Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

slm ilk ve soncum nasil keyfin ne zamandir prk görünmüyosun olmuyo bak özletiyosun kiz kendini gene kafani sisircem ben tatlim bu ay korunmadim süre bitti simdi adetime 5 gün var bekliyorum yanliz bende sisitikmi neyin nesi canim anlamadim bi yanma var bazen ötekindede olmustu ama ben artik belirtilere asla inanmayan biriyim gecen ay tüm belirtiler vardi fos cikti o yüzden bu ay hic umrumda degil aynilari gene var ama sadece bu yanma farkli yada idrar yollari iltahabi oldum bekliycezu canimin ici bakalim

Merhaba İlkveSon
34.haftalık hamileyim. Son 1haftadır ve özelikle son bir kaç gündür vajinamın bulunduğu noktadaki kemiklerim ve leğen kemiğim ağrımaya başladı. Öyleki bazen yolda yürürken sanki bebek düşücekmiş gibi geliyor. Sanırım yavaş yavaş başı baskı yapmaya başladı. Bunun haricinde kasık ağrısı veya sancı olmuyor. Ama yine de merak ettim erken doğum tehlikesi olabilir mi acaba diye.

Şimdiden teşekkürler

ilk ve soncum ben bir önceki sayfada sana yazmistim,cevap yazmadin,lütfen bir bakar misin?tesekkür ederim...

merhaba hanımlar,
cahilliğimi bağışlarsanız birşey sormak istiyorum.
regl öncesinde benim göğüslerim genelde şiş olur ve hassas olur, ağrır ve regl olunca geçer..
fakat .. 5 temmuz da regl oldum. ve daha reglime var fakat göğüslerim,3-4 gündür şiş ve hassas ..sanki regl öncesi sendromu gibi.. genelde de adetlerim düzenlidir..
şimdi stres oldum..sırf bu belirti hamilelik belirtisi midir.. (ki yeni evliyim..bebek istemiyoruz.. hap kullanmıyorum..eşim korunuyor (p. yada geri ç.)
testlerde kalındıktan sonra ne zaman çıkar hamilelik..eczaneden test alsam şimdi erken mi..yoksa sabretmeli ve regl mi olucam onu mu beklemeli..çok panik oldum..
biraz kasıklarımda da ağrı var...bir hafta önce havuza falan girdim, üşüttüm burnumda uçuk çıktı ateşlendim..acaba onunla ilgisi olabilir mi göğüs şişliği ve kasıkta ağrının...
üff çok uzattım...
kusura bakmayın heyecanlandım ve gerildim..

ilk ve soncum göbişin alt kısmında biraz tüylenme oldu onları makineyle alsam bebişe zararı olurmu.sadece göbeğin altındakileri...

selam moonday bende de aynı sorunlar var bende rahime baskı yapıyor resmen itiyor yani 33 haftalığım ilkvesonun cevabını merakla bekliyeceğim:uhm:

demekki normal bu sorunlar çünkü bende de aynısı varrrrr.bi yönden de sevindim yani.bi sorun yok yaniiiiiiiii

üzülmeni gerektirecek bişiy yok canım yumurtayı güçlendirerek gebe kalmanı sağlayacak drun.adetliykenede tahlil yapacak saana.korkma yüksek çıkan sonuçlarıda ilaçla indirecek.gez siteyi bu konuda çok bayan var.dertleş.herkes gebe kalıyor sonuçta.içini ferah tut.ALLAH'tövbe et.korunmasız ilişki yaşayacaksın tabiki yoksa nasıl gebe kalacaksın üzülme tatlım basit bir sorun atlatacaksın.kafanda ne kdaar büyütürsen o kadar gebe kalamazsın yalnız bu kesin.hayırlı haberlerini bekliyorum şu 3 ayların hörmetine inşallah gebe kalırsın canım kardeşim.

bünyen alışırsa sende rahim ağzını diktirirsin böyle bir yintem var sonuçta alışılmış düşüklerde dikiliyor gebelik sonuna kadar bu kadar dert edip kafana takarsan gebe kalamazsın.herşey beyinde biter

cvp yazdım sana aslında canım bi bakıver sayfalara.bulamazsan tekrar uyar.

slm benim sorun eşimle ilişkiden sonra müthiş bir yanma hissediyorum sebebp nedir

mantar olmuşsun iç mantar hemde.hemen benle özel msja geç sana ilaç tavsişye edeyim yada dr a git hemen.sağlık ocağıda olur kadın doğum şart değil.idrar tahlilide yaptır idrar yollarıda iltihaplanmış.

seni gördüğüm zaman gözlerimin içi gülüyo.mutlu ediyosun beni valla.harikasın sen.sistit için bol su içeceksin ve idrar yolu antiseptiği olan sen yurtdışısın ilaç yazamıyom.haplar var.onlardan kullan geçer.pyloseptyl kapsül diyoruz burda.doğurcam diyosun illaki öylemi diloşum.seni çok seviyorum.k.i.b.sistit gebelik belirtisi değildir.öpüyorum senii kocaman bekle bakalım:asigim:sırnaşık şeysırnaşık şey:içelim::hooray::teytey::teytey::1hug:a.s.

hayır belirti falan değil merak etme.leğen kemiklerin genişliyor.genişlemesi normal doğum yamanı kolaylaştıracak.canım benim korkma.ALLAH KOLAYLIĞINI VERİYOR.seni yavruna yavrunu sana bağışlasın sağlıkla kucaklaşın inşallah.

CANIM BENIM BENDE SENI COKKKKKKKKK SEVIYORUM ASIL TATLI OLAN SENSIN DOGURMYAY GELINCE KIZ BEN ASLINDA O SAYFAYI KAPADIM YETER TANEDE AHHHH BILIYOSUN YA BENIM OGLUSUM COK ISRARLI SIMDI INANMAZSIN AMA BEYIMDE COK ISTIYO BABA ;OGUL CILDIRDI BUNLAR NEYSE SENI KOCAMAN ÖPÜYORUM CANIMIN ICI K;I;B

Merhaba Ebem Nasilsin Benim Dün 12. Günümdü çok Kötü Kasiklarim Agridi Aslinda Ben Ovulasyon Testi Kullaniyorum Ama Tespit Edemedim Doktora Gittim Bana Vajinal Ultrasonla Muayene Yapti Tesr Birşey Yok Yumurtlaman Olmuş Dedi Birde Ebecigim Dün Sanki Adet Olcakmişim Gibi Belin Kasiklarim Ve Kahverengi Lekelenme Oldu çok Korktum Aslinda Olmuyor Bazen 6 Ayda Bir Falan Böyle Leke Görüyorum özelliklede Denize Girdigim Zamanlar Birkaçgün Sonra Eger Bilgin Varsa Yardim Et Lütfen

merhaba ilk ve son bir sorum olucak ama ben üç aylık hamileyim dr. ilk zamanlar düşük riskim oldugu için ilişkiyi yasaklamıştı.iki haftadır ilişkiye giriyoruz ve bende acayip bir acı oluyor vajinamda yanma hissi oluyor bu neden kaynaklanabilir biliyormusunuz? dr. haftaya gidicez telefonda sormak istemedim birde göbegimde çok tüylenme var sanki erkek göbegi gibi çok utanıyorum dr. gidince sonra geçermiki şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…