Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

merhabalar ben 20 haftalık hamileyim ama hala 38 beden giyiyorum ve sadece akşamları iştahım açık oluyor dr. endişelenecek bişey yok dior ama ben rahatsızım yani hem kilo alamıyorum hemde yeterince beslenemiyorum neden acaba benim gibi 4,5 aylık hamilelerin karnı davul gibi bende bişey yok gibi neden acaba

Merhaba ilk ve son. Üçlü test sonucum 1/644 çıkmıştı.. 23.haftamda çapa tıp fak. ikinci düzey ultrasona girdim. Tüm ölçüleri normal çıktı. Yalnız ultrasonu yapan doktor oradaki doçente bir ekojenik odağı var dedi. Doçent ise 23. haftada tek başına önemli bir bulgu değil dedi. Bana 23. haftayla uyumlu normal gelişim gösteren bir bebek raporu verdiler. Evde merak edip ekojenik ile ilgili internette araştırma yaptım okuduklarım moralimi bozdu. 24. haftadayım amniyosentez için sanırım geç kaldım zaten istemiyorum. Eşim çok evhamlı olduğumu düşündüğü için ona da söyleyemiyorum çünkü tartışıyoruz.Doktor olabilir diyor sen hala şüpheleniyorsun diyecek belki de haklı ama neden tüm testlerimde moralimi bozacak bişeyler oluyor anlamıyorum. Gerçekten ben mi çok evhamlıyım bilmiyorum ama bu testler beni çok mutsuz ediyor. Ekojenik odakla ilgili bilgin var mı sanırım bağırsakta dedi. Bir de ultrasona sık girmek sence zararlı mı? Cevabın için şimdiden teşekkür ederim.

canim ilkvesoncum nerelerdesin?iyi misin,sesin cikmiyor uzun zamandir...ben gecen gün bir soru sordum,ona bakar misin,23.haftadayim erken sormak icin,ama cevaplarsan sevinirim simdiden form dolduracagiz suda dogum mu yoksa normal dogumu mu önerirsin?ben ikisine de basvuracagim,ama yardima ihtiyacim var.tesekkür ederim.cevaplarini 4 gözle bekliyorum.

Nilan'cım merhaba, doçent bi problem olmadığını belirtmişse sanırım yoktur. Bence içini ferah tut, yok yinede çok endişeleniyorum dersen başka bi doktora danışabilirsin canım.

canım bence hemen dr.a git.sonradan pişman olma.kendi doktorun daha iyi ilgilenir.a.s.a.s.a.s.

bebeğim artık hareket ediyor geçen gün oturdum onunla konuştum ağladım içimi döktüm sanırım meleğim beni anladı hemen hareketlenmeye başladı bende onu üzmemeye çalışıyorum :)):dance:

selam ilkveson, ben 2 gün önce hamile oldugumu ögrendim. Ramazanda türkiyeye gelcektik. Ve biletlerimizi aldik. Simdi bi arkadas diyorki, ucakta hava boslugu olunca cocuk düsermis. O zamana Allah izin verirse bebegim, 2,5 aylik olcak. Ne yapim bilmiyorum, acaba senin haberin varmi?

offf yaa kızlar sanırım boşuna yazıyoz . İlkveson bakmıyo ki, bende hala cevap bekliyom ama yoookkkk.NERDESİN İLKVESON'CUM BAK HERKES SENİ SORUYO, BİŞEY Mİ OLDU ? BAK Bİ DERDİN VARSA BİZ SANA YARDIM EDELİM EN AZINDAN BİŞEY SÖLE . ÇARESİZ SENİ BEKLİYOZ .... DUY ÇAĞRIMI LÜTFEN...senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

En Son Sikintisi Vardi Bir Derdim Var Bölümünde Okumadiniz Mi Yoksa.son Zamanlarda Morali çok Bozuktuuuuu...

canım ilkvesoncum bu sonuçlar sence nasıl
miktar : 3 cc
görünüm : opak
vizkozite: artmış
ph :8
sıvılaşma süresi 45 dk
sperm sayısı ml'de 20 000 000 toplam 60 000 000
motilite 1/2 saat 1 saat 2 saat 4 saat
ileri hareket % 40 35 20 5
yerinde hareket %10 10 10 5
hareketsiz % 50 55 70 90
morfoloji
normal %90
baş boyun kuyruk
anormal %7 %3

En Son Sikintisi Vardi Bir Derdim Var Bölümünde Okumadiniz Mi Yoksa.son Zamanlarda Morali çok Bozuktuuuuu...

Biliyorum eşi ile sorunları vardı fakat merak ediyorum neler oldu, bayadır yazılarını göremiyom.dur bi daha bakayım o bölüme belki ordadır. Yinede saol bilgin için tşk ederim canım ..:1hug:

offf ya ilkveson u çok merak ettim online değil keşke tlf olsaydı arardım.Belkide zor bi durumda :çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlama

bebeğim artık hareket ediyor geçen gün oturdum onunla konuştum ağladım içimi döktüm sanırım meleğim beni anladı hemen hareketlenmeye başladı bende onu üzmemeye çalışıyorum :)):dance:

canım gözün aydın.çok sevindim.hadi bakalım bebişine benden sevgiler de söyle:))a.s.

merhabalar
bende sana birşey sormak istiyorum 37 yaşındayım 3 sene doğum kontrol hapı kullandım yaklaşık 8 aydır korunmuyorum ve hamile kalamadım kendi dr gittim herşeyimi bildiği için bana klomen verdi beş gün kullandım sonra iğne yaptı 03.08.2007 sabaha karşı inanılmaz bir sancıyla uyandım sabahına dr gittim yumurtalar çatlamış bugün mutlaka birlikte ol dedi 04.08.2007 birlikte oldum sizce hamile olup olmadığım regleden önce belli olurmu birde benim adetim zaten düzensiz yumurtalar çatladıktan kaç gün sonra adet olmam lazım normalde tabiki eğer beni bilgilendirirsen çok sevinirim şimdiden teşekkürler

sevgili ilk ve son yardımların için şimdiden tesekkürler ben bir kere kürtaj oldum bilmeden antibiyotik kullandım aldırmak zorunda kaldım.kürtaj tekrar hamıle kalmaya engelmıdır korunmuyorum cocugum olsun ıstıyorum tavsıyelerın nedır ve üç kere veya üzerinde kürtaj olmus bırının cocugu olurmu bır yerde okudum zormus dogrumu tesekkurler

senağlamacanim cok sintili geciyor gunlerim cok yorgunum artik bu sebepten doalyi hci birseyden zek alamiyorum aslinda stres yapmama lazim ama elimden bisey gelmiyor iki aydir adet gunumu sabirsizlikla bekliyorum acaba hamismiyim diye ama malesef gununden bir gun once az akintim geliyor ve her ayin 8 ine adetim oluyor ben dogum hapi kullandim ve okudumki 1 yil en az 3 ay hamis kalamiormussun maydoz suyu duydum adetten sonra bir hafta icecegim umarim faydasi olur ne yapmam lazim bilemiyorum cok caresizim esimde uzgun ama beni uzmemek icicn belli etmiyor canim bildigin bana onermek istedigin bisey varsa paylasirsan sevinirim teskkur ederim sana o kadar ihtiyacim varki bu konularda umarim sana ulasabilirim sagolsenağlama

benim sormak istediğim iki şey var.birincisi ikinci düşüğümden sonra reglim üç güne indi ve çok az gelmeye başladı bu herhangi bir sorunun belirtisi olabilirmi?(aradan 4 ay geçti)ikincisi ise ben kesinlikle normal doğum taraftarıyım ancak günümüz doktorları kesmeye pek meraklı malum Allah nasip ederde normal doğum yapacak olursam kesinlikle neşter ve dikiş istemiyorum.bunu nasıl sağlarım.doktorumla bir anlaşma yapabilirmiyim bu konudaki yasal haklarım nelerdir.bana bu konuda yardımcı olabilirmisin.

merhabalar bende 20 haftalık hamileyim ve kesi yapılma ihtimali beni de korkutuyor ikinci hamileliğim bu. ilkinde kesi yapılmadan doğum yaptım acaba bunda yaparlar mı bazen bunu düşünmekten uykularım kaçıyor çok korkuyorum. ayrıca bir soru daha sormak istiyorum ben bebişimin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum bu normal mi? umarım cevap verebilirsin. şimdiden teşekkürler.

sanıyorum artık bi ebemiz yok.ilk ve son bizi yalnız bıraktııııı..onu da çok merek ediyorum bu arada

merhaba ben yeni üye ilknur.Şuan 4 hafta 5 günlük hamileyim.Çocuğum ne zaman dünyaya gelir ve cinsiyetini ne zaman öğrenebilirim acaba.Cevap gönderirseniz mutlu olurum.

cnm buraya son adet gününü yaz.doğum tarihi çıkacaktırrrrr...son adetine 40 hafta eklersen de çıkarrrrrr seni tatli hamişşşş:dance:

ben de endişeliyim.acba zor durumda mı?ne yapsak.oturduğu şehirde arkadaş varsa acaba araştırabilir mi?hemşireymiş.bilinen bilgilerle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…