- 28 Temmuz 2017
- 2.732
- 6.764
- 158
- 28
- Konu Sahibi mervecaglarr
-
O kapıda bende bekledim,umutla girdim ağlayarak çıkardım,ve bu i soz var " otogarlar düğün salonlarından daha samimi sarılmalar görmüştür ve hastane duvarları cami duvarlarından daha çok inanan."Babamm 4 aydır yoğun bakımda bilünçsiz.Bende 4 aydır her gün o kapıda eski günlerimizi düşünüp ağlıyorum,zaman hafifletmiyor dahada acıtıyor içimi. Şimdi yine o kapıda gördüm bu mesajınızı. Çok güçlüydü,şimddi kendinden habersüz orada öylece yatıyor, banada bilen varsa söylesin,nasıl dayanacagım
Allah babalarımıza çektirmesinBabam 1 yıldır kanser hastası ve tümör karaciğerin her tarafını sardı, terminal döneme girdi. Son zamanları.. Gözümün önünde eriyor, yiyemiyor, içemiyor, ağrı çekiyor, kan kusuyor..
Benden dondurma istedi sonunda bişey yemek istedi diye sevindim gittim koşa koşa alıp geldim ama yedikten sonra kustu, mango meyve istedi onuda istanbul'dan getirttik onuda yedikten sonra kustu..
Bu nasıl acıdır? iliklerime kadar alev alev yandığımı hissediyorum boğazımda yumruk, dokunsan ağlayacak durumdayım. Herşey anlamını yitirmiş durumda..
Öleceğini biliyor ve o korkuyu gözlerinde görebiliyorum. Boş boş bakıyor düşünüyor konuşmuyor bişey soruyorum cevap vermiyor. Onu öyle gördükçe kahroluyorum.
Bu yaşıma kadar hep onunla yaşadım hiç ayrı kalmadım ve şimdi ondan sonra hayatıma nasıl devam edeceğim? Beni hayatta onun kadar kim sevecek düşünecek, ondan geriye kalan boşluğu nasıl dolduracağım ne yapacağım kara kara düşünüyorum..
Sagolun Allah razı olsun.Başınız sağolsun ilk öğrendiğimde bende ağlama krizlerine girdim hâlâ daha giriyorum alışamadım bir türlü. Beslenemediği ve damardan beslenmesi için bende mecbur yatırdım keşke sağlık okusaydım evde kendim bakardım diye bin pişman oldum.. Şimdi son zamanlarını hastane köşelerinde geçiriyor az görüyorum buda çok koyuyor..Onu kaybetmeye maddi manevi hiç bir surette hazır değilim çok erken.
Allah yardımcınız olsun. Rahmetli abim de kanser sebebiyle vefat etti son zamanlarda hep içim yanıyor diyordu ve yoğurtlu (soğuk su da döktüğü için ayranlı) makarna yiyebiliyordu. Bir gün senin yaptığın bir tatlı vardı dedi yaptım çatalın ucuyla aldı tadına baktı ama yiyemedi malesef bir dilim bile. Üzüldüm ama aklımda kalmadı diye de memnunum. Yiyemez diye yapmasaydım aklımda kalırdı. Sabır diliyorum size de çok zor hele son günleri çpk ağır geçti.. doya doya sarılın öpün ellerini tutun..Babam 1 yıldır kanser hastası ve tümör karaciğerin her tarafını sardı, terminal döneme girdi. Son zamanları.. Gözümün önünde eriyor, yiyemiyor, içemiyor, ağrı çekiyor, kan kusuyor..
Benden dondurma istedi sonunda bişey yemek istedi diye sevindim gittim koşa koşa alıp geldim ama yedikten sonra kustu, mango meyve istedi onuda istanbul'dan getirttik onuda yedikten sonra kustu..
Bu nasıl acıdır? iliklerime kadar alev alev yandığımı hissediyorum boğazımda yumruk, dokunsan ağlayacak durumdayım. Herşey anlamını yitirmiş durumda..
Öleceğini biliyor ve o korkuyu gözlerinde görebiliyorum. Boş boş bakıyor düşünüyor konuşmuyor bişey soruyorum cevap vermiyor. Onu öyle gördükçe kahroluyorum.
Bu yaşıma kadar hep onunla yaşadım hiç ayrı kalmadım ve şimdi ondan sonra hayatıma nasıl devam edeceğim? Beni hayatta onun kadar kim sevecek düşünecek, ondan geriye kalan boşluğu nasıl dolduracağım ne yapacağım kara kara düşünüyorum..
Okurken ağladım. Allah yardımcınız olsun inşallah. Rabbim cektirmesin acısını hafifletsin. Bu duyguyu herkes tadacak ölüm var. Ama insan bunun bilincinde değil. Belki alakasız ama geçenlerde birşey dinledim orda insan evladını bile benim dememeli bizler onların dünyaya gelme amaciyiz falan diye tüm duyguları kapsayan kıskançlık sevgi sevgisizlik herşey yani. Ama bende sadece dinledim. Acını ne desem tarif edemem. Allah şifa versin inşallah canım sanada gönül ferahlığı versinBabam 1 yıldır kanser hastası ve tümör karaciğerin her tarafını sardı, terminal döneme girdi. Son zamanları.. Gözümün önünde eriyor, yiyemiyor, içemiyor, ağrı çekiyor, kan kusuyor..
Allah babanızın yardımcıdı olsun.Butun hastalaraşifa versinBabam 1 yıldır kanser hastası ve tümör karaciğerin her tarafını sardı, terminal döneme girdi. Son zamanları.. Gözümün önünde eriyor, yiyemiyor, içemiyor, ağrı çekiyor, kan kusuyor..
ALLAH yardımcınız olsun. Annemi beyin kanserinden, babamı kalp yetmezliğinden kaybettim. Zor, palyesif bakım zor, görememek zor. Hepsi çok zor. ALLAH sabır versin. Bırakma kendini. Babana dua edeceğim.Başınız sağolsun ilk öğrendiğimde bende ağlama krizlerine girdim hâlâ daha giriyorum alışamadım bir türlü. Beslenemediği ve damardan beslenmesi için bende mecbur yatırdım keşke sağlık okusaydım evde kendim bakardım diye bin pişman oldum.. Şimdi son zamanlarını hastane köşelerinde geçiriyor az görüyorum buda çok koyuyor..Onu kaybetmeye maddi manevi hiç bir surette hazır değilim çok erken.
Karaciğer kanseri ve kemik metastazı var..ahhhh. içim acıdı okurken ama kaçınılmaz son maalesef bu
Allah yardımcınız olsun. Sizin de babacığınızında. Acılarını dindirsin.
Belli bir yerden sonra bazen maalesef ki ölüm en iyi kurtuluş oluyor özür dileyerek söylüyorum. Acı çekmesindense sonsuzluğa gitmesi bazen rahatlatıyor. Sevdiklerini kaybetmiş biri olarak söylüyorum.
Tabii ki hep zor. Ölümün de hastalığında hepsi çok zor.
Hastalığı ne tam olarak ?
çok çok üzgünüm. içten hissediyorum acınızı.Karaciğer kanseri ve kemik metastazı var..
Öncelikle size bool sabır diliyorum. Aynı süreçleri hayatta kendi canımdan daha fazla sevdiğim annemde yaşadım ne hissettiğinizi tamamıyla anlayabiliyorum ondan öncesinde de kalp krizinden babami kaybetmiştim.. öncelikle bu hastalık sürecini artık bildiğinizden zaten bir kabullenis evresine gecmissiniz bu konuda bende aynı şekilde davrandım.. sadece sizinle bu kadar yıl geçirebildigi için mutlu olun ben bu şekilde avutuyorum kendimi bende bekarım su an tek basima yaşıyorum.. su an yapabileceğiniz bu kabullenisi sürdürmek olacak dünyanın bir kanunu bu ve ben siz bir başkası bunu yaşıyor ve bizde yaşayacağız. Dilediğiniz an özel olarakta konuşabilir birbirimizin acısını paylaşabiliriz metanetli olun demekten başka bir çarem kalmıyor unutmayın biz çok şanslı insanlarız mükemmel bir annenin evladıyım onun yetiştirdiği bir evladım bunu unutmuyorum ve sizde öylesiniz bunları yazdığınıza göre o yüzden bunuda aklınızın bir köşesinde kendinize tekrarlayın dualarımdasınız..Babam 1 yıldır kanser hastası ve tümör karaciğerin her tarafını sardı, terminal döneme girdi. Son zamanları.. Gözümün önünde eriyor, yiyemiyor, içemiyor, ağrı çekiyor, kan kusuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?