Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

merhaba girmişken bende bi soru sorayım bari hipotiroid teşhisiyle 20 gündür euthrox kullanıyorum sanıyorum gebe kalmama engel değil ama ne kadar süre içinde gebe kalabilirim acaba tsh:6 çıkmıştı ne kadar sürede normale döner?? şimdiden teşekkürler..

benimde bir sorum olacak...
dünden beri aşırı bel ağrım var..dün açık renkli bugün de kyu renkli kanamam var ama sadece tuvalete gittiğimde oluyor çok az ....
30 kasımda düşük yapmıştım...sabah idrar testi yaptım ve çok çok açık renkte çizgi çıktı....
dün burada bulunan tek dr gittim..ultrasonda bişi gözükmediğini söledi ve düşük olduğunda verdiği ilacı verdi..ben kullanmadım.....karnınmdan baktığı ve daha adet tarihi geçmediği için birşey gözükmemesi normal tabi...
hala herşey devam ediyor...napıcamı bilemiyorum....
sizce progestan falan kullanmalımıyım???????yada ne yapmalıyım..acil yardım istiyorum.......

günüm 11 gün geçti idrar testi yaptım evde tek çizgi doktora gittim oda idrar testi yapto sonuç aynı huzun ama bugun itibariyle ben hala 11 gün geçiktim ve bu noırmalmi ben ne zaman regl olurum rica etsem cevaplarmısınız...
saygılar.

bune gebelik bölümüne yazdım ama ebeymişsin en doğrusu sana sormak
kızlar bu ayın 9 da eşimle ilk defa beraber olduk ben ondan bikaç gün sonra yasmin doğum kontrol hapı kullanmaya başladım, 14 nde adet oluyodum yasminden sonra adet olmadım hayliyle 1. kutu bitti doktor bittikten sonra adet olcan 2. günü tekrar başlıcaksın dedi, ilaç biteli 3 gün oldu adet olmadım hamile olabilir miyim?
çok korkuyorum adetimede yakındı birliktelik tarihimize olabilirmiyim sizce?

bugün 4. gün adet oldum ilk başta renk turuncu gibi geldi ama şimdi kırmızı hamileykende adet görme oluyomuş bu durumu nası ayırt edicez mesela ben adet oldum ama aynı zamandada hamile olabilir miyim?

canim benim de son adetim normalinden 4 gün gec geldi ama agrilar zamaninda baslamisti normal adet görmedim cok az geliyordu ama agrimlarim siddetlendi doktora gittim oda yumurtaliklarima bakti ve kis var dedi korkulacak birsey yok dedi yumurtlama olmadigi icin kis olusmus dedi simdi dogum kontrol hapi kullaniyorum ilk adetimde ilac kullanmaya baslayacam doktor bunlar normal dedi gecer dedi. bende agrin varsa hemen doktora git yumurtaliklarini kontrol ettir´.

gecmis olsun canim

ilac kullanma benim hamileligimde ikinci cizgi cok hafif cikmisti dr bana hafifte olsa hamilsin demisti bebek 6. haftada rahme düsüyor dedi benimkide gözükmemisti

bende 4. günü hasta olmustum ama hamile degildim ilactan ilaca fark ediyor

valla dün sabah idrar testinde çok açık çzigi çıktı öğlen kan verdim kan testinde negatif çıktı ben artık güvenmiyorum....

ilk ve son ben 11 aylık evliyim çocuk istiyoruz ama olmuyo doktor bana bu ay fitil verdi ismini tam olarak hatırlamıyorum ama neg le başlıyo sence bu fitille olma ihtimali varmı

Ya nasıl ifade edilir bilmiyorum ama aleni bir şekilde yazıyorum fikrinizi belirtirseniz sevinirim.gecen ay regl dönemimin bittiginin ertesi günü eşimle birlikte olduk riskli bir dönem olmadıgını düşündük gebelik için ve korunmadık.Yaklaşık 1hafta öncede test yaptım tek cizgi gördüm.Fakat bugün regl olmam gerekirken henüz bir belirtisini göremedim.Kasık agrılarım günler öncesinden başladı ve bende adet olacagımı düşündüm.Fakat bugün şiddetli agrılarımın sebebinin idrarımdaki kan oldugunu anladım.İdrarım inanılmaz kanlı ve gebelikte böyle bir durumla karsılasılırmı bilemiyorum.Yaptıgım idrar testinede güvenmiyorum acıkcası 3milyonluk bir testti ve adet günümde gecikme olmadan yapmıştım.Beni aydınlatırsanız sevinirim.Mide bulantısıda yasıyorum ancak bildigim kadarıyla bunlar ilk hafta belirtileri degil kafamçokkarıştı

Merhaba,bu soruyu daha öncede sormuştum ama gözünüzden kaçtı heralde,ciddi şekilde doğumdan korkuyorum nedeni:
komsum normal doğum yaparken o kadar çok sancı çekmişki sancıdan nefes alamamış,o nefes alamayınca ,sezeryanla almak zorunda kalmışlar.Bana bunu anlattığından beri aklımdan çıkmıyor,acaba normal doğum yaparken sancı nefes alamayacak kadar çok mu oluyor?

ben doğum yapmadım henüz hamile bile değilim ama bence boşuna korkutma kendini cnm doğum farklı bi durum ve hamilelik gibi herkes farklı geçiriyo bu süreci..kimisi gerçekten rahat kimiside zor ama sonuçta oluyo ve bitiyo...böle düşün cnm..hamilelik bile başlı başına zor bi dönem aslında bu yönünden bak bence..o zorlandı diye seninde aynı şekilde bi doğum yapacaksın diye bi kural yok ya...düşünme bunları..Allah sağlıklı bi ve kolay bi doğum nasip etsin...

canim ben bu konuda uzman degilim ama bu dönem riskli bir dönem reglden sonra hamile kalan cok kisi var cünkü bütün kananllar acik diye biliyorum günün gectiyse bir test yap derim. hayirli haberlerini bekliyoruz

Merhaba
bende 8 haftalık hamileyim.Göğüslerim şiş 2 aydır ve maalesef inmiyor bu hep böyle devammı edecek zaten göğüslerim iriydi şimdi daha da kocaman oldular ilerisini düşünemiyorum

merhaba, benimde bir sorum olacak, 6 yıldır korunmak için spiral kullanıyordum 2 gün önce çıkarttırdım bebek istiyorum ama ne kadar zaman sonra hamile kalırım tahmini yardımcı olurmusunuz.

merhaba arkadaşlar,daha once siteye cok girdim hepinizin sıkıntılarını , mutluluklarını okudum.ancak siteye ilk defa yazıyorum.
ben daha once üç defa düşük yaptım.en sonunda kanda pıhtılaşma denildi(heterezigot)daha sonra coraspirin ve fragmin ignesine başladım 1 ay içerisinde tekrar hamile kaldım ancak dün yeniden düşük yaptıgımı ögrendim.doktorum esim ve bana genetik test yaptırmamız gerektiğini söyledi.ögretmen oldugum için subat tatilinde ankarada(zekai tahir burak hastanesi) genetik testi yaptıracagım.bu konuda benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlardan , genetik testi konusunda bilgilerinizi ve durumum konusunda yorumlarınızı rica ediyorum.(şimdilik kardeşimin adresinden girmek zorunda kaldım ozlem_28)

ilk ve son ben 11 aylık evliyim çocuk istiyoruz ama olmuyo doktor bana bu ay fitil verdi ismini tam olarak hatırlamıyorum ama neg le başlıyo sence bu fitille olma ihtimali varmı

slm canım sanırsam ikimizde aynı kaderi paylaşıyorus.bende 11aylık evliyim 11aydırda istiyorus bende doktora gittiğimde fitil vermişti iltihabımdan dolayı.sanırım tedavi için verdisana. tam oalrak doktor ne sölediki direk fitilmi veriyorum dedi? beni muayne edip antibiyotik vede fitil verdi.buayda eşimdoktora gitti varikosel hastalı saptandı beklemedeyiz yani.umarım en kısa zamanda hamiş olursun.

mrhb bende aranıza yeni katılım.bizde 1.5 yıldır bebek istiyoruz bende pko var.6 ay kadar gonophane tedavisi gördüm ama sonuç alamadık.bu ay aşılama yapılacak bu sefer dr um iğne kullanacağını söyledi sizce şansım nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…