene annemler geldi kv ile ebeveyn banyosunu kullandırdım büyük banyoyu açmak ile uğraşamazdım kabin yerle bitişik o yüzden içine çamaşır sepeti vs koydum dolu yani . Kp gelirse ne yaparım bilmem Cumartesi kuzenim geldi erkek küçük banyoda duş aldırdım . Bişey olmaz bencede

Evet eşya olarak bakıyorum. Sonuçta mahremse benim oturma odamda, banyomda, wc mde mahrem. Ha birde, yazın gittiğim otellerde de temizlik görevlileri odaya girip temizlik yapar. Ortalıkta özel eşya bırakmadığım sürece ki bırakmam heryer benim için aynıdır. Mahrem dediğiniz kavram da zaten soyuttur. Odamdaki şahsi eşyalarımı izinsiz almadıkları müddetçe bir yatak bir gardırop bir şifonyer benim için mahrem değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…