hastaneye gittim bursada zübeyde dogum evi var özele gitmedik.sence gideyimmi muaynanesine[/QU Evet canım ama farklı bir dr. araştırıp öyle git en azından karşılaştırma yaparsın.
emziriyorum canim dr emizrenler icin olan haptan yazmisti bana...
ya korkuyorum hamile olabilirmiyim??
benim hapi kullanana kadar lekelenmem vardi biraz hapi kullaninca kesilmisti..
tulukcum canim nasilsin? bebis nasil ? cok öpüyoruz sizi oglusumla
kendine iyi bak tatlim
ttuluk benimde bir sorum olucaktı ben tüp bebek yoluyla hamile kaldım ve 7 haftanın sonunda bebeklerimin kalp atışları durdu ve kürtaj oldum drum bir hafta on gün kadar sürer kanaman dedi fakat benim sadece bir gün oldu sence bu neden olabilir ve normal mi yani endişelencek bir durum var mı ? kanama ille olması gerekiyor mu ?
Geçmiş olsun canım,kanamanın durması normal 1 günde sürebilir hatta durup birkaç gün içinde tekrar başlayabilir önemli olan çok uzun sürmesin.Dr. mutlaka sana bazı ilaçlar vermiştir rahmin toparlansın diye onların hiç aksatmadan kullan canım.
tşk ederim drum hiç bir ilaç vermedi sadece 2 ay ara veriyoruz dedi peki kürtajdan ne kadar sonra normal adetin oluyor cnm tşkler cvp verdiğin için
Mrb canım topiği beğendiğine sevindim her zaman beklerim.:1hug:Geçen ay adetini dr.un verdiği bir ilaçlamı getirdin eğer öyleyse muayene etmiştir mutlaka seni ve neden gelmediği hakkında yorum yapmıştır öylemi?Cevaplarsan sevinirim..ttuluk canım topigini yeni gördüm cok güzel olmus gercekten
aramızda deneyimli birisinin oldugunu bilmek cok güzel
benimde bi sorum olacak gecen ay regl im gecikmisti adet söktürücü ile olmustum
simdi yine gecikti 3 gün oldu
dün aksam test yaptım negatif cıktı sabahı bekleyemedim
acaba yinemi gecikti yoksa bisey mi var diye korkuyorum
bikac gündür yumurtalıklarım agrıyor özelliklede sag taraf helede oturdugum yerden kalkınca batıyor resmen kist olabilirmi diye korkuyorum
gecen ay dr gittigimde bisey yoktu kist nasıl bi agrı yapar bilmiyorumki?
bide gecen ay regl im gecikince gögüs uclarım hic agrımamıstı ama 2 gündür cok acıyolar ve sabahlarıda migdem bulanıyo psikolijiktir diyorum fazla ümitlenmek istemiyorum
ama cok istiyorum yaa(
insallah hamileyimdir bu 4. ayımdı
bilgin varsa paylasırsan cok sevinirim
Mrb canım topiği beğendiğine sevindim her zaman beklerim.:1hug:Geçen ay adetini dr.un verdiği bir ilaçlamı getirdin eğer öyleyse muayene etmiştir mutlaka seni ve neden gelmediği hakkında yorum yapmıştır öylemi?Cevaplarsan sevinirim..
merhaba benim de bir sorum olacaktı ben sezeryanla dogum yaptım acaba spor yapsam dikişlerime zararı olur mu mekik falan ceksem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?