böyle bir konu açarakbizlerle bilgilerini paylaştığın için çok tşk.ederim.rabbim bebeğini sağ sağlim kucağına versin arkadaşım.hepimizin temennisi bu.bizlerde aralık annesi olarak şafak sayıyoruz tabi.sakıncası yoksa doğumunu özelde mi yapacaksın,devlette mi.
süper başlık ttuluk, tam ihtiyaca hitap ediyor, sağlıklı bir doğum ve oğluşuna da sana da sağlık diliyorum:)
gelelim soruma, merak ediyorum normal doğum için gelip de acıya dayanamayıp vazgeçen ya da herhangi bir sıkıntı yaşayan (acı dolayısıyla) oldu mu, benim acı eşiğim çok düşüktür, o yüzden çok korkuyorum ama "hem ağlarım hem giderim" diyen gelin misali normale doğru benim yolculuk:)
canım rahmim öne doğru yattı derken bunu usg ye girip bir dr. mu söyledi yoksa çevrendekiler mi böyle tahmin ediyor önce bunu bilelim.2.si ebenin böyle bir durumda rahmini düzeltmesi gibi birşey söz konusu olamaz bunu ancak bir kadın-doğum uzm. operasyonla yapabilir tabii bir endikasyon olarak görürse.merhabalar ben ilk bebeğimde sezeryan oldum ve rahimim öne doğru yattı acaba bu şekilde hamile kalabilirmiyim bide etraftakilerin söylediğine göre ebe rahmimi düzeltebiirmiş acaba böyle birşey sözkonusumu cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.......
slm ttuluk bende meslektaşın saylırım anestezi teknikeriyim.bi soruda benden olacak 5 aylık evliyim 3 ay korunduktan sonra bıraktık korunmayı yani yaklasık 2 aydır korunmuyoruz ama geçen ay mens oldum.sat 29 ekim.bakalım bu ay tuttumu.senden ricam gebelik testi yapılmadan yani şu günlerde gebe olsam ne gibi degişiklikler görülür yada hiçbişey hissetmemek mümkünmüdür bu günlerde.beni bu konuda aydınlatırsan sevinirim.
ttulukcum sımdı benım regl bır gun gectı ben test yaptım anında pozıtıf cıktı ınanamadım bıtane test daha yaptım oda pozıtıf cıktı cuma gunu randevum var
acaba neden bukadar erken bellı oldu?
merhaba ttuluk, çok teşekkürederim bizlere yardımcı olduğun için.
Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin. bende haftaya bugün sezeryan olacağım, kızlarıma kavuşacağım inşallah.
canım bir konuda fikrini almak istiyorum. belki erken bir soru olacak ama :) doğumdan sonra en uygun korunma yöntemi nedir acaba? emzirme nedeniyle ilaçlara pek sıcak bakmıyorum ama aylık iğne varmış zararı yok diyorlar, doğrumu bu? diğer yöntemlere ne kadar güvenebiliriz? hemen korunmaya başlamak gerekirmi? biraz fazla sordum kusuruma bakmaa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?