Ebeyim ama aynı zamanda gebeyim varmı sorusu olan?

mrb canım,benim bebeğim dünyaya geldi ve 4 aylık oldu canım Allah inş. sana da bu mutlu günleri yaşatır.Hayırlı olsun gebeiğin canım,tüp bebek denemen ilkindemi gerçekleşti canım bunu ve yaşını belirtirtmemişsin!Ben şöyle düşünerek yanıtlıyorum sorunu eğer uzun tedaviler ve denemeler sonucu gebelik gerçekleştiyse bu çok değerli bebek sınıfına girer ve büyük ihtimalle dr.un normal doğum yapmanı istemez direk sezeryanla bebeğin alınmasını teklif edecektir.Ancak böyle bir risk görmezse dr.un sende normal doğum istiyorsan epidural normal doğum yap derim.Kilo olayını da zaten sen biliçli bir şekilde ilerliyorsun en fazla 9 kilo alman gerekiyor.Bebeği de riske atmadan doğru şekilde beslen ki ilerki aylarda şeker riski de çıkmasın herhangi birşey kafana takılırsa beklerim canım öpüyorum..

mrb. ttuluk hn.nasılsınız size birşey sormak istiyorum yaklaşık 6 aydır korunmuyoruz ve bebiş istiyoruz, her ay bir ümitle günümün geçmesini bekliyorum ama maalesef olmuyor adet olunca hayal kırıklığına uğruyorum her ay inş. bu ay vardır diye dualar ediyorum, yumurtlama günümden sonra sol kasığımda önce tuhaf sesler hissettim ve birkaç gün sol kasığımda ağrılar vardı ve acayip gaz oluştu bende ve midemde ekşimeler var arada yanıyor ve ağzımdan acı su gelmeye başladı üşütmüşümdür diye düşündüm ama kendimi çok sıcak tutuyorum üşütmeyeyim diye ve felaket üzerime uyku çöküyor bıraksalar beni sürekli uyumak istiyorum ve sürekli olarak idrar sıkıştırıyor ve belimde biraz ağrı oluşuyor birkaç gündür acaba diyorum birşeymi var yada psikolojik olarakmı bu belirtileri hissediyorum bilmiyorum ama hamiş olmayı çok istiyorum nisan 26 sında adet olmam gerekiyor inş. günüm gecikirde testen pozitif sonuç alırım acaba hamiş olma ihtimalim varmıdır sizce cevap verirseniz çok sevinirim tşk. ederim.:CüvCüv:

mrb canım yumurtlama gününü biliyorsan veya hissediyorsan o günden bir iki gün önce başlayıp gün aşırı ilişkiye girmeyi denediniz mi peki hiç?ılk gebeliğin olacak herhalde böyleyse hiç dr.a gittinizmi?Anlattığın belirtiler üşütme sonrası veya yediğin bazı gıdalardan kaynaklanan gaz ağrısına da benziyor ama tabii gebelik belirtisi de olabilir?

evt biliyorum ve ilişkiye gün aşırı girdik ve her seferinde kalkmadan bekliyorum yaklaşık yarım saat kadar ve ilk olacak allah izin verirse inş. vardır bişey umutla bekliyorum hayırlısı inş.

siz yazarsanız sevinirim şimdi çıkmam gerekiyor ilgi ve alakanız için çok tşk ederim görüşmek üzere allaha emanet olun hayırlı geceler

ttuluk canim merhaba...
benim bir sorum olucakti sana.ben 21 ocakta sezeryanla dogum yaptim.simdi hapla korunuyorum ilk kutum bitince 8 gun ara verdim ama regl olmadim olmayinca da hapa tekrar basladim.sence dogrumu yaptim dr a mi gitmeyliyim sasirdim kaldim cvplarsan sevinirim sevigler..

Mb canım,bebişinle sana mutlu,huzurlu ve sağlık dolu yıllar dilerim.Canım hapa ne zaman başladın ve kırkın çıktıktan sonra hiç adet oldunmu bunları cevaplarsan sevinirim.

siz yazarsanız sevinirim şimdi çıkmam gerekiyor ilgi ve alakanız için çok tşk ederim görüşmek üzere allaha emanet olun hayırlı geceler

Mrb canım umut ediyorum ki inş. belirtiler devam ediyordur fakat tekrar adet olursan hiç stres yapma kendine.Dr. un bir problem yok dediyse mutlaka gebe kalacaksın ama bunun ilk şartı kalamıyorum diye psikolojini bozman,relax ol ve denemelere devam et. Yaklaşık 1 sene bu şekilde denemelerle hamile kalıyorlar bunun en büyük etkisi şu bizim hassas hormonlarımız,biz çoook istediğimiz zaman hormonların çalışma düzeni etkileniyor ve kalacaksak da kalamıyoruz.Tabii bu söylediklerim adet olursan geçerli,bende çok merak ettim 21 nisan ı bekliyorum ve hayırlı haberlerini bekliyorum.

Mb canım,bebişinle sana mutlu,huzurlu ve sağlık dolu yıllar dilerim.Canım hapa ne zaman başladın ve kırkın çıktıktan sonra hiç adet oldunmu bunları cevaplarsan sevinirim.

tesekkurler canim.
ben hapa 10 mart sali gunu baslamistim.kutu bitene kadar icmistim.bitince 7 gun bekledim ama hastalanmadim,ben de 8.gun hapa tekrar basladim.kirkim ciktiktan sonra hic regl olmadim...

emziriyorum canim dr emizrenler icin olan haptan yazmisti bana...
ya korkuyorum hamile olabilirmiyim??
benim hapi kullanana kadar lekelenmem vardi biraz hapi kullaninca kesilmisti..

Canım panik yapma hapta dediğim gibi etkiler adetini ama sen önlem olarak al bir test yap için rahatlasın..

merhaba canım benimde sana sorum ben 7 haftalık hamşleyim.ve gecen hafta dr gittik ikiz bebek beklediğimi birinin diğerinden küçük oldugunu ve birinin kalp atısının duyulmadıgını söyledi.çünkü diğerinden küçükmüş.düşük riski oldugunu ve progestan kullanmamı söyledi şimdi benim sana sorum bunun haricinde bana hiç bişiy yapmadı.ne kan degerlerime bakıldı. nede bi test yaptı burdanda okuyorum arkadaslarda şu degerim bu degerim falan diye.benim drum benimle ilgilenmemişmi.yoksa nomal olanda bumu.şimdiden teşekkür ederim ilgine.sanada hayırlı dogumlar diliyorum.

bu arada bebişin doğmus tarihlerde yanılmısım allahım analı babalı büyütsün inşallah.

bu arada bebişin doğmus tarihlerde yanılmısım allahım analı babalı büyütsün inşallah.

Mrb canım hayırlı olsun gebeliğin,gebelik haftan çok küçük olduğundan dolayı kalp atışlarını duyamamış olabilir dr.un.Yalnız gebelik muayenende gerekli olan bir takım testleri neden istememiş anlamadım.Sizden yakın dönemde gelmenizi istedimi peki merak ettim.

hayır canım bi kanaman falan olmadıgı sürece bir ay sonra gel dedi. hemde bende düşük riski varmıs progestan kullanıyorum.bebklerimin biri 5 haftalıktı gecen hafta biride 6. haftalıkdı. birinin duyduk kalp atısının diğerinin ufak oldugu için duyulmadı. ama hiç bir test yapılmadı. ilgisizmi dersin drum.baska doktora gözüksem daha mı iyi olur bana yardımcı olursan sevinirim.

Anladım canım,peki özel muayenehanesine gittin yoksa hastanedemi muayene ve ultrasona girdin?

hastaneye gittim bursada zübeyde dogum evi var özele gitmedik.sence gideyimmi muaynanesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…