günüm 11 gün geçti idrar testi yaptım evde tek çizgi doktora gittim oda idrar testi yapto sonuç aynı huzun ama bugun itibariyle ben hala 11 gün geçiktim ve bu noırmalmi ben ne zaman regl olurum rica etsem cevaplarmısınız...
saygılar.
benimde bir sorum olacak...
dünden beri aşırı bel ağrım var..dün açık renkli bugün de kyu renkli kanamam var ama sadece tuvalete gittiğimde oluyor çok az ....
30 kasımda düşük yapmıştım...sabah idrar testi yaptım ve çok çok açık renkte çizgi çıktı....
dün burada bulunan tek dr gittim..ultrasonda bişi gözükmediğini söledi ve düşük olduğunda verdiği ilacı verdi..ben kullanmadım.....karnınmdan baktığı ve daha adet tarihi geçmediği için birşey gözükmemesi normal tabi...
hala herşey devam ediyor...napıcamı bilemiyorum....
sizce progestan falan kullanmalımıyım???????yada ne yapmalıyım..acil yardım istiyorum.......
bune gebelik bölümüne yazdım ama ebeymişsin en doğrusu sana sormak
kızlar bu ayın 9 da eşimle ilk defa beraber olduk ben ondan bikaç gün sonra yasmin doğum kontrol hapı kullanmaya başladım, 14 nde adet oluyodum yasminden sonra adet olmadım hayliyle 1. kutu bitti doktor bittikten sonra adet olcan 2. günü tekrar başlıcaksın dedi, ilaç biteli 3 gün oldu adet olmadım hamile olabilir miyim?
çok korkuyorum adetimede yakındı birliktelik tarihimize olabilirmiyim sizce?
bugün 4. gün adet oldum ilk başta renk turuncu gibi geldi ama şimdi kırmızı hamileykende adet görme oluyomuş bu durumu nası ayırt edicez mesela ben adet oldum ama aynı zamandada hamile olabilir miyim?
ilac kullanma benim hamileligimde ikinci cizgi cok hafif cikmisti dr bana hafifte olsa hamilsin demisti bebek 6. haftada rahme düsüyor dedi benimkide gözükmemisti[/QU
dün kan tahlilinde bhcg 1 çıktı hamile değilmişim ..??? garip oldu..dr stresten ve yorgunluktan erken olmuş dedi....hayırlısı olsun....hiç böle adet görmemiştim...düşükten beter oldu..düşükte de kürtajda da hiç ağrım olmamıştı....
teşekkürler mesajın için....
Merhaba,bu soruyu daha öncede sormuştum ama gözünüzden kaçtı heralde,ciddi şekilde doğumdan korkuyorum nedeni:
komsum normal doğum yaparken o kadar çok sancı çekmişki sancıdan nefes alamamış,o nefes alamayınca ,sezeryanla almak zorunda kalmışlar.Bana bunu anlattığından beri aklımdan çıkmıyor,acaba normal doğum yaparken sancı nefes alamayacak kadar çok mu oluyor?
Ya nasıl ifade edilir bilmiyorum ama aleni bir şekilde yazıyorum fikrinizi belirtirseniz sevinirim.gecen ay regl dönemimin bittiginin ertesi günü eşimle birlikte olduk riskli bir dönem olmadıgını düşündük gebelik için ve korunmadık.Yaklaşık 1hafta öncede test yaptım tek cizgi gördüm.Fakat bugün regl olmam gerekirken henüz bir belirtisini göremedim.Kasık agrılarım günler öncesinden başladı ve bende adet olacagımı düşündüm.Fakat bugün şiddetli agrılarımın sebebinin idrarımdaki kan oldugunu anladım.İdrarım inanılmaz kanlı ve gebelikte böyle bir durumla karsılasılırmı bilemiyorum.Yaptıgım idrar testinede güvenmiyorum acıkcası 3milyonluk bir testti ve adet günümde gecikme olmadan yapmıştım.Beni aydınlatırsanız sevinirim.Mide bulantısıda yasıyorum ancak bildigim kadarıyla bunlar ilk hafta belirtileri degil kafamçokkarıştı
ilk ve son ben 11 aylık evliyim çocuk istiyoruz ama olmuyo doktor bana bu ay fitil verdi ismini tam olarak hatırlamıyorum ama neg le başlıyo sence bu fitille olma ihtimali varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?