Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

slm ilkvesoncuğum sana sarmısak çayı hakkında soru sormuştum benı bilgilendirmen için ama sanırsam siliniyor mesajlar veya cvabı gönderiyorsun ama ben göremedim benı bilgilendirirsen sevinirim Kötü Kazen

BAK ŞİMDİ 3 SU BARDAĞINA 3 DİŞ SARIMSAĞI(BÜTÜN OLARAK)AT VE KAYNAT.KAYNADIKTAN SONRA SARIMSAKLARI ÇÖPE AT.SUYUNA YARIM SU BARDAĞI BAL VE YARIM SU BARDAĞI LİMON SUYU EKLE.BUNU GÜNDE 3 ÇAY BARDAĞI ILIK OLARAK İÇ.BUZDOLABINDA SAKLA GERİSİNİ VE 2 GÜNDE TÜKET.

4 BOYUTLU ULTRASONA DENİR AYRINTILI ULTRASON.MYOM AMELİYATINDAN SONRA SEZARYAN DİYEBİLİR ÇÜNKÜ ESKİ AMELİYAT YERLERİNDE GERİ DÖNÜŞÜMÜ OLMAYAN VE SENİN HAYATINI TEHLİKEYE SOKACAK BİR DURUM SÖZ KONUSU DEMEKKİ.NORMAL DOĞUMDA BU AMELYAT YERLERİ ÇOK AÇILIR VE SENİN BELKİDE BEBEĞİNİN HAYATINI TEHLİKEYE SOKAR BU YÜZDEN DEMİŞTİR SEZARYAN DİYE.

BU BELİRETİLER SANKİ GEBELİĞİ ANDIRIYOR. İNŞALLAH HAYIRLI HABERİNİ BEKLİYORUM.KENDİLĞİNDEN ÇATLAMASI DAHA İYİ YUMURTALARININ ZATEN YETERİ KADAR BÜYÜMÜŞLERLER KESİN ÇATLARLAR.HADİ KESİN CVP YAZ ADETİNE KAÇ GÜN VAR PEKİ DAHA.

HİÇBİŞİY YAPMAYACAKSIN AYAKLARINI UZATIP DİNLEENECEKSİN BOL BOL.KABIZ KALMAMAYA UĞRAŞ.TEBRİKLERO AĞRILAR NORMAL YANİ.BÜNYEN BEBEĞİ TANIMAYA ÇALIŞIYOR.

sevgili ilk ve son benim bebişimin birsorunu var dil bağı kısalığı çarşamba günü ameliyat olacak herkes ve dr u ufak ve önemsiz bir ameliyat olduğunu söylüyo ama yinede içim içimi yiyor gerçektende önemsiz birşeymi yani hemen iyileşip kendine gelirmi şimdiden teşekkürler

slm meslektaşım.bende ebeyim ama terzi kendi söküğünü dikemiyo malesef
sana bir sorum olacak.gonophene kullanıyorum.9 temmuzda mens olmam gerekiyodu fakat olmadım.13 temmuzda eczaneden aldığım test negatif çıktı.ne gebelik nede mens belirtisi hiç yok.salı doktora gitcem ama sabredemiyorum.bi yardımcı olsan arkadaşım

Merhaba yaren ayni dert bendede var.7sinde adet olcaktim ama olacakmis hissiyle ayin 14u oldu.adetimin 4.gunu test yaptim 2gun arayla 2defa ama maalesef negatig cikti(cooooook uzuldum) birkac gun daha gecsin 1 test daha yapcam cunku dr lar adet gecikmesinden 1hafta sonra yapin diyolar hcg salgilari kisiden kisiye degisiyomus.(ben kendimi bu sekilde teselli ediyom hayirlisi allahtan)Bende ayin 20sine dra gitcem kistten spheleniyom.

tam yumurtlama günmde ilişkiye girdik şuan 5gün oldu şimdiden kasık ağrısı ve karında büyüme olurmu?karnımın alt kısmı baya büyüdü acaba hamilemiyim daha adetime 13 gün var lütfen yardımcı olun çok merak ediyorum

canı yanar elbette başka bir bölümdede açmışsın bu sorununu.önemsiz bir ameliyat ama kesin amelyat olması gerekebilir.benim akrabalarımdada genetik olarak bu sorun vardı.hepsi ameliyat oldu ve sorun ortadan kalktı.şu an 30 yaşlarında hepsi ve hiçbir problemleri yok.hafif bir pelteklik var o kadar.s harfini bastırrarak konuşurlar.ama buda öyle belirgin olarak değil.bu amelişyatı küçükkene yaptırmak çocuk için daha sağlıklı.hiçbir problem çıkmaz gelecekte için ferah olsun.hatta bendede hafif dil bağı kısalığı var ama ameliyata gerek yok demişler.pelteğim ama şirinlik veriyor pelteklik.eğer bu ameliyat olmazsa çocukta ilerde konuşma bozukluğu ve yeme bozukluğu(lokmaları çevirememe,yutamama)görülür.sen doğru yoldasın.şükretki başka bi hastalık çıkmadı,kendini böyle teselli et bir anne olarak bitanem.küçük bir kesi yapacaklar o kadar.umarım ferahlamışsındır bu cvp la.hemen iyileşir zaten korkma bebeklerin dokuları daha hızlı iyileşiyor.

yumurtlaman gecikmiştir belki diyerek umut olmak istiyorum canım meslektaşım.bu ilaca bu ay başlamışsan ilk defa onun bir yan etkisi sayabiliriz.inşallah hamilesindir.gebeyim demeni sabırsızlıkla bekliyorum.

hayır bu belirtiler gaz belirtisi büyük ihtimal.kasık ağrısını saymazsak.karında büyüme olmaz hemen.gel beraber adet gününü sayalım bekleyelim.umarım gebesinidr.ama böyle çok kafaya takıp sayma günleri.kendini yıpratırsın.sen ilişkiye devam et ve ilişkiden sonra ayağa kalkmadan ayaklarını duvara daya bekle.saygılar

umarım dediğin gibidir arkadaşım.ama dün ve bugün mens olacak gibi kasılmalar hissettim.moralim bozuldu yine.umarım hamileyimdir.çok teşekkürler

öncelikle bize yardımcı olduğun için teşekkürler ben 6 +5 haftalık hamileyim cuma günü doktora gittik kalp atışlarını duyalım diye duyamadık daha oluşmamış kese herşey normal yolk kesesi falan oluşmuş bu cuma tekrar gidicez bi terslik yoktur dimi geç döllenme olabilir dedi doktorum bu hafta artık oluşması lazım dedi cevap veririsen sevinirim teşekkürler..........

canım çok teşekkür ederim...inan bana içimi çok rahatlattın günlerdir uyku uyumuyordum bilgili birinden bu sözleri duymak beni rahatlattı çok teşekkür ederim sana.....sevgiyle kal....:sm_cool:

ya sevgili ebecim benim bebeğim kız daha öncede yazmıştım 31 haftalık hamileyim vede çalışıyorum sorunum şu bebeğim az hareket ediyor drlar çok güzel sağlıklı diyorlar maşaallah acaba çalıştığım için yani bedenen yorulduğum içinmi az hissediyorum diyorum ama eve gidip bacaklarımı uzattığım zamanda az hareket oluyor.bazende çok hareket ediyor ama nadiren bunun nedeni nedir ? dr göeremediği birşey mi var acaba olabilirmi lütfen beni bilgilendir kendimi çok kötü hissediyorumsenağlama

slm ilkveson ben kimyasal bir gebelik yaşadım kan testimde 3,5 haftalık görünüyordu keseyi göremeden adet görür gibi düşük yaptım.. doktor bu düşük sayılmaz dedi ama sorum şu olcaktı sana tekrar hamile kalma veya yine böyle bir durum yaşama riskim varmı sence... tekrar hamile kalamıcam veya kalırsamda yine böyle olacak diye çok korkuyorum..

merhaba,
13 haftalık gebeyim. memelerimde aşırı bi karınma var bide iç çamaşırım (sütyen) iç kısmı tamamiyle sapsarı? neden böle olyo anlamadım resmen koyu sarı halinde bi akıntı var... nedeni ne olabilirr...

bence çok şanlısın ki süt salgılanması başlamış kimi hamilelerde erken başlarmış...sen yinede dr una sor derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…