Merhaba İlkveSon
34.haftalık hamileyim. Son 1haftadır ve özelikle son bir kaç gündür vajinamın bulunduğu noktadaki kemiklerim ve leğen kemiğim ağrımaya başladı. Öyleki bazen yolda yürürken sanki bebek düşücekmiş gibi geliyor. Sanırım yavaş yavaş başı baskı yapmaya başladı. Bunun haricinde kasık ağrısı veya sancı olmuyor. Ama yine de merak ettim erken doğum tehlikesi olabilir mi acaba diye.
Şimdiden teşekkürler
bende bir soru sormak istiyorum benim adetimi 10 gün geçti test yaptım kendim pozitif çıktı doktora gitmek için nekadar beklemeliyim adetimi kaç gün geçince gitmeliyim yani .. teşekkürler...
merhaba ilk ve son. uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum ve herkesle ilgileniyorsun, bir kardeş ,bir abla olarak. bunun için sana çok teşekkür ediyorum. umarım mesajı doğru yere yazıyorumdur. bir sorum olacak, umarım en kısa zamanda cevaplama olanağın olur çünkü ben çok üzgünüm. eşimle 1 yıllık evliyiz ve artık çocuk sahibi olmaya karar verdik. 3 gün önce doktora gittik ve doktor yumurtamın zayıf olduğunu söyledi bunun anlamını ve tehlikenin ne olduğunu bana açıklar mısın lütfen. yani bebeğiniz olmaz falan demedi ama sanırım zor olacak gibi bişey sezdim( ve ben annem bana her çocuk yapın dediğinde onunla tartışırdım, amaaaan derdim, hiç olmasa da olur, hiç üzülmem derdim. ama daha yolun bu kadar başındayken bile kendimi çok çok kötü hissediyorum. bu korku bile yetti bana. cezalandırıldım ben sanırım. bir de doktor dedi ki korunmasız ilişki yaşayın ve adetinin ilk günü yanıma gel. 2. sorum da şu olacak. ben en son 2 temmuzda adet gördüm ve düzenlidir benim adetler. mesela bugünden itibaren biz korunmasız ilişkiye başlasak çocuk olur mu yoksa artık yumurta etkisiz midir? şimdiden sana çok çok teşekkür ederim.
Tahlillerde göstermiyo mu çok ilginç...Hamilelik konusunda doktor bana 15 gün sonra yeniden hamile kalabilirsin dedi.Hatta 2 doktor aynı şeyi söyledi bebeğin öldüğünü öğrendiğimiz doktorda, kürtajı yapanda...İkinci hamilelik riskli mi geçer diosun??Peki doktorlar neden öyle söyledi ki acaba?? Ben hala regl olmadım bu arada.üzülsemmi sevinsemmi bilemedim şimdi yaa.Tekrar bi düşük olursa ve bünye alışırsa
merhaba herkese ve ilk ve soncum,22.haftadayim ama arkadasim bana bir sey dedi,cok iliskiye girersen dogumun kolay olur diye,bu dogru mu? tesekkür ederim,kardesini evlendirdiniz,hayirli olsun canim.22 haftadayim ve 7.8 kilo aldim,bastan ya 49-50 iloydum,normal mi?ben o kadar kilo almadam biraz baldirlarim kilo aldi,bir de 4 boyutlu ultrasonu nerden bulacagiz,her doktorda var midir?2 hafta sonra Türkiyedeyim insaallah.
slm benim sorun eşimle ilişkiden sonra müthiş bir yanma hissediyorum sebebp nedir
slm ilk ve soncum nasil keyfin ne zamandir prk görünmüyosun olmuyo bak özletiyosun kiz kendini gene kafani sisircem ben tatlim bu ay korunmadim süre bitti simdi adetime 5 gün var bekliyorum yanliz bende sisitikmi neyin nesi canim anlamadim bi yanma var bazen ötekindede olmustu ama ben artik belirtilere asla inanmayan biriyim gecen ay tüm belirtiler vardi fos cikti o yüzden bu ay hic umrumda degil aynilari gene var ama sadece bu yanma farkli yada idrar yollari iltahabi oldum bekliycezu canimin ici bakalim
Merhaba İlkveSon
34.haftalık hamileyim. Son 1haftadır ve özelikle son bir kaç gündür vajinamın bulunduğu noktadaki kemiklerim ve leğen kemiğim ağrımaya başladı. Öyleki bazen yolda yürürken sanki bebek düşücekmiş gibi geliyor. Sanırım yavaş yavaş başı baskı yapmaya başladı. Bunun haricinde kasık ağrısı veya sancı olmuyor. Ama yine de merak ettim erken doğum tehlikesi olabilir mi acaba diye.
Şimdiden teşekkürler
CANIM BENIM BENDE SENI COKKKKKKKKK SEVIYORUM ASIL TATLI OLAN SENSIN DOGURMYAY GELINCE KIZ BEN ASLINDA O SAYFAYI KAPADIM YETER TANEDE AHHHH BILIYOSUN YA BENIM OGLUSUM COK ISRARLI SIMDI INANMAZSIN AMA BEYIMDE COK ISTIYO BABA ;OGUL CILDIRDI BUNLAR NEYSE SENI KOCAMAN ÖPÜYORUM CANIMIN ICI K;I;Bseni gördüğüm zaman gözlerimin içi gülüyo.mutlu ediyosun beni valla.harikasın sen.sistit için bol su içeceksin ve idrar yolu antiseptiği olan sen yurtdışısın ilaç yazamıyom.haplar var.onlardan kullan geçer.pyloseptyl kapsül diyoruz burda.doğurcam diyosun illaki öylemi diloşum.seni çok seviyorum.k.i.b.sistit gebelik belirtisi değildir.öpüyorum senii kocaman bekle bakalım:asigim:sırnaşık şeysırnaşık şey:içelim::hooray::teytey::teytey::1hug:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?