Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

ilk ve soncum doğum tarihim belli oldu.38+3 yada 4 te alacakmış bebişimi.normalmi sence yoksa erken bi tarih mi buuu?21-22 ağ.ta ben de anne olucam çok mutluyummmmmmm :)

merhaba ilk ve son bende bir soru sormak istiyorum.Bu ay catlatma iğnesi tedavisi oldum.temmuzun 11 inde catlatma iğnemi vuruldum.temmuzun 22 sinde idrar testi yaptığımda pembe cızgi cıktı.umutlandım.ayın 24 ünde de kan testi yaptırdım netice 10.37 cıktı.hamıle olma ihtimalim nedir sence.internette arastırdım su an 4.haftaya girdim değer 5-50 arasında aolması gerekiyormus.adetime bana göre daha 4 gün var ama doktoruma göre 25.inde adet olmama gerekiyor.kafam iyice karıstı bana yardımcı olabilirmisin.adet düzenim genelde 30-32 arası ve haziranın 28 i en son adet günüm cevabın için şimdiden tesekkurler

a.s. canim ilk ve soncum,ben baktim ama cevabini bulamadim,hamileligimde dikkatim de azalma var,ona ragmen kac kere baktim,ama bulamadim,sacmaliyorsam da ne olur kusuruma bakma canim.
kafamçokkarıştı:uhm::a015:Roflol::sm_cool:

a.s.a.s.a.s.şimdiden teşekkürler.sorum şu:normal doğum esnasında alt tarafa kesik atılıyormuş doğumdan sonra dikiyorlarmış.her doğum içinmi geçerli.yani kesilmekten kurtulabilme şansım var mı?korkuyorum da.zaten doğum beni korkutuyordu birde bunu öğrendim.gerçi bir hamile kalabilsem işbaşa düşecek ama önceden düşünmek stres yapıyor.görüşürüüüz.a.s.a.s.

merhabalar bende bişe sorsam
ben 9 aylık evlıyım ilaçla korunuyorum sipral taktırmamın bi sakıncası varmıdır çünkü ilacı bazen içmeyi unutuyorum ayrıcada çok midemı bulandırıyo.şimdiden teşekkürler

mrb ben 38 haftalık hamileyim doğumun 1 yada 2 gün öncesinden belirtileri oluyor mu bunu sormak istedim şimdiden tşk

merhabalar ilkveson. tatildeydim ve bu yüzden hiç bakamadım siteye. cevabın beni sabahın bu saatinde o kadar mutlu etti ki anlatamam. yanımızda olduğun için sana çok ama çok teşekkür ederim. az önce bir pembelik gördüm iç çamaşırımda. bu devam ederse işte adetin ilk günü olacak ve bu da bugün doktora gitmem demektir. ya verdiğin desteğin beni ne kadar rahatlattığını bir bilsen! sana çok teşekkür ederim. yüreğindeki tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğiyle:))

kızlar bebeğim çok güzel hareket ediyordu gece gündüz tekmeleri ile sürekli ben burdyım diyordu taa kiii 3 gün önceye kadar karnımın altında bi acıma başladı sürekli yattım bebeğimde bi baktım hareketleri yavaşladı...bunun üzerine daha fazla dayanamadım gece doğum hastanesinin acil bölümüne gittim bana ve bebeğime baktılar bişey yok bebeğin yaşıyor dediler ama kızım yinede eskisi kadar hareket etmiyor....doktorumuda aramadım belkide ben abartıyorum dedim malum bu aralar çok stresli ve üzücü günler geçiriyorum acaba kızım bundan mı etkilendi yoksaaa ????

Merhaba ilkveson. 22 haftalık hamileyim, Allah nasip ederse ben de normal doğum yapmak istiyorum ama bu arada korkularım da var. bebeğin sıkışma ve vakumla çekilme korkusu yaşıyorum ve ayrıca başka bi arkadaşın da dediği gibi doğum anında kesi yapılması beni ürkütüyor. acaba yapılmadan doğum gerçekleşemezmi, illaki yırtılma tehlisekimi var...

bu arada ben de esk.liyim..hemşehriyiz sizinle :)

merhaba ilkveson, beni hatılamışsındır umarım, seni habire rahatsız ediyorum ama . Daha önce de yazmıştım sana, benim aldığım ovülasyon test inin son kullanma tarihi geçmiş neyseki henüz kullanmadan eczane ye geri götürdüm. Bugün yenisini verdiler, fakat ben şunu sormak istiyorum.Test için geç mi kaldım bilmiyorum.Tarihleri yazsam bana bugün acil yanıt verebilirmisin lütfennn ...senağlama
27-02-07 // 02-04-07 // 08-05-07 // 11-06-07 // 20-07-07 // bunlar adet günlerimin birinci günleri :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım bence hemen dr.a git.sonradan pişman olma.kendi doktorun daha iyi ilgilenir.a.s.a.s.a.s.

merhaba .regi günüm 01.08.07. iki gündür dizlerim sızlıyor hamilemiyim çok merak ediyorum.acaba dizlerimin sızlaması hamilelikle bi ilgisi var mı

MERHABA
benımde östrojen hormonum yüksek cıktı sadece acaba tedavi görmeden hamile kalamazmıyım ki. doktorum 3 ay daha beklememı soledı 7 aydır korunmuyorum . doktordan sonra geldı aklıma bu soru o an dusunemedım. tesekkurler sımdıden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…