Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

sevgili arkadasim ben bugün regl oldum ve yarin yüzme yarismalarina katilacagim acaba reglimi durduracak tibii yöntem disinda bir cözüm varmi sence ne yapabilirim yardimin icin simdiden tesekkürler.:uhm:

evet dün dr gittim oda normal değil dedi bulantı için yediklerinden olabilir dedi kalp atışlarını dinledi ve istirahat verdi birde kasıklarımda ayrı oluyor karnımı sertlaştiriyor bebşim bunlar içinde işte çok fazla yorulma yoksa erken doğumla sonuçlanır dedi. tşk ederim sorularımı yanıtladığın için.:1hug:

ilk ve son bebeğim az hareket edıyo yazıyodum sana hep 2gundur sabah saat 7de eşimi yolcu ettıkten sonra patır kutur bı hareket edıyokı sorma ama gun boyunca yıne pek yoktu kıpırtısı yalnız en cok yaptığı oğlumun genelde sağ tarafımda duruyo ve arada bı kasılıyo sankı bı sertleşiyokı hemen ellıyorum elıme gelıyo artık kafasımı poposumu bılmıyom sadce bı bolgede oluyo karnımda tamamen olmuyo ben elleyınce yavas yavas kayboluyo o demek oluyo ne yapıyo osırada dersın bunu hep yapıyo hareket fazla etmıyo ama

sevgili ebecim bir sorum olacak,benım karnım arada bır çok fazla gerılıyor,ozellıkle yemek sonrası(çok az bıle yesem,hatta bazen bır meyve bıle)çok sertleşıyor sonra geçıyor bunun nedenı nedır sence?bazen karnın davul gıbı olmasından bahsetmışsın bu neden olur?tehlıkelı mı?

ADETİNİ BEKLEME TAMAM.AMA EN AZINDAN ADETİNE 1 GÜN KALA YAP TESTİ.ALLAH KARNINA SONRADA KUCAĞAINA HAYIRLISIYLA.

ilk ve son merhaba ben bekleyemedim test yaptırdım testte ikinci çizgi çok hafifti dayanamadım bide kan testi yaptırdım değerim 10.1 çıktı 28 inde çatlatma iğnesi yaptırmıştım sonucumu aldım druma gittim oda çok sevindim gebelik var dedi ama test kağıdında değer 5ten yüksek olunca gebelik var gibi ama 16dan küçük oluncada şüpheli kasıklarımda ve rahim içinde şiddetli ağrım var dr rahim içi büyüdüğü için olabilir dedi bana 10 gün yat dinlen 10 gün sonra kontrole gel dedi sizce gerçek bir gebelik varmıdır bana ne olur dua edin..teşekkür ederim..

Merhaba İlkveSon
Öncelikle çok teşekkürler. Bacaklarımda aşırı bir şişme söz konusu değil. SAdece gün içerisinde çok ayakta kalmış yada sürekli oturmuşsam doğal olarak şişmöe oluyor. Ama aşırı değil. Dediğin gibi parmağımla bastırıp çektiğimde herhangi bir çöküntü oluşmuyor. Unlu gıda zaten sadece ekmek var onu da sabah kahvaltısında 2-3 dilim yiyorum. Hatta bir kaç gündür normal ekmek terine tuzsuz ekmek yemeğe başladım. Peynirimide Light peynir olarak değiştirdim ki tuzsuz olsun diye. Günde 2,5-3 litre mutlaka zaten su içiyorum. Aşırı tatlı ve şeker tüketimim yok. Tansiyonum dediğim gibi akşamları 8-4 gündüzleri 10-6. Hamilelik önceside düşük tansiyona sahiptim. Sıcaklarda her zaman düşerdi şimdide aynı şey geçerli.

Beni şu anda en çok rahatsız eden tek şey sol elimdeki uyuşukluk ve ağrı. Özellikle sabahları uyandığımda çok zor oluyor kıpırdatamıyorum ama gün içerisinde parmak uçlarım hariç elimde açılma oluyor. Stres topu ve soğuk kompleks ile biraz rahatlatıyorum. Ama sonuç aynı maalesef.

ilk ve son, sana baska bi konuda danismak istiyorum. bebek cinsiyeti hakkinda bi bilgin varmi, ablamin 3 kizi var ve ne yazikki esi ve ailesi erkek delisi. ablam sansini bi daha denicek ancek allah bilir tabii ama yine kiz olursa isler baya kotulesicek. acaba bildigin bi yontem veya takvim varmi. cok tesekkur ederim (allah her seyin hayirlisini verir ama nedense biz insanlar bi turlu anlamak istemiyoruz) cok tesekkur ederim.....

slm ilkvesoncuğum sana sarmısak çayı hakkında soru sormuştum benı bilgilendirmen için ama sanırsam siliniyor mesajlar veya cvabı gönderiyorsun ama ben göremedim benı bilgilendirirsen sevinirim Kötü Kazen

Merhaba ilk ve son. 2000 yılında kasığımdan myom ameliyetı oldum. Şimdi 21 haftalık hamileyim. Doktor doğum sezeryanla olur dedi.Myom ameliyatından sonra normal doğum yapılmazmı?
Ayrıntılı ultrasonu kaçıncı haftada çektirmek en iyisi ?
Ayrıntılı ultrason, 2. düzey ultrason, 4 boyutlu , renkli ultrason,dopler aynı şeyler mi yoksa farklı mı?
sorularımı cevaplarsan seviniri. Teşekkürler....

Ilk Ve Son Ebecigim Malesef Adet Oldum Hamile Degilmişim çok üzüldüm Ama Hayirlisi Olsun Inşallah Bu Ay Hamileyim Diye Bagiriim

BENCE BEKLE NE İLE KORUNUYORSAN KORUN BIRAKTIĞIN ZAMAN EN AZ 3 AY BEKLEMEN GEREKİR.EN FAZLA 9 AY.

BU KADAR KAFAYA TAKIP YORULMA DERİM ÖNCELİKLE.BUNU ARAŞTIRACAĞIM.ŞU AN BİR BİLGİM YOK.KONTROLE ALMIŞLAR DEMEKKİ TERS GİDEN BİŞİY YOK.DR UNA GÜVEN.TERS GİDEN BİŞİY OLSAYDI KESİN SÖYLERDİ SANA.AMA BEN SANMIYORUM KÖTÜ BİŞİY OLDUĞUNA.ÇÜNKÜ SINIRDA DEMİŞ.TESTLERİNDE ÇIKARDI EĞERKİ OMURİLİKTE BİR SORUN OLSAYDI.KESİN ÇIKARDI.O YÜZDEN RAHAT OL.

NORMAL DOĞUM YAPABİLİRSİN.ÇATIYLA BİR ALAKSI YOK.YÜRÜYŞLERİNİ YAVAŞ VE RİTİMLİ YAP ÇATI İÇİN FAYDALI OLACAKTIR.

sevgili arkadasim ben bugün regl oldum ve yarin yüzme yarismalarina katilacagim acaba reglimi durduracak tibii yöntem disinda bir cözüm varmi sence ne yapabilirim yardimin icin simdiden tesekkürler.:uhm:

MAALESEF GEÇ KALDIN.GEÇEN AYKİ REGLİNİN 18. GÜNÜ BAŞALAYACAĞIN BİR HAP TAVSİYE EDERDİM.BU AYKİ REGLİNİ GECİKTİRİRDİ.MAALESEF REGLİN BAŞLAMIŞ YAPACAK BİŞİY YOK.

SENİN OĞLAN PEK UYKUYA DÜŞKÜN AYOL.SENDE ELLEYİNCE BEYEFENDİ RAHATSIZ OLUP YERİNİ DEĞİŞTİRİYOR.HER BEBEĞİN KARAKTERİ FARKLIDIR BUNU KABUL ET ÖNCE.SENİNKİDE BİRAZ RAHATINA DÜŞKÜN DİYEBİLECEĞİZ ANCAK ÖYLE DEĞİLMİ.BU KADAR KAFANA TAKMA.SONUÇTA HAREKET EDİYOR.HAREKETLERİNİ BİR KAĞIDA YAZ.GÜNDE KAÇ KERE HAREKET ETTİĞİNİ.SONUCU SÖLE 4 GÜN SONRA BANA

Canim Mrb Benim Yumurtalarim Yavaş Büyüyorlardi Daha önceleri Yazdim Hatirlarsan.bu Ay çok Güzel Büyüdüler Ve 22,5 Mm Oldular.dr çatlatma Iğnesi Yapmadi.kendiliğinden çatlasin Diye.şimdi Göğüslerimde Sizi Ve şişlik Var.kasiklarimda Ara Ara Batmalar Oluyodu Bu Gün Biraz Dah Anormal.yok Gibi Ama Karnimda Sanki Gaz Varmiş Gibi şişlik Hissediyorum.canim Iğne Yapsamiydik Acaba.dr Yumurtanin Kendiliğinden çatlayip çatlamayacağinii Ultrasonla Anlayabilirmi. Bu Belirtiler Sence Ne Olabilir.şimdiden Allah Razi Olsun Senden.

SENDE GAZ PROBLEMİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.NE YERSEN YE GAZ YAPIYOR SENDE.AYNI SORUN BENDEDE VARDI.GAZ SORUNUNU BOL YÜRÜYÜŞLE ÇÖZEBİLRİRSİN.BAŞKA BİTKİSEL ŞEYLER FALAN ALMA SAKIN

HAMİLESİN BİTANEM BEE.KASIKLARININ AĞRIYACAK KARNIN AĞRIYACAK ADET AĞRISI GİBİ BUNLAR NORMAL.BU GÜNLERDE KENDİNE DAHA DİKKAT ET.AĞIR KALDIRMA VE BOL İSTİRAHAT.MEYVE SEBZE AĞIRLIKLI YE.

BÖYLE BİŞİY TÜRKİYEDE ASLA YAPILMIYOR YANİ ERKEK OLSUN DİYE BİR AŞILAMA YAPILMIYOR YASAK.SANA ŞU SİTEYİ TAVSİYE EDİYORUM.GOOGLE KEMAL HÜKMEN YAZ VE O SİTEYİ İYİ İNCELE.KENDİSİ BENİM PATRONUM OLUR. O SİTEDE BULACAĞIN BİR CVP VAR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…