slm ilkvesoncuğum sana sarmısak çayı hakkında soru sormuştum benı bilgilendirmen için ama sanırsam siliniyor mesajlar veya cvabı gönderiyorsun ama ben göremedim benı bilgilendirirsen sevinirim Kötü Kazen
Merhaba ilk ve son. 2000 yılında kasığımdan myom ameliyetı oldum. Şimdi 21 haftalık hamileyim. Doktor doğum sezeryanla olur dedi.Myom ameliyatından sonra normal doğum yapılmazmı?
Ayrıntılı ultrasonu kaçıncı haftada çektirmek en iyisi ?
Ayrıntılı ultrason, 2. düzey ultrason, 4 boyutlu , renkli ultrason,dopler aynı şeyler mi yoksa farklı mı?
sorularımı cevaplarsan seviniri. Teşekkürler....
Canim Mrb Benim Yumurtalarim Yavaş Büyüyorlardi Daha önceleri Yazdim Hatirlarsan.bu Ay çok Güzel Büyüdüler Ve 22,5 Mm Oldular.dr çatlatma Iğnesi Yapmadi.kendiliğinden çatlasin Diye.şimdi Göğüslerimde Sizi Ve şişlik Var.kasiklarimda Ara Ara Batmalar Oluyodu Bu Gün Biraz Dah Anormal.yok Gibi Ama Karnimda Sanki Gaz Varmiş Gibi şişlik Hissediyorum.canim Iğne Yapsamiydik Acaba.dr Yumurtanin Kendiliğinden çatlayip çatlamayacağinii Ultrasonla Anlayabilirmi. Bu Belirtiler Sence Ne Olabilir.şimdiden Allah Razi Olsun Senden.
Bide Bu Gün Adetin 14. Günündeyim.ağustosun Başi Gibi Adet Olmam Gerekiyo (inşallah Olmam)
ilk ve soncum merhaba nasılsın valla bizleri geri çevirmediğin için tekrar Allah razı olsun diyorum.benim 3 gün üst üste 1 damla lekelenme oldum.sonra 2 gün olmadım ve dün sabah diyerlerine nazaran daha fazla lekenlenme oldu doktora gittim.kese oluşmuş ama bebeği göremedi haftaya dedi 6 haftalık hamileymişim.ve dinlenmemi söyledi karnımada bazen ince ince sızılar geliyo napmalıyım canım bebeğime bişey olmasın
sevgili ilk ve son benim bebişimin birsorunu var dil bağı kısalığı çarşamba günü ameliyat olacak herkes ve dr u ufak ve önemsiz bir ameliyat olduğunu söylüyo ama yinede içim içimi yiyor gerçektende önemsiz birşeymi yani hemen iyileşip kendine gelirmi şimdiden teşekkürler
slm meslektaşım.bende ebeyim ama terzi kendi söküğünü dikemiyo malesef
sana bir sorum olacak.gonophene kullanıyorum.9 temmuzda mens olmam gerekiyodu fakat olmadım.13 temmuzda eczaneden aldığım test negatif çıktı.ne gebelik nede mens belirtisi hiç yok.salı doktora gitcem ama sabredemiyorum.bi yardımcı olsan arkadaşım
tam yumurtlama günmde ilişkiye girdik şuan 5gün oldu şimdiden kasık ağrısı ve karında büyüme olurmu?karnımın alt kısmı baya büyüdü acaba hamilemiyim daha adetime 13 gün var lütfen yardımcı olun çok merak ediyorum
BU KADAR KAFAYA TAKIP YORULMA DERİM ÖNCELİKLE.BUNU ARAŞTIRACAĞIM.ŞU AN BİR BİLGİM YOK.KONTROLE ALMIŞLAR DEMEKKİ TERS GİDEN BİŞİY YOK.DR UNA GÜVEN.TERS GİDEN BİŞİY OLSAYDI KESİN SÖYLERDİ SANA.AMA BEN SANMIYORUM KÖTÜ BİŞİY OLDUĞUNA.ÇÜNKÜ SINIRDA DEMİŞ.TESTLERİNDE ÇIKARDI EĞERKİ OMURİLİKTE BİR SORUN OLSAYDI.KESİN ÇIKARDI.O YÜZDEN RAHAT OL.
merhaba,
13 haftalık gebeyim. memelerimde aşırı bi karınma var bide iç çamaşırım (sütyen) iç kısmı tamamiyle sapsarı? neden böle olyo anlamadım resmen koyu sarı halinde bi akıntı var... nedeni ne olabilirr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?