Ebeveyn kaybı acısı..

Babamm 4 aydır yoğun bakımda bilünçsiz.Bende 4 aydır her gün o kapıda eski günlerimizi düşünüp ağlıyorum,zaman hafifletmiyor dahada acıtıyor içimi. Şimdi yine o kapıda gördüm bu mesajınızı. Çok güçlüydü,şimddi kendinden habersüz orada öylece yatıyor, banada bilen varsa söylesin,nasıl dayanacagım

aynen canım. koşa koşa gidiliyor o mezara ama kapı duvar...
sarılınmıyor o taşa...

Babamı 2 yıl önce kalp kriziyle kaybettim. O kadar iyi anlıyorum ki acını. Acı çekmesin yeter diye teselli edeceksin kendini. Ne denir bilsem kendime söyleyeceğim ama sen vaktin varken sarıl Ben gözümün önüne getirsem de sarılamıyorum.

Hep şunu diyorum kaza bela ya da kalp krizi gibi nedenlerden dolayı aniden kaybetsem daha büyük bir travma olurdu belki ama böyle de gözümün önünde erirken hergün ölüyorum..

Hep şunu diyorum kaza bela ya da kalp krizi gibi nedenlerden dolayı aniden kaybetsem daha büyük bir travma olurdu belki ama böyle de gözümün önünde erirken hergün ölüyorum..
Her şekliyle acı maalesef.Hem ayrı hem aynı acı. Sabır diliyorum. Babacığına da şifa ve kolaylıklar

Acınızı içten hissettim
Allah'ım acil şifa versin inşallah.

Insallah tez zamanda uyanır. Rabbim size bağışlar.. seni okadar iyi anlıyorum ki..

4 gün önce kaybettim babamı canımı her şeyimi... 66 yasındaydı daha çok zaman geçirecektik birlikte ama olmadı kalbindeki pil daha fazla dayanamadı bu öyle bir acı ki yanıyor içim nefes alamıyorum sesi kulaklarımdan gitmiyor kıyamazdı hiç bana ben onun prensesiydim en kiymetlisiydim nasıl dayanılır bilmiyorum...

Başınız sağolsun. Allah sabır versin

Çaresizlik çok kötü
Elden birşey gelmemesi, gözünün içine bakması, ağrısına derman olamamak
Allah yardımcınız olsun

rabbim yardımcınız olsun dua edin bol bol acil şifalar dilerim

Rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin Allahtan ümit kesilmez inşAllah bi mucize olur sizin için.

Merhaba,
Hayatta en korktuğum şey sevdiklerimin özellikle çekirdek ailemin hastalanması ve vefat etmesiydi. Çevremde yakını vefat edenlere bakar nasıl yaşıyorlar nasıl nefes alıyorlar diye düşünürdüm.

Sizinle hikayemiz birebir aynı. Babam kanserden vefat edeli 1 ay oldu. Tekrar yazmama gerek yok anlattıklarınızı birebir yaşadım. Hissettiklerinizi hissettim. En son sarıldım öptüm sonucu bile bile onu yoğun bakima palyatif bakıma gönderdim.

Biliyorum içiniz çok aciyor kendinizi sıkmayın acınızı yaşayın. Elden hiç ama hiçbirşey gelmiyor. Ne olması gerekiyorsa oluyor. Ve yasamaya devam ediyorsunuz şaşırtıcı bir şekilde sızısı hep kalbinizde her saniye aklınızda ama günlük hayata dönüyorsunuz. Kulaga cilginca geliyor ama insanoğlu böyle yaratılmış.

Bu yaşadıklarımı bana geçen sene söyleseydiniz herhalde ağlama krizlerine girer kendimi kaybederdim. Ama Allah gücünü veriyor. Bundan sonra yapılacak şey bol bol dua etmek ve kendinizi bırakmamak. Bol bol zaman geçirin güzel şeylerden bahsedin onu ne kadar sevdiğinizi hep söyleyin.

Allah yardımcınız olsun.

Allah yardımcınız olsun şifa versin

Kelimeler kifayetsiz şu an. Çok çok çok üZüldüm. Şifa versin Rabbim…

Başınız sağolsun ilk öğrendiğimde bende ağlama krizlerine girdim hâlâ daha giriyorum alışamadım bir türlü. Beslenemediği ve damardan beslenmesi için bende mecbur yatırdım keşke sağlık okusaydım evde kendim bakardım diye bin pişman oldum.. Şimdi son zamanlarını hastane köşelerinde geçiriyor az görüyorum buda çok koyuyor.. Onu kaybetmeye maddi manevi hiç bir surette hazır değilim çok erken.

Gece gece ağladım, acınızı yüreğimde hissettim Allah gönlünüze ferahlık versin. Ama ne kadar güzel baba sevgisi yaşamışsınız. Ben babam öldüğünde hiç babam olmadığına daha çok ağlayacağım sanırım. Allah sabır versin, size ve babanıza dua edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…