Merhaba ttuluk'cum canım vallahi verdiğin bilgiler ve tecrüben beni hayranlık içinde bıraktı,bir kişinin mesleğinde bu kadar kendini geliştirmesi ve işine bağlı olması müthiş.a.s.Benimde sana bir sorum olacak canım benimde 5,5 aylık bir bebeğim var ve ek gıdalara yakında başlamayı düşünüyorum herkes farklı birşeyler söylediği için sana danışmak istedim ilk önce bebeğime ne vermeliyim?Sabırla sorularımızı cevapladığın içinde hakkını helal et.Bebeğinle sana bir ömür sağlık ve huzur dilerim.Öptüm.
teşekkür ederim cevapladığın için. eşin aşağıda demişti bana demek bu sonuna kadar böyle devam edecek.
hamilelikte bol yürüyüşler yapın deniyor ama ben biraz iş yapsam 15 20 dk yürüsem hemen kuyruk sokumuma acı giriyor ve anında kramp yaşatıp yolda öylece kala kalıyorum.
bu kuyruk sokumu acım hamileliğim başladığından beri var. fazla yorduğumda da acısı ortaya çıkıyor.
dr a sorduğumda rahim büyüdüğü için acıyı orandan hissediyorsun dedi kimi belden hisseder demişti sence de bu yüzden mi ?
şekeri de suyu sade içemediğim ve haplar midemi bulandırdığı için içiyorum.
merhaba ttuluk.öncelikle tebrikederim,onca işinizin arasında bizlere de zaman ayırıp tüm sorulara yanıt verdiğiniz için.
benim de sorularım olacak.ilk bebeğimi 10 haftalıkken kaybetmiştim geçen yıl.genetikte mthfr c(677) t mutasyonu çıktı.şimdi hamileyim yeniden.sat:9 nisan ama 5 gün gerilik var bebğimde.clexane 4000 iğne kullanıyorum günlük.ve 1 aspirin.folik plus.bu iğneyi gebeliğin son haftalarına kadar mı veriyorlar genelde?önceleri kahverengi akıntım vardı geçti.şimdi yine akıntım var ama sarımtırak.idrarda felan sorun yaşamıyorum yani yanma yok.akıntının rengi sarı yeşil ve kokulu olursa bir problem vardır diye biliyorum ama...
kokulara aşırı duyarlılığım yüzünden doğrudüzgün yiyemiyorum.şalgam suyu çok severim ve internetten biraz araştırdım.meyve suları ve asitli içecekler gibi şalgam suyuna yasak yok.günde 2-3 bardak içiyorum.bunun sakıncası varmıdır.?bir de 11-14 testi için hastaneye gitmem gerektiğini biliyorum fakat sağlık güvencemin değişikliği sebebiyle(sgk dan bağkura geçiş) karnem çıkmadı henüz ve temmuz 10 dan önce hastaneye gitmeyeceğim.buda 14. haftaya denk geliyo.geç kalmış olur muyum?
yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler...
çok teşekkür ederim ttuluk çok saol.sakıncası yoksa bişey daha danışmak istiyorumm.3-4 gün önce de bende kahvemsi akıntı başlatı.ama damla damla.lavaboya girdikçe oluyor.ilk koyu kahve geldi,sonra rengi biraz açıldı.2 gün sürdü,kesildi.ama bu sabah yine başladı.kesik aralıklarla gelmesi tehlikeli değildir umarım.pazartesi dr.a gideceğim.
çok pinpirikliyim değil miçevreden duyuyorum,kimisi düşük tehlikesi diyor kimisi de normal bir durum,kanamaya dönüşürse kork diyor.kafam karman çorman anlayacağın...
SANA VE BEBEĞİNE SAĞLIK VERSİN RABBİM...VE DE EŞİNE....
meraba canım:))
iş bebek ve bu başlık ..bravo vallaalkisalkisalkis
bebişin iidir işallah,öp benim için onuopuyorumnanaktan
ttuluk slm,
önce tebrik ve teşekkür ederim.
2kısa soru sorabilirmiyim?
1. hcg ilişkiden kaçgün sora yükselir bilgin varmı?
2. yerleşme kanaması nasıl olur?
çok zorlamak istemiyorum ama kafamda sorular:)))
Mrb canım memnuniyetle yanıtlamaya çalışıyorum sorularını,Hcg ilişkiden yaklaşık 10 gün sonra bakılabilir,yerleşme kanaması kesin olacak diye birşey yok bu kanamanında olmasının sebebi adet olacakmış gibi hazırlanan rahimin gebelik gerçekleşince biriktirdiği kanı dışarı atması olayıdır,koyu kahverengi renkte ve bir kaç gün kadar sürer kanın rengi açılırsa düşük riski olabilir.Yardımcı olabileceğim sorunların olursa herzaman beklerim.Selamlar.kaydirigubbakcemile5
sorularıma hemen cevap verdiğin için cok teşekkür ederim.
ilişki tarihinden yaklaşık 7-8 gün sonra çok az bir kan geldi benden.
ama hiç çamaşır kirlenmedi, o kadar az,iki ufak parça.
bende yerleşme olmasından şüphelendim .
rengi koyuydu ama bunun dışında cok açık pembe akıntımda oldu.
genelde sabah saatlerinde oluyor bir daha olmuyor?
ne dersin :kedi:
gerçi yarın 1.günüm, gidip kanda baktırıcam.
umarım güzel gaberler veririm.
saol tekrar.
kendinize iyi bakın.
Canım benim teşekkür ederim.Doğum iznindeyken daha rahat netteydim fakat çalışmaya başladıktan sonra bir kaç günde bir girmeye çalışıyorum.Bebişim çok iyi Allah a şükür oda sizi öpüyor.Selamlar:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?