ttuluk mrb öncelikle bebişin sağlıkla gelsin inşallah bende 12 haftalık hamileyim fakat çok herşeyi kafaya takan ve herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp karar veren bi yapıya sahibim şimdide doğum olayına taktım kafayı 100 kilodayım şu anda hiç almadım şimdiye kadar ama bundan sonrada en fazla 5-6 kilo alabilirim yapılı biriyimde sezeryandan da normalden de çok korkuyorum ama her şeye rağmen normal yapmak istiyorum bi aksilik olmazsa ama epidural olur ancak ağrı eşiğim hiç yok benim sezeryanıda o yüzden istemiom zaten hemde bebeğimle o an yaşamak istiyorum her duyguyu sen bana fikir verebilirmisin bide benim tüp bebek bebeğim
ttuluk canim merhaba...
benim bir sorum olucakti sana.ben 21 ocakta sezeryanla dogum yaptim.simdi hapla korunuyorum ilk kutum bitince 8 gun ara verdim ama regl olmadim olmayinca da hapa tekrar basladim.sence dogrumu yaptim dr a mi gitmeyliyim sasirdim kaldim cvplarsan sevinirim sevigler..
siz yazarsanız sevinirim şimdi çıkmam gerekiyor ilgi ve alakanız için çok tşk ederim görüşmek üzere allaha emanet olun hayırlı geceler
Mb canım,bebişinle sana mutlu,huzurlu ve sağlık dolu yıllar dilerim.Canım hapa ne zaman başladın ve kırkın çıktıktan sonra hiç adet oldunmu bunları cevaplarsan sevinirim.
tesekkurler canim.
ben hapa 10 mart sali gunu baslamistim.kutu bitene kadar icmistim.bitince 7 gun bekledim ama hastalanmadim,ben de 8.gun hapa tekrar basladim.kirkim ciktiktan sonra hic regl olmadim...[/QUOT Canım adet olmaman normal olabilir doğumdan sonra 6 ay kadar adet olamayabilirsin bu normal fakat kullandığın haptaki hormonlarda adet olmanı etkiliyor olabilir aynı zamanda şu anda bebeğini emziriyorsan hap sütünü de azaltır.Sen önce bir eczaneden test alıp yap gebelik varmı yokmu bir öğren ondan sonrada emziriyorsan ya 3 aylık iğneleri yada prezervatif kullan ama emzirmiyorsan bu şekilde devam edebilirsin.
bu arada bebişin doğmus tarihlerde yanılmısımallahım analı babalı büyütsün inşallah.
Mrb canım hayırlı olsun gebeliğin,gebelik haftan çok küçük olduğundan dolayı kalp atışlarını duyamamış olabilir dr.un.Yalnız gebelik muayenende gerekli olan bir takım testleri neden istememiş anlamadım.Sizden yakın dönemde gelmenizi istedimi peki merak ettim.
hayır canım bi kanaman falan olmadıgı sürece bir ay sonra gel dedi. hemde bende düşük riski varmıs progestan kullanıyorum.bebklerimin biri 5 haftalıktı gecen hafta biride 6. haftalıkdı. birinin duyduk kalp atısının diğerinin ufak oldugu için duyulmadı. ama hiç bir test yapılmadı. ilgisizmi dersin drum.baska doktora gözüksem daha mı iyi olur bana yardımcı olursan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?