Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

çok teşekkürler gerçekten buna ihtiyacım vardı canım :çiçek:

Teşekkür ederim ilkveson :çiçek:
Ben normal doğum yapmak istiyorum inş bi sorun çıkmaz :çok üzgünüm: tekrar teşekkürler

gularam sana dedim çok yürüme diye
hatta işinide bir süreligine bırakamazmısın
bebişin herşeyden önemli hayatım
yerim ben onu:)

VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
İLİŞKİ SONRASI KANAMA yada AĞRILI İLİŞKİ YAŞAMIYOR.
EVET YAKIN ZAMANDA AKINTI ve MANTAR ŞİKAYETİ VARDI. ( Peynir kesiği gibi - Kokusuz denecek kadar az kokulu. )

ADET TARİHİ HENÜZ GEÇMEDİ.
DIŞARI BOŞALMA YÖNTEMİYLE KORUNUYORLARDI.
BUGÜNDE HAFiF KAHVERENGİ BiR LEKE GELDİĞİNİ SÖYLEDİ

NEDEN OLABİLİR ?

ADETİNE YAKLAŞIK BİR HAFTA VAR.

SEVGİYLE KAL, HOŞÇAKAL

yaren_76 bende ayni seyleri yasadim gerci benim kizim o kadar buyuk degildi ama yinede takildi bi yere dogumdan sonra birde dikislerim acildi iltihaplandi cok aci cektim ikincide ayni olucak diye cok korkuyorum yaaaasenağlama:1no2:

Ilk Ve Son Mrb Canim önce Allah Senden Razi Olsun Bizleri Bilgilendirdiğin Için Canim.benimde Bi Sorum Olucakti.ben 3 Senelik Evliyim Ve Artik Bebek Istiyoruz Hiç Korunmama Rağmen Hala Gebelik Luşmadi Bie Benim Adetlerim çok Düzensiz Bazen 2---3 Ay Geçtiği Bile Oluyor.2 Aydir Tedavi Görüyorum.sorunum Yumurtalarin çatlatilmak Için Eterli Büyümemesi Haplarla Sonuç Alamadik Canim Bu Ay Iğneler Geçtik.gonal F Kullaniyorum Güçlü Ve Etkili Bi Iğne Olduğunu Duydum Fakat Yine De çok Yavaş Büyüyolar.yumurtalarin Yavaş Büyümesi Yada Hiç Büyümemesi Hamileliğe Engelmi.yada Büyütülebilir Mi Canim.yumurta Oluşuyo Ama Büyümüyo Bilgilendirirsen çok Sevinirim Canim.şimdiden çok Saol.

ilk ve son sana bir sorum var canim benim bebegim 2 hafta önce 3 aylik bebegim öldü sebebini sordum bilimsel acklamasi yok diyorlar sence sebep ne bana cevap verebilirmisin bebek gelismemis zaten neden bilemiyorum

senace bir adet düzensizliği yada bir probelem var demek için erken en az 3 ay bu şekilde kanamalrı olursa hemen dr başvursun.dışarı boşalma yüntemi kullanılarlar demişsin bu yöntemi bırakır bırakmaz hemen hamile kalması gerekirdi ama bazen bünye sprmi alışkanlık olduğundan dışarı çıkartıyor ama en yakın zamanda hamile kalacağını umuyorum.fakat dedğim gibi bu lekelenmelerin tarihleri bir kenara yazsın ve dr görünsün.saygılar

esma büyük.yeterli büyüklükte olmayan yumurtalar maalesef spremle birleşemez.bu konu derin bir konu dr una tekrar yönlendiriyorum seni.gonal f güçlü bir ilaç.ama umudunu hiç bir zaman yitirme.sana tavsiyem bebeğim olsun diye değil önceikle tedavi gözüyle bak bu olaylara tamammı??buna bebek tedavi olarak değil.kendini daha rahat hissedeceksin.senide yakın bir zamanda ilkveson hamileyim bulantım çok oluyor şikayeti ile göreceğime eminim.saygılarımla

diloş çok kısa yazmışsın.senden uzun bir yazı bekliyorum.kaç yaşındasın?eşinle akrabalık varmı??ailede sakatlık varmı??kaç yıllık evlisin korunma yöntemin ne idi.hamilelik sırasında bir manevi yada travma gibi bir durum yaşdınmı??gebelik sırasında bir kanaman oldumu??ve aklına gelen herşeyi yaz bekliyorum.saygılarımla

İLGİNE, YARDIMLARINA TEŞEKKÜR EDERİM...

SENİNDE BİRŞEYE İHTİYACIN OLURSA ya da BİR SIKINTIN BEN BURADAYIM...

SEVGİYLE KAL, HOŞÇAKAL...

sermus öncelikle bu günlerde kendine dikkat et.ağır kaldırma üşütme.bu belirtiler nadirende olsa gebelik belirtileri ama adetinin geçmesini bekleyelim ne dersin.çok bebek istiyorsun belkide o yüzden böyle hissediyorsun.ama eğerki bu şikayetlerin varsa hemen gebesin diyemem gel sen adetinin geçmesini bekleyelim.hadi bakalım..

"Akşamları cevap yazabiliyorum sabrınıza teşekkürler"

YAZMIŞSIN....

BEN SANA TEŞEKKÜR EDİYORUM, BİZİMLE TEK TEK İLGİLENİYORSUN.
ALLAH RAZI OLSUN.

SEVGİYLE KAL, HOŞÇAKAL

senaceye katılıyorum,o kadar işinin arasında bir de bize zaman ayırıyorsun,allah seninde ne dileğin varsa gönlüne göre versin canım,tekrar teşekkürler...

karamio sen düşük yapmıştın değilmi yazılarının birinde öyle okumuştum bende düşük yaptım 9 haftalıkken 3 ayda korundum son 1 aydır korunmuyorum bu ay gebe kalmayı çok istiyorum? senin durumun nedir?

Ilk Ve Son Canim çok Saol Allah Razi Olsun Senden. ümitlendirdin Beni.yavaş Yavaş ümitlerimi Kaybetmeye Başlamiştim.kendimi Güçlü Zannederdim Ama 2 Ayda Psikolojikmen Yiprandim. Saol Canim.

canım ya çok teşekkürler çok içimi rahatlattın inşallah bende o haberi vermeyi çok isterim sana alalh söyletti sana ya çok sağol canım görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…