ria dediğin spiral dedikleri şeymi canım. onların hepsi metalmi oluyor. benim metale alerjim vardırda oda yaparmı acaba? çok cahilim bu konuda. hiç korunmadım şimdiye kadarama bundan sonra şart :)
ttuluk tekrar teşekkürler sabırla hepimizin sorularını tek tek yanıtladğın için:)
canım rahmim öne doğru yattı derken bunu usg ye girip bir dr. mu söyledi yoksa çevrendekiler mi böyle tahmin ediyor önce bunu bilelim.2.si ebenin böyle bir durumda rahmini düzeltmesi gibi birşey söz konusu olamaz bunu ancak bir kadın-doğum uzm. operasyonla yapabilir tabii bir endikasyon olarak görürse.
36+2 2700 olmuş benim oğluşum 34 haftalıkken 2,050 gr diye çok üzülmüştüm ama baya toplamış kilosunu boyunu ölçmüyorlar sadece haftasını veriyormu diye baş ve bacak boyunu ölçüyorlar hep ama dikkatimi çeken bir durum oldu benim oğlum zaten 2 hafta geriden geliyordu normalde bu haftada ultrasonda 36 hafta yazıcağına 34 hafta yazıyor doktora sordum neden böyle diye önemli değil dedi ama yinede kafam çok karıştı son haftalarda olurmuş böyle şeyler sizede oldumu hiç böyle birşey
canım evet ultrasyonda dr gördü ve rahmimin öne doğru yattığını söyledi acba bu şekilde hamile kalma olasılığı varmı dr kalabilirsin dedi ama 14 aydır hamile kalamıyorum
selamlar yardımların için çok teşekkürler bende aralık annesi olacağım inş 37 haftalık hamileyim benim sorum son zamanlarda çok aşırı akıntım ve kaşıntı oluyo daha öncede enfeksiyon çıktı ama ilaç kullanmadım ne yapmam lazım
36+2 2700 olmuş benim oğluşum 34 haftalıkken 2,050 gr diye çok üzülmüştüm ama baya toplamış kilosunu boyunu ölçmüyorlar sadece haftasını veriyormu diye baş ve bacak boyunu ölçüyorlar hep ama dikkatimi çeken bir durum oldu benim oğlum zaten 2 hafta geriden geliyordu normalde bu haftada ultrasonda 36 hafta yazıcağına 34 hafta yazıyor doktora sordum neden böyle diye önemli değil dedi ama yinede kafam çok karıştı son haftalarda olurmuş böyle şeyler sizede oldumu hiç böyle birşey
selamlar yardımların için çok teşekkürler bende aralık annesi olacağım inş 37 haftalık hamileyim benim sorum son zamanlarda çok aşırı akıntım ve kaşıntı oluyo daha öncede enfeksiyon çıktı ama ilaç kullanmadım ne yapmam lazım
Zeliş82'cim rahminin önde arkada olması gebe kalmana kesinlikle engel değil.14 ay boyunca neden hamile kalamadığına dair hiç dr. ile görüşüp gerekli tetkiklerini yaptırdınmı?Problem yumurtlamanla ,hormonlarınla vs. ile ilgili olabilir bunun yanında eşinle ilgili bir problemde olabilir o yüzden ilk önce bir kadın-doğum uzm. ile görüşmelisin bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?