Ebeyim ama aynı zamanda gebeyim varmı sorusu olan?

Eğer bulaşıcı bir enfeksiyonsa bebeğe normal doğumda bulaşma riski olur.Büyük olasılıkta mantar enfeksiyonudur çoğalıyorsa.Sormadınmı cildiyeciye nedir diye?

cnm yine gidicem cildiye doktoruna sorucam bakalım ama mantar değilmiş mantar demedi çünkü ayy bakalım hayırlısı neler çıktı hamleliğim boyunca zormuş valla bağsurda çıktı egzamam arttı falan bakalım hayırlısıyla bi alsam kızımı kucağıma senimn cinsiyeti ne

Sen baya hassas bir yapıya sahipsin herhalde canım yaa.Benim kısmetse erkek olacak inşallah biter sıkıntılarımız doğum yapınca.

sorma cnm sanırım inş biter dediğin gibi sağol cvp verdiğin için bide dün gece karnım taş gibi oldu böyle gaz sancısı gibi rahatsız edici bişi içim falan da bulandı bu normal midir sence ayy ne çok soru sordum dimi kusuruma bakma

Karın sertleşmelerin sık sık oluyormu ona dikkat et.bebek midene baskı yaptığı için bulantı mide yanması vs. şikayetlerin olabilir ama aynı zamanda tansiyon takibinide sakın ihmal etme.

böyle bir konu açarakbizlerle bilgilerini paylaştığın için çok tşk.ederim.rabbim bebeğini sağ sağlim kucağına versin arkadaşım.hepimizin temennisi bu.bizlerde aralık annesi olarak şafak sayıyoruz tabi.sakıncası yoksa doğumunu özelde mi yapacaksın,devlette mi.

süper başlık ttuluk, tam ihtiyaca hitap ediyor, sağlıklı bir doğum ve oğluşuna da sana da sağlık diliyorum:)
gelelim soruma, merak ediyorum normal doğum için gelip de acıya dayanamayıp vazgeçen ya da herhangi bir sıkıntı yaşayan (acı dolayısıyla) oldu mu, benim acı eşiğim çok düşüktür, o yüzden çok korkuyorum ama "hem ağlarım hem giderim" diyen gelin misali normale doğru benim yolculuk:)

merhabalar ben ilk bebeğimde sezeryan oldum ve rahimim öne doğru yattı acaba bu şekilde hamile kalabilirmiyim bide etraftakilerin söylediğine göre ebe rahmimi düzeltebiirmiş acaba böyle birşey sözkonusumu cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.......

slm ttuluk bende meslektaşın saylırım anestezi teknikeriyim.bi soruda benden olacak 5 aylık evliyim 3 ay korunduktan sonra bıraktık korunmayı yani yaklasık 2 aydır korunmuyoruz ama geçen ay mens oldum.sat 29 ekim.bakalım bu ay tuttumu.senden ricam gebelik testi yapılmadan yani şu günlerde gebe olsam ne gibi degişiklikler görülür yada hiçbişey hissetmemek mümkünmüdür bu günlerde.beni bu konuda aydınlatırsan sevinirim.

merhaba,benim de bir sorum olacak..ben 33.haftama girdim...2 hafta once d r a gittigimde kafasi asagida,dönmüs demisti,,ama simdi bebegim cok hareketli o yuzden geri donmus,yani kafasi yukarida hissediyorum...daha doner mi yoksa son haftalara kadar yer degistirir mi??

Mrb canım,öncelikle güzel temennin için teşekkür ederim.Ben şu ana kdar hep devlet doğum hastanelerinde çalıştım ve kullandığımız malzemeler dvletin kendi malzemesi olduğundan hep en iyi malzemelerle çalıştık.Ayrıca insanların bir çuval para döküp ben özelde doğum yaptım demelerinede hiç anlam verememişimdir.Bende doğumumu tabiki devlette yapıcam.

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM,GELELİM SORUNA İLK ÖNCE KARARLI OLMAN LAZIM Kİ SAĞLIKLI BİRŞEKİLDE DOĞUMUNU YAPIP BEBEĞİNİ 5 DAKİKA İÇİNDE EMZİREBİLESİN.HİÇ KORKMA EMİN OL NE TAHMİN ETTİĞİN NEDE İNSANLARIN ABARTTIĞI KADAR ZOR BİRŞEY DEĞİL.ZATEN BİR DÜŞÜNSENE BUNU TÜM KADINLAR YAPABİLİYORKEN SEN NEDEN PES EDESİN...:lepi:

canım rahmim öne doğru yattı derken bunu usg ye girip bir dr. mu söyledi yoksa çevrendekiler mi böyle tahmin ediyor önce bunu bilelim.2.si ebenin böyle bir durumda rahmini düzeltmesi gibi birşey söz konusu olamaz bunu ancak bir kadın-doğum uzm. operasyonla yapabilir tabii bir endikasyon olarak görürse.

slm ne güzel bi konu açıp arkadaslara yardımcı oluyosun ama gebelik sayfasına açsaydın keşke bu başlığı aralık annelerine değil buda benim nacizane fikrim..

Canım mrb,gebelik belirtilerinde en barizi göğüslerdeki gerginlik,sabah bulantıları,ve aşırı uykusuzluk ve yorgunluk hisleridir.Fakat bu genel anlamda böyle bazı insanlar hiç birini yaşamadan da gebe olabilirler.En güzeli regl dönemin geçtiğinde en az 1 hafta sonra test yaptırmaktır.Öpüyorum seni

ttulukcum sımdı benım regl bır gun gectı ben test yaptım anında pozıtıf cıktı ınanamadım bıtane test daha yaptım oda pozıtıf cıktı cuma gunu randevum var
acaba neden bukadar erken bellı oldu?

MRB Ceyrem'cim haklısın canım fakat diğer arkadşların da buradan ulaşabileceklerini düşünüyorum.

Canım çok sevindim senin adına bak ne güzel olmuş,insanlar 2 arada kalıp gebemiyim değilmiyim derdine düşüyorlar.Testin erken çıkmasının sebebide demekki yumurtlama dönemin önceki adetinin bitişine denk gelmiş yoksa bunun herhangi olumsuzluğu yok için rahat olsun bitanem.:dance:

merhaba ttuluk, çok teşekkürederim bizlere yardımcı olduğun için.

Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin. bende haftaya bugün sezeryan olacağım, kızlarıma kavuşacağım inşallah.

canım bir konuda fikrini almak istiyorum. belki erken bir soru olacak ama :) doğumdan sonra en uygun korunma yöntemi nedir acaba? emzirme nedeniyle ilaçlara pek sıcak bakmıyorum ama aylık iğne varmış zararı yok diyorlar, doğrumu bu? diğer yöntemlere ne kadar güvenebiliriz? hemen korunmaya başlamak gerekirmi? biraz fazla sordum kusuruma bakmaa.s.

Hayırlısıyla inş. bebeklerini sağlıkla kucaklarsın canım.
Doğumdan sonra senin kullanabileceğin aylık ve 3 aylık iğnelerin yanında ria da taktırabilirsin.Fakat ben bunları uygulayamam dersen eşinde condom kullanabilir en azından 6 aylık emzirme dönemin bi
tinceye kadar.Bu yöntemlerin hepsinin koruma derecesi aynıdır önemli olan senin rahat kullanabilmen ve sana yan etkisinin ne kadar olduğu buna göre değerlendir derim.Ayrıca doğumdan sonra süt korur vs.şeylere sakın inanma hemen bir korunma yöntemi seç kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…