Merhaba ilk ve son. Üçlü test sonucum 1/644 çıkmıştı.. 23.haftamda çapa tıp fak. ikinci düzey ultrasona girdim. Tüm ölçüleri normal çıktı. Yalnız ultrasonu yapan doktor oradaki doçente bir ekojenik odağı var dedi. Doçent ise 23. haftada tek başına önemli bir bulgu değil dedi. Bana 23. haftayla uyumlu normal gelişim gösteren bir bebek raporu verdiler. Evde merak edip ekojenik ile ilgili internette araştırma yaptım okuduklarım moralimi bozdu. 24. haftadayım amniyosentez için sanırım geç kaldım zaten istemiyorum. Eşim çok evhamlı olduğumu düşündüğü için ona da söyleyemiyorum çünkü tartışıyoruz.Doktor olabilir diyor sen hala şüpheleniyorsun diyecek belki de haklı ama neden tüm testlerimde moralimi bozacak bişeyler oluyor anlamıyorum. Gerçekten ben mi çok evhamlıyım bilmiyorum ama bu testler beni çok mutsuz ediyor. Ekojenik odakla ilgili bilgin var mı sanırım bağırsakta dedi. Bir de ultrasona sık girmek sence zararlı mı? Cevabın için şimdiden teşekkür ederim.
canım bence hemen dr.a git.sonradan pişman olma.kendi doktorun daha iyi ilgilenir.a.s.a.s.a.s.
En Son Sikintisi Vardi Bir Derdim Var Bölümünde Okumadiniz Mi Yoksa.son Zamanlarda Morali çok Bozuktuuuuu...
bebeğim artık hareket ediyor geçen gün oturdum onunla konuştum ağladım içimi döktüm sanırım meleğim beni anladı hemen hareketlenmeye başladı bende onu üzmemeye çalışıyorum :)):dance:
Merhaba ilkveson. 22 haftalık hamileyim, Allah nasip ederse ben de normal doğum yapmak istiyorum ama bu arada korkularım da var. bebeğin sıkışma ve vakumla çekilme korkusu yaşıyorum ve ayrıca başka bi arkadaşın da dediği gibi doğum anında kesi yapılması beni ürkütüyor. acaba yapılmadan doğum gerçekleşemezmi, illaki yırtılma tehlisekimi var...
bu arada ben de esk.liyim..hemşehriyiz sizinle :)
merhaba ben yeni üye ilknur.Şuan 4 hafta 5 günlük hamileyim.Çocuğum ne zaman dünyaya gelir ve cinsiyetini ne zaman öğrenebilirim acaba.Cevap gönderirseniz mutlu olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?