Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

sevar artık göğüslerinin uclarının hassas olmamaması bişey ifade etmez.merak etme bir sorun yok.göğüslerinin illaki şiş olmasıda gerekmiyor normailnden biraz daha büyük olabilir o kadar.bel ağrısı için acaba yorgunluktanmıki diyorum yada senin bilmediğin yeni başlangıç olan bir bel fıtığı şüphesi geliyor aklıma eğerki yorulmadığın sürece ağrı olmuyorsa bi sorun yok demektir.saygılar

Merhaba ılkveson benım sorum daha dogrusu sorularım;rahım agzındakı yara hamıle kalmaya engelmı, yaraya leep ıslemı yapıldı 3 mayısta bu ıslemden nekadar sonra hamıle kalmam dogru olur, prolaktın sevıyesı suanda sonuc 13,75cıktı normal degerler 3,34-26,72 2,74-19,64 bu sonuc normalmı tsk.

nilda canım hangi sorundan başlasam acaba.hayat çok acımasız yazdım çünkü hep dürüstlüğümden sürgün sürgün gezdim türkiyeyi.bu yüzden yazmıştım.bünyen çok hassas olabilir nildacım gebe kaldığında artık düşmememeye daha çok özen göstereceğini çok iyi biliyorum.adet sürenin az olması benide düşündürüyor ama hamile kalmana engel değil asla sonuçta bir yumurtlama süreci oluşuyor demektir.merak etme menapoza girmiyorsun bu sadece senin yumurtalarının tembel olduğunu gösteriyor.evet yumurtanın gelişmesini sağlayan ilaçlar veriyor uzmanlar.ve daha sağlıklı bebeğin olacak demektir buda.düşükle sonuçlanmayacak gebelikler sağlayacak yani.umarım sorularına biraz ışık tutabilmişimdir.ha birde kan değerlerin düşük ise gebe kalmadan önce kan değerlerinin normale gelmesini sağla.demir,vitamin.vs.vs

ayti değerlerin normal cnm.rahim ağzı yaranı halk dilinde yaktırma yada dondurma işlemi uygulanarak ve antibiyotik desteğiyle geçtiğini biliyorum.hamile kalmanı kesinlikle etkilemez.ama rahim ağzı yarana çare bul sonra hamile kalmanı şiddetle öneririm,sebebi ise doğumda o yara dahada derinleşecek ve kansere kadar neden olabilir bilirsiniz yaranın sonu kanserdir yarayı iyileştirmek gerekir önce değilmi.bence hemen hamile kalmayı deneme.4-5 ay dinlendir kendini.saygılar

oncelıkle cok tsk ederım benı rahatlattın cnm yarayı leep yontemıyle aldılar zaten 18 gun oldu 1 ay ılıskı yok onun arkasından hamıle kalmamın sakıncası varmıdır dıye merak ettım 6 ay kalmamam gerektıgını soyluyorlar gercı sankı ıstedıgım zaman kalabılıcemde :) yınede olursa bı rısk olurmu dıye merak edıyorum prolaktın suan normal ama ılacı bırakınca tekrar cıkıcak dıye gunde 2 yerıne 1 tane alıyorum 2 yıldır ugrasıyorum bu prolaktınle kokunden tedavısı yokmudur acaba ılacı bırakınca tekrar cıkıyoda

selam ebe hanım benim sorum sezaryen sonrası normal doğum hakkında ben allah nasip ederse ikinci bebeğime düşünüyorum konu hakkında işin ehli birisinden cevap almanın çok işime yarıycana inanıyorum. bu doğum şeklinin yurt dışında uygulandığından haberdarım türkiyede sıcak bakılmıyor nedense gerçek risklerden bahsedermisiniz ve bilgilendirirmisiniz beni şimdiden teşekkürler

ilkve son; 3 ay önce 16 haftalık gebeliğim sonlandırıldı.bu gun adet olmam gerekıyordu olmadım.4 gun once kan testı yaptırdım değerim 10.4 cıktı. bugun kahverengi bir akıntım oldu az miktarda sadece günlük pedde gördüm hafif.acaba bunun nedeni nedir?

cennetim.evet türkiyede bu olaya sıcak bakmıyolar.riskini kısaca şöyle söleyeyim ameliyat yerlerinin normal doğum ağrısında(karında sertleşmeler kasılmalar)maalesef açılması riskidir.ve iç kanamaya sebeb olur.bence en büyük risk budur.ben bir kere sezeryan sonrası normal doğuma şahit olmuştum ama bu doğumu yaptırmamızın sebebi kadının dilini anlayamamamızdı maalesef:((o bize öncesinde sezeryan olduğunu anlatmaya çalışmış ama doğum başlamıştı.neyse sağlıklıydı anne ve bbekte.evet türkiye bu riski göze almıyor ve bende kendi sağlığım için(eğerki hamile olsaydım ve ilki sezeryansa)hiç düşünmeden sezeryan olurdum.saygılar

ilveson canım ya arkadaşım için bi yorum yaparsan çok sevinirim :çiçek:

işk ve son ilk önce çok teşekkür ederim bizleri aydınlattığın için bende bir kaç yıl önce over kisti vardı ilaç tedavisi oldum ve önemli olmayan kist kalmıştı ozmaan bekardım şimdi evliyim bebek düşündüğüm için tekrar doktora yine kist çıktı ama önemli değil bu kistler her kadında olan kistler dedi en büyüğü 2,5cm doktor hamile kalman için sorun olmaz bunlar kalabilirsin dedi eğer 1 yıl içinde kalmazsan tekrar gel dedi sencede doğrumu söyledi onu sorcaktım birde benim adetim her ay 4 gün erken oluyo yani 24 gün adet döngüm bu normalmi 4 gün görüyorum adetimi canım şimdiden çok sağol

selam canım ,benimde merak ettiğim şeyler var umarım seni yormam
* spral çıktıktan ne kadar sonra hamile kalınıyor
*epidural doğum(normal)gerçekten birşey duyulmuyormu?sancı başlamadan sezeryan gibi doktor günü dolmadan suni sancı açılma sağlayıp öylemi oluyor
*ilk doğumda aşırı fazla dikişli olunca 2incide aynımı olur

Merhaba ilkveson 21 haftalık hamileyim en son doktora gittiğimde bebeğin eşi rahim ağzına çok yakın demişti ara sıra kanamam oluyo ama az. son 1 haftadır idrarımı yaparken karnımın altında çok feci bi sancı oluyo sanki içimden bişeler aşağı doru kayıyomuş gibi hissediyorum bunun nedenini merak ediyorum cevaplarsan sevinirim

benımde sorum olacak 2 aylık oglum var ve dun karma asısını yaptırdım ozel eczaneden aldım vurdurdum masallah hıc ates yapmadı ebemız carsamba gunude verem asısı olacak dedı yanı yarın bende tereddutte kaldım daha karma asısından 1 gun gecıyo cok erken olmazmı

İlk ve son teşekkür ederim yorumların için.Evt başına gelenlere üzüldüm canım.Haklısın doğru söyleyen dokuz köyden kovulur.Ama sen devam et dürüst olmaya.Daha 10.köy var sırada.Orada sen,i anlayanlar çıkacaktır umarım karşına.Ne demişler atalarımız:İyilik yap denize at balık bilmezse halık bilir.Yani rabbim görüyodur iyiliklerini merak etme.Sevgiler...

benimde bir sorum olacaktı.bende şimdi 7+2 günlük hamileyim.benim sorum şu vajinal bölgeye tüğ dökücü krem kullansam bebeğe bir zararı olur mu?

merhaba doğumla yada hamilelikle ilg değil biras kişisel bi soru olacak.bnm vajinamdan bazen gaz çıkarır gbi ses geliyo neden olabilir?bilginiz varsa aydnlatrsanz bni sevrm...

ezgipcim bu dediğin ilişki sırasında oluyorya aynısı banada oluyordu dr.uma sordum önemli bişey değil o esnada içeri giren hava dışarı çıkıyor dedi..

ilkveson arkadaşım kazen beyle görüşüp gebelik bölümünde moderatörlük isteginde bulunabilirsin
yönetimde ebe veya hemşire olmasına özen gösteriyor zaten
yani en azından bilmeyen arkadaşlar mod oldugunu görüp sana farklı başlıklarda sorularını sorabilirler
öneriler,sorunlar,sorular bölümüne
moderatör olmak isteyenler başlıgına yazabilirsin olmak istersen
yardımların için sagol bu arada merak ettiklerimi sorarım bende:)

ezgip vajinada bir boşlukta ve içeri hava girerse elbette geri çıkacak garip bir durum yok.bu her zaman olmuyor arada bir oluyor değilmi çünkü saygılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…