12/9/2007 DOĞUM TARİHİN.MİDE BULANTISI OLMASI ASLINDA NORMAL DEĞİL.İSHAL FALAN OLABİLİRSİN HAVALAR SICAK.İSHAL ÖNCESİ BULANTISI OLABİLİR.DEDİĞİM GİBİ HİÇ ALAKASI YOK ÖLE ŞEYLERİN.SEZARYAN AMELİYAT DEMEKTİR.EĞERKİ DOĞUM ÖNCESİ YADA DOĞUM ANINDA YADA DOĞUM ZAMANIN GEÇMİŞSE YADA BİR PROBLEM OLUŞMUŞSA SENİ BEBEĞİNİN HAYATINI TEHLİKEYE SOKACAK BİR DURUM SÖZ KONUSUYSA YAPILIR SEZARYAN.SEZARYAN ASLA ÖNERMİYORUM.
ADETİNİ BEKLEME TAMAM.AMA EN AZINDAN ADETİNE 1 GÜN KALA YAP TESTİ.ALLAH KARNINA SONRADA KUCAĞAINA HAYIRLISIYLA.
HERGÜN AYNI SAATTE TANSİYON TAKİBİ YAPTIRACAKSIIIIIIINNNNNNNNN.ALLAH KORUSUN PREEKLEMSİYE KARŞI TEDBİRLİ OLMAN GEREKİR.ANLAŞILAN BİRAZ ŞİŞMELER VAR.BAK ŞİMDİ DİNLE BENİ.BAŞ PARMAĞINLA BACAĞINI İYİCE BASTIR TÜM GÜCÜNLE.VE ÇEK ÇÖKÜNTÜ OLUŞUYORMU VE BU ÇÖKÜNTÜ HEMEN KAYBOLMUYORMU.ÇÖKÜNTÜ VAR DİYOSAN.ARTIK İŞİ CİDDİYE AL VE EKMEĞİ KES.TUZU KES.ŞEKERİ KES.UNU KES.YOKSA ALLAH KORUSUN ZEHİRLENİRSİN(KORKUTUYORUM SENİ ÇÜNKÜ İHMAL ETMİŞSİN KENDİNİ)HEMEN HAREKETE GEÇ VE DEDİKLERİMİ UYGULA.TANSİYON TAKİBİ ŞART.BİRDE İDRARINDAN PROTEİNİNE Bİ BAKTIR.HADİ KALK NE BEKLİYOSUN,BOL SU İÇMEYİ İHMAL ETME.ELLERİNDEKİ UYUŞUKLUK VE AĞRININ AZALMASINI ZATEN SEN HALLEDİYORSUN BİRDE ŞEKERSİZ TIZSUZ UNSUZ YERSEN O AĞRI ORTADAN KALKACAK.TEK ŞART BU.YOKSA ACİL SEZARYAN BİLE OLURSUN.GEÇ KALMIŞ SAYILMAZSIN BAŞLA BUGÜN DEDİKLERİME.HADİ BAKALIM.BENİ HABERSİZ BIRAKMA.
Merhaba ilkveson,
Bende 2 senelik evliyim ve 4 aydır bebek yapmaya karar verdik bekliyorum bu ayda adet oldum ve adet günüm 22 ye düştü ilk ay doktora gittim muayene oldum progestan ve folic asit verdi 4 aydırda kullanıyorum ..bu ayda olmadı bebiş tekrar doktora ne zaman gitmeliyim yoksa 1 sene gidişatamı bırakmalıyım...Muayene ve testlerimde herhangi bir problem de çıkmadı...(
merhaba size çok önemli bi sorum olacak...19+3 hamileyim bugün hastanede kontrolum vardı...ayrıntılı ultrasona girdim....doppler ultrason dedikleri şeye...bebeğimi dikkatle incelediler herşeyi maşallah çok iyi sadece tek bir sorun dışında bebeğimin kafatasında beyni taşıyan omurilik sıvısında bulunan bi damarın kalınlığı sınıra yakın dedi...anormal değil ama sınıra yakın takibe aldık dedi...1 ay sonra tekrardan beni kontrole çağırdı dopplere tekrar giricem ama bunun ne olduğu hakkında bana bilgi vermediler bu nedir anlayamadım ve çok korkuyorum bebeğimin zeka testi falan çok iyi çıkmıştı beyin gelişimide güzel ama bu sorun da ne bana ayrıntılı anlatırsanız sevinirim..zararı ne?
ultrason kağıdında aw:8,90 yazıyordusenağlama
mrb ilkveson. Öncelikle yardımlarınız için tşk. Ben 7,5 aylık hamileyim. Tercihim sağlık ve rahatlık açısından normal doğum. ama normalde benim bacak açma problemim var. yani bacaklarımı en fazla 1 metreye yakın açabiliyorum. bunun çatılarla bir bağlantısı olurmu. yani normal doğum yapabilirmiyim..cevabınız için şimdiden tşk. ederim.
sevgili arkadasim ben bugün regl oldum ve yarin yüzme yarismalarina katilacagim acaba reglimi durduracak tibii yöntem disinda bir cözüm varmi sence ne yapabilirim yardimin icin simdiden tesekkürler.:uhm:
ilk ve son bebeğim az hareket edıyo yazıyodum sana hep 2gundur sabah saat 7de eşimi yolcu ettıkten sonra patır kutur bı hareket edıyokı sorma ama gun boyunca yıne pek yoktu kıpırtısı yalnız en cok yaptığı oğlumun genelde sağ tarafımda duruyo ve arada bı kasılıyo sankı bı sertleşiyokı hemen ellıyorum elıme gelıyo artık kafasımı poposumu bılmıyom sadce bı bolgede oluyo karnımda tamamen olmuyo ben elleyınce yavas yavas kayboluyo o demek oluyo ne yapıyo osırada dersın bunu hep yapıyo hareket fazla etmıyo ama
sevgili ebecim bir sorum olacak,benım karnım arada bır çok fazla gerılıyor,ozellıkle yemek sonrası(çok az bıle yesem,hatta bazen bır meyve bıle)çok sertleşıyor sonra geçıyor bunun nedenı nedır sence?bazen karnın davul gıbı olmasından bahsetmışsın bu neden olur?tehlıkelı mı?
ilk ve son merhaba ben bekleyemedim test yaptırdım testte ikinci çizgi çok hafifti dayanamadım bide kan testi yaptırdım değerim 10.1 çıktı 28 inde çatlatma iğnesi yaptırmıştım sonucumu aldım druma gittim oda çok sevindim gebelik var dedi ama test kağıdında değer 5ten yüksek olunca gebelik var gibi ama 16dan küçük oluncada şüpheli kasıklarımda ve rahim içinde şiddetli ağrım var dr rahim içi büyüdüğü için olabilir dedi bana 10 gün yat dinlen 10 gün sonra kontrole gel dedi sizce gerçek bir gebelik varmıdır bana ne olur dua edin..teşekkür ederim..
ilk ve son, sana baska bi konuda danismak istiyorum. bebek cinsiyeti hakkinda bi bilgin varmi, ablamin 3 kizi var ve ne yazikki esi ve ailesi erkek delisi. ablam sansini bi daha denicek ancek allah bilir tabii ama yine kiz olursa isler baya kotulesicek. acaba bildigin bi yontem veya takvim varmi. cok tesekkur ederim (allah her seyin hayirlisini verir ama nedense biz insanlar bi turlu anlamak istemiyoruz) cok tesekkur ederim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?