cüvcüv ikili ve üçlü testlerde gerçeklik payı (yüzde vermek istemiyorum)çoook az.endişelenme.ben bir problem olduğunu asla sanmıyorum.kendimden örnek vereyim kısaca aynı testten geçtim ve amniosentes yapıldı o kadar endişelenmiştimki(ebe olduğum taktirde)bebek kıyafeti bile almıyordum.ve sonucu bekledim normal çıktı yani 46 kromozom.amniosentes 3-4 hafta sonra sonuç veriyor ve endişeler devam ediyor insanın içinde.sana tavsiyem kalbini ferah tut.maalesef ikili ve üçlü testlerde yüzde yüz bir sonuç asssslaaa veermiyor.ALLAH tamamına erdirsin sağlıkla.saygılar
gulara cnm yatarak bir gebelik geçireceksin öncelikle bunu söleyeyim.bebeğin eşi yani plasenta(bebeğin tüm ihtiyacını karşılayan)rahim ağzına yakın olduğu için kanaman oluyor kabız kalmamamnı öneriyorum şiddetle ve ayakta kalmamaya özen göster.bu sancıların genelde ayakta fazla kaldığından dolayı oluyor.normalde plasenta sağda yada solda olması gerekiyordu ama nadiren böyle durumlar oluyor.seni üzmek istemem ama normal doğum yapamayabilirsin.dr kontrollerini aksatma.beslenmene çooook dikkat et.saygılar
senace eğer yara veya iltihabi bir durum varsa kanama gelir bu kanamanın şekli açık taze kan şeklindedir.eğerki yara varsa ilişki halindeykene acı duyma,ilişki sonrası kanama,ıkıntı ile acı ve kanama şikayetleri olur.arkadaşının ilk bebeği olacak ise bu yaradan dolayı olduğunu sanmıyorum.yakın geçmişte mantar enfeksiyonu yani kaşıntı ve peynir kesiği gibi akıntı şikayetleri varmıydı??hemen gebe diyemem öncelikle ilk belrti olan adet tarihinin geçmesi gerekir.ve hangi korunma yöntemini kullanıyordu?.saygılar
çok sağol canım,teşekkür ederim,aydınlanmama sebeb oldun,
ilk doğumda imkansızlıklardan kontrollere gidememiştim,sancısız hast gittim günüm çok geçmişti ,3 cm açıklık var istersen doğurturuz dediler,tam 5 saat in çık masaya muhabeti oldu,7 cm açıldı bu sefer çocuğun kafası kemiğe takıldı,ebe doktor çağırmak zorunda kaldı,çok kestiler bebeği vakumla aldılar,kızım 4.300 g doğdu,ölümden döndüm masada,çok fazla ilgilendiler gerçi babam hast memur olduğu için ,özel gibi muamele yapıldı,
kesiyi duymuyorsun ama dikişler duyuluyor,birde baş dönmesi menier,vertigo hastasıyım,normal doğumdaki ıkınmalar zorlanmalar beynimi zorlayıp baş dönmelerimi tetiklermi?
sezeryanmı hafif atlatılır normal doğummu?
bu yüzden çok korkuyorum,şimdi ikincinin hazırlığına başladım,
teşekkür ederim canım sağolasın
sermuş ne kadarlık evlisin.korunuyormusun.bebek istiyormusun.hiç dr gittinmi yada usg ye girdinmi??sadece kasık ağrısı aklıma idrar yolları enfeksiyonunu yada üşütmüş olduğunuda getirebiliyor yada ishal gibi bir durum.son adetin ne zaman[/QU
ilk ve soncum 7 aylık evliyim,4 ay önce bir düşük yaptım,ve 2 aydır da korunmuyorum,adetime de 3-4 gün kaldı,ama son 10 gündür kramplarım var ama 2 gündür daha az hisssediyorum,özellikle yorulduğumda artıyor,göğüslerimde şiş ve akıntım var...
senace bir adet düzensizliği yada bir probelem var demek için erken en az 3 ay bu şekilde kanamalrı olursa hemen dr başvursun.dışarı boşalma yüntemi kullanılarlar demişsin bu yöntemi bırakır bırakmaz hemen hamile kalması gerekirdi ama bazen bünye sprmi alışkanlık olduğundan dışarı çıkartıyor ama en yakın zamanda hamile kalacağını umuyorum.fakat dedğim gibi bu lekelenmelerin tarihleri bir kenara yazsın ve dr görünsün.saygılar
canım ya çok teşekkürler çok içimi rahatlattın inşallah bende o haberi vermeyi çok isterim sana alalh söyletti sana ya çok sağol canım görüşmek üzereperce adet periyodun normal cnm adetlerinde hiçbir sorun yok her kadın 28 ila 35 günde bir adet olur.3 ila 10 gün sürer.yani seninkiler normal ve hatta hamile kalman an meselesi.her kadında kistler vardır evet dr un doğru söylemiş.ve seninkide çok büyük bir kist değil.doğum kontrol haplarıyla bu kistleri bekarkene ertiyolar aslında ama artık evlendiğin için bunu önermiyorum.kistlerini kafaya takma.bir yıl içinde gebe kalamazsan çaresine bak.hamile kalmana bir sebeb yok.hamile kalırsan haberdar olmayı isterim saygılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?