Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

bebe losyonu,pişik kremi,bebe pudrası bunların hepsini alıyıımı alırsam ne marka alıyım?

merhaba ilk ve son ben 4 haftalık hamişim ve dünden beri mide bualntılarım başladı işyerinde olduğumdan zorluk çekiyorum bu bulantılarımı hafife indirgeyecek bişey önerebilirmisin bana , birde şimdi bu dönemin herkesce tehlikeli olduğu söyleniyo düşük için bunun için benim yapmam gereken ve yapmamam gereken nedir acaba bana bilgi verebilirmisin .
çok teşekkür ederim

Merhaba İlkveSon

32.haftalık hamileyim. Son 15 gündür sol elimde uyuşma ve açıp kapattıkça ağrı oluşmakta. Özellikle geceleri bu beni çok rahatsız etmekte. Uyuşma gün içerisinde azalsada parmak uçlarım sürekli uyuşuk. Sol elimde de aynı şey başladı ve dün gece iki elimin yüzünden doğru düzgün uyku uyuyamadım. Doktoruma danıştım ve doktorum vücut su topladığı için sinir sıkışması olabileceğini ve hamilelikte normal olduğunu söyledi. İnternette bazı sitelerde okuduğuma göre yüksek tansiyondan da kaynaklanabilirmiş. Ancak benim tansiyonum 10-6 dır herzaman. Ayaklarımda da şişmeler var ve sabahları yataktan kalkarken ayaklarımın üzerine basmakta zorlanıyorum. Ama 10-15 dk içerisinde tamamen şikayet ortadan kalkıyor.

El uyuşması için ne önerebilirsin ne yapmam gerekir. Elimde sürekli stres topu ile oynuyorum uyuşma olmasın diye. Ayrıca soğuk kompleks de yapıyorum. Bunlar biraz rahatlatıyor. Ancak uyuşukluk parmak uçlarımdan özellikle hiç gitmiyor.

Konu ile ilgili beni bilgilendirebilirsen çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.

ilkveson cumartesi doktora gittik bebeğime giden kordonda tek arter olduğunu tespit etti doktor buda anomali hastalıklarına neden olabilirmiş cumartesi ekokardiyografi çektirdik kalbinde birşey çıkmadı gayet normal ama ben kendimi çok kötü hissediyorum çünkü okuduğum kadarı ile bu olay bir çok hastalığa neden olabilirmiş sizlerde böyle birşey yaşayan veya hala yaşamakta olan varsa lütfen beni bilgilendirsin

Merhaba Ilk Ve Son Benim Adetime 4 Gün Var Bugün Gittim Daynamadim Test Aldim Ilk önce 1 çizgi çikti Daha Sonra çok Dikkatli Bakinca Test Tarafindahafif Bir çizgi Varama Belli Belirsiz Sence Hamile Olabilirmiyim Kan Testi Yaptirsam Sonuç çikarmi

ilk ve son merhaba benim sorum adetime normalde daha 5 gün var acaba ayın 28inde çatlatma iğnesi oldum bugün kanda gebelik testi yaptırsa çıkarmı [adeti bekle deme ne olur 2 senedir aynı heyecan ve ümit..]

İkimizin ailesinde de genetik biri yok ve ben yaptırmıycam test,doktorum bunun da riskli olabileceğini söyledi bebek normalse bile düşük riski olabiliyomuş bebek mikrop kapabiliyomuş vs.doktorum istiyosan yaptıralım dedi,ben normal hayatımda da çok evhamlı biriyimdir ama bu konuda senden güç alıyorum teşekkürler arkadaşım,evet benimde içimden bi ses tosun gibi olacağını söylüyoyerimseniben

Merhaba ilkveson,

Bende 2 senelik evliyim ve 4 aydır bebek yapmaya karar verdik bekliyorum bu ayda adet oldum ve adet günüm 22 ye düştü ilk ay doktora gittim muayene oldum progestan ve folic asit verdi 4 aydırda kullanıyorum ..bu ayda olmadı bebiş tekrar doktora ne zaman gitmeliyim yoksa 1 sene gidişatamı bırakmalıyım...Muayene ve testlerimde herhangi bir problem de çıkmadı... (

arkadaşlar genel sohbet odasında bazı kelimeler yanlış anlaşılıyor bana burdan aile planlaması ve gebelik yada kadın hastalıklarıyla ilgili soru sorabilrisiniz.bilgim yettiğince cvp yazacağım.saygılar

merhaba size çok önemli bi sorum olacak...19+3 hamileyim bugün hastanede kontrolum vardı...ayrıntılı ultrasona girdim....doppler ultrason dedikleri şeye...bebeğimi dikkatle incelediler herşeyi maşallah çok iyi sadece tek bir sorun dışında bebeğimin kafatasında beyni taşıyan omurilik sıvısında bulunan bi damarın kalınlığı sınıra yakın dedi...anormal değil ama sınıra yakın takibe aldık dedi...1 ay sonra tekrardan beni kontrole çağırdı dopplere tekrar giricem ama bunun ne olduğu hakkında bana bilgi vermediler bu nedir anlayamadım ve çok korkuyorum bebeğimin zeka testi falan çok iyi çıkmıştı beyin gelişimide güzel ama bu sorun da ne bana ayrıntılı anlatırsanız sevinirim..zararı ne?

ultrason kağıdında aw:8,90 yazıyordu
senağlama

mrb ilkveson. Öncelikle yardımlarınız için tşk. Ben 7,5 aylık hamileyim. Tercihim sağlık ve rahatlık açısından normal doğum. ama normalde benim bacak açma problemim var. yani bacaklarımı en fazla 1 metreye yakın açabiliyorum. bunun çatılarla bir bağlantısı olurmu. yani normal doğum yapabilirmiyim..cevabınız için şimdiden tşk. ederim.

VALLA ÇOK KRİTİK BİR SORUN.HERKESTE AYNI CEVABI VERMEZ SPİRALLİ GEBELİK.BAZILARINDA SPRALLE GEBELİK SÜRÜYOR AMA BAZILARINDA DÜŞÜYOR.YANİ TAMAMEN SENİN KARARINA VE DR UNUN KARRARINA KALMIŞ.EĞERKİ ULTRASONDA BİR ZARARI YOKSA KALSIN AMA İLERLEYEN ZAMANLARDA SPİRAL BEBEĞİN HERHANGİ BİR ORGANINA BATARSA VE SAKAT KALMA OLASILIĞI VARSA....NE BİLEYİM ÇOK KRİTİK YANİ.SIKSIK DR KONTROLÜNE GİT.DR UNLA İRTİBATI KOPARMA.HAYIRLISINI DİLE RABBİMDEN.ÇOK ÜZÜLDÜM İNAN.

NE İLE KORUNURSAN KORUN BIRAKTIĞIN ZAMAN 6 AY BEKLEMEN GEREKİR.YANİ 6 AY BEBEK OLMAMASI NORMAL.NE İLE KORUNURSAN KORUN SONUÇ BUDUR.BENCE BEKLEMEDE KAL.TAVSİYE SADECE.

BU KONUDA BİLGİM OLSA İNANKİ TEREDÜTSÜZ YAZARDIM.ŞİMDİ KAFADAN SALLAMA BİŞİY DİYEMEM.HEM TEDAVİ İLE GEBE KALMIŞSIN MUHAKKAK DR UNA SOR.HEMOROİDİN YOK DEĞİLMİ.KABIZ KALMAMAYA DİKKAT ET CANIM.SAYGILAR

nebilim öyle duydum sezeryan daha erken oluomuş ? 05.12.2006fisfisfis ya birde benim midem bulanıo öle çıkarıcakmış gibi değil ama bulantı var bu normalmidir ? 7.5 aylığım

12/9/2007 DOĞUM TARİHİN.MİDE BULANTISI OLMASI ASLINDA NORMAL DEĞİL.İSHAL FALAN OLABİLİRSİN HAVALAR SICAK.İSHAL ÖNCESİ BULANTISI OLABİLİR.DEDİĞİM GİBİ HİÇ ALAKASI YOK ÖLE ŞEYLERİN.SEZARYAN AMELİYAT DEMEKTİR.EĞERKİ DOĞUM ÖNCESİ YADA DOĞUM ANINDA YADA DOĞUM ZAMANIN GEÇMİŞSE YADA BİR PROBLEM OLUŞMUŞSA SENİ BEBEĞİNİN HAYATINI TEHLİKEYE SOKACAK BİR DURUM SÖZ KONUSUYSA YAPILIR SEZARYAN.SEZARYAN ASLA ÖNERMİYORUM.

ÇİZİ KRAKER KULLAN BULANTIN İÇİN YADA KURUTULMUŞ EKMEK.İYİ GELİR BİRAZ.ANİ HAREKETLERDEN SAKIN.KABIZ KALMAMAYA İSAHAL OLMAMAYA ÖZEN GÖSTER.BULAŞICI HASTALIĞI OLANLARA YAKLAŞMA.MEYVE SEBZE VE BALIK AĞIRLIKLI BESLEN.KENDİNİ YORGUN VE AÇ BIRAKMA.HIZLI DEĞİL HAFİF TEMPOLU YÜRÜ

HERGÜN AYNI SAATTE TANSİYON TAKİBİ YAPTIRACAKSIIIIIIINNNNNNNNN.ALLAH KORUSUN PREEKLEMSİYE KARŞI TEDBİRLİ OLMAN GEREKİR.ANLAŞILAN BİRAZ ŞİŞMELER VAR.BAK ŞİMDİ DİNLE BENİ.BAŞ PARMAĞINLA BACAĞINI İYİCE BASTIR TÜM GÜCÜNLE.VE ÇEK ÇÖKÜNTÜ OLUŞUYORMU VE BU ÇÖKÜNTÜ HEMEN KAYBOLMUYORMU.ÇÖKÜNTÜ VAR DİYOSAN.ARTIK İŞİ CİDDİYE AL VE EKMEĞİ KES.TUZU KES.ŞEKERİ KES.UNU KES.YOKSA ALLAH KORUSUN ZEHİRLENİRSİN(KORKUTUYORUM SENİ ÇÜNKÜ İHMAL ETMİŞSİN KENDİNİ)HEMEN HAREKETE GEÇ VE DEDİKLERİMİ UYGULA.TANSİYON TAKİBİ ŞART.BİRDE İDRARINDAN PROTEİNİNE Bİ BAKTIR.HADİ KALK NE BEKLİYOSUN,BOL SU İÇMEYİ İHMAL ETME.ELLERİNDEKİ UYUŞUKLUK VE AĞRININ AZALMASINI ZATEN SEN HALLEDİYORSUN BİRDE ŞEKERSİZ TIZSUZ UNSUZ YERSEN O AĞRI ORTADAN KALKACAK.TEK ŞART BU.YOKSA ACİL SEZARYAN BİLE OLURSUN.GEÇ KALMIŞ SAYILMAZSIN BAŞLA BUGÜN DEDİKLERİME.HADİ BAKALIM.BENİ HABERSİZ BIRAKMA.

HAVİN TATLIM.KAN TESTİ İÇİN ACELE ETME.BEKLE ADET TARİHİNİ.AMA BEN ÇOK UMUTLUYUM GEBESİN GİBİ GELİYOR BANA:dance::dance::sm_cool::1hug::1hug: HABERSİZ BIRAKMA.ADETİN GEÇİNCE ERTESİ GÜNÜ AÇ KARNINA İLK İDRARINA GENE TEST YAP BAKALIM.

ÇOK ÜZGÜNÜM HİÇBİR BİLGİM YOK

ilk ve son merhaba benim sorum adetime normalde daha 5 gün var acaba ayın 28inde çatlatma iğnesi oldum bugün kanda gebelik testi yaptırsa çıkarmı [adeti bekle deme ne olur 2 senedir aynı heyecan ve ümit..]

ADETİNİ BEKLEME TAMAM.AMA EN AZINDAN ADETİNE 1 GÜN KALA YAP TESTİ.ALLAH KARNINA SONRADA KUCAĞAINA HAYIRLISIYLA.

İÇİNDEKİ SES DOĞRU SÖLÜYOR.AMA KAFANDAN BU KURUNTUYU ÇIKAR.O 3 LÜ TEST FALAN FİLAN TAM SONUÇ DEĞİL YANLIŞ SONUÇ BİLE VERİYOR.AMANN KELEBEK BOŞVER.HİİİÇ KURUNTU YAPMA ARKADAŞIM.OOHH KEYFİNE BAK.HATTA ALIŞVERİŞ BİLE YAP KAFAN DAĞILSIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…