Ebeyim ama aynı zamanda gebeyim varmı sorusu olan?

emziriyorum canim dr emizrenler icin olan haptan yazmisti bana...
ya korkuyorum hamile olabilirmiyim??
benim hapi kullanana kadar lekelenmem vardi biraz hapi kullaninca kesilmisti..

ahh be bitanemmmmmmmmm
CERAZETTE mi kullaniyorsun sen ? bende kullandim onu bir yil
o hapda aralik verilmiyor hergün devamli aliyorsun
kanaman gelmiyor normalde o hapi alirken
ben bir yil kullandim memnun kaldim o hapi biraktigim zaman iki ay sonra reglim geldi

umarim bisey yoktur canim :1hug:

tulukcum canim nasilsin? bebis nasil ? cok öpüyoruz sizi oglusumla
kendine iyi bak tatlim

ttuluk benimde bir sorum olucaktı ben tüp bebek yoluyla hamile kaldım ve 7 haftanın sonunda bebeklerimin kalp atışları durdu ve kürtaj oldum drum bir hafta on gün kadar sürer kanaman dedi fakat benim sadece bir gün oldu sence bu neden olabilir ve normal mi yani endişelencek bir durum var mı ? kanama ille olması gerekiyor mu ?

Geçmiş olsun canım,kanamanın durması normal 1 günde sürebilir hatta durup birkaç gün içinde tekrar başlayabilir önemli olan çok uzun sürmesin.Dr. mutlaka sana bazı ilaçlar vermiştir rahmin toparlansın diye onların hiç aksatmadan kullan canım.

tşk ederim drum hiç bir ilaç vermedi sadece 2 ay ara veriyoruz dedi peki kürtajdan ne kadar sonra normal adetin oluyor cnm tşkler cvp verdiğin için

tşk ederim drum hiç bir ilaç vermedi sadece 2 ay ara veriyoruz dedi peki kürtajdan ne kadar sonra normal adetin oluyor cnm tşkler cvp verdiğin için

Dr.unun ilaç vermemesi garip ama vardır mutlaka bir bildiği,adetin ne zaman olacağı belli olmaz canım ama kürtaj olduktan sonra 1 ay kadar gelmeyebilir normaldir.

ttuluk canım topigini yeni gördüm cok güzel olmus gercekten
aramızda deneyimli birisinin oldugunu bilmek cok güzel
benimde bi sorum olacak gecen ay regl im gecikmisti adet söktürücü ile olmustum
simdi yine gecikti 3 gün oldu
dün aksam test yaptım negatif cıktı sabahı bekleyemedim
acaba yinemi gecikti yoksa bisey mi var diye korkuyorum
bikac gündür yumurtalıklarım agrıyor özelliklede sag taraf helede oturdugum yerden kalkınca batıyor resmen kist olabilirmi diye korkuyorum
gecen ay dr gittigimde bisey yoktu kist nasıl bi agrı yapar bilmiyorumki?
bide gecen ay regl im gecikince gögüs uclarım hic agrımamıstı ama 2 gündür cok acıyolar ve sabahlarıda migdem bulanıyo psikolijiktir diyorum fazla ümitlenmek istemiyorum
ama cok istiyorum yaa (
insallah hamileyimdir bu 4. ayımdı
bilgin varsa paylasırsan cok sevinirim

Mrb canım topiği beğendiğine sevindim her zaman beklerim.:1hug:Geçen ay adetini dr.un verdiği bir ilaçlamı getirdin eğer öyleyse muayene etmiştir mutlaka seni ve neden gelmediği hakkında yorum yapmıştır öylemi?Cevaplarsan sevinirim..

evet canım muayene etti stresten falan olabilir dedi ama iltihap vardı ozaman onun icinde ilac fitil vermisti.smear ve kültürde yaptı temiz bisey yok dedi. ben sabah test yaptım yine negatif cıktı bebis yok yani :çok üzgünüm:

Anladım canım ama sıkma kendini fazla streste yapma kendine sen rahat olursan o kadar kolay gebe kalabilirsin güzel habelerini bekliyorum öptüm.

insallah canım insallah güzel haberi aldıgım anda söyleyecegim hemen.öpüyorum seni

Meraba ttuluk sana bı sorum olcak benım kızım 5 aylık ve emzırıyorum sacımı boyatmamın bı sakıncası varmı bılıyomusun herkes bu konuda farklı bısey soyluyo sen ne dusunuyorsun tesekurler

Mrb Lilywater,canım dr.ların söylediklerine göre saç boyaları anne sütüne geçiyorlar bu yüzden emzirme döneminde boya kullanmayın diyorlar.Fakat aynı dert bende de vardı ve kendi dr.umla konuştum şu bitkisel boyaları kullanabilirmiyim dedim oda kimyasal olmadığı sürece birşey olmaz dedi ve bende bitkisel formüllü bir boyayla saçımı boyattım.Bebekte herhangi bir farklılık olmadı hala maşallah emziriyorum.Bunlara göre bir karar ver canım.Öpüyorum

merhaba benim de bir sorum olacaktı ben sezeryanla dogum yaptım acaba spor yapsam dikişlerime zararı olur mu mekik falan ceksem

Merhaba ttuluk'cum canım vallahi verdiğin bilgiler ve tecrüben beni hayranlık içinde bıraktı,bir kişinin mesleğinde bu kadar kendini geliştirmesi ve işine bağlı olması müthiş.a.s.Benimde sana bir sorum olacak canım benimde 5,5 aylık bir bebeğim var ve ek gıdalara yakında başlamayı düşünüyorum herkes farklı birşeyler söylediği için sana danışmak istedim ilk önce bebeğime ne vermeliyim?Sabırla sorularımızı cevapladığın içinde hakkını helal et.Bebeğinle sana bir ömür sağlık ve huzur dilerim.Öptüm.

ttuluk merhaba canım daha öncedende sana sorular sormuştum.
Şimdiki sorunum ise bir düşük yaptıktan sonra tekrar hamile kaldım. ama gebeliğimin başından beri kanamalarım oldu bunun için doktorum genetik testi istedi. Test sonucunda trombofili hastası olduğumu öğrendik. Ve bundan dolayı bebeğimin sağlıksız doğabileceğini söyledi doktorum ve bebeğimin düşük riskinin daha fazla olduğunu söledi. tedavisinin ise gebelikten 6ay önce başlayınıp gebeliğin 12.haftasına kadar devam etmesi egrektiğini fakat benim çok geç kaldığım ısöledi şuan 9hafta 2günlük hamileyim ve tedaviye yeni başladım. b12vitamini içeren bir ilaç ve folibol zannedersem diye bir ilaç verdi.

Sana sorum bu hastalığın tam olarak bana ve bebeğe zararı nedir. ve bebeğimin sağlıksız olma ihtimali çok mu yüksek

Büşra'cım merhaba geçmiş olsun canım,trombofili teşhisi konulmuşsa şayet bu gebeliğinde problem çıkma olasılığı yüksek canım.Öncelikle preeklemsi denilen bir gebelik hastalığı var trombofili de bunun yaşanması oldukça yüksek ayrıca bebeğin eşi dediğimiz plesentanında yerleşim yeri problemi de yaşayailirsin ki bunlar sadece bir kaçı.Dr.unun teşhisine güveniyorsan ve eğer doğru teşhis etmiştir diyorsan verdiği tedaviyi harfiyen uygula canım ve kontrollerini sakın ihmal etme.Gelişmeleri yazarsan sevinirim moralini yüksek tut sakın strese girip bebeğini sıkıntıya sokma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…