slm arkadaşlar hamileyim iki gün önce öğrendim
ama ağrı hissediyorum karın bölgemde
bazen canım çok yanıyor
canim ilk ve soncum,ben baktim ama cevabini bulamadim,hamileligimde dikkatim de azalma var,ona ragmen kac kere baktim,ama bulamadim,sacmaliyorsam da ne olur kusuruma bakma canim.merhaba herkese ve ilk ve soncum,22.haftadayim ama arkadasim bana bir sey dedi,cok iliskiye girersen dogumun kolay olur diye,bu dogru mu? tesekkür ederim,kardesini evlendirdiniz,hayirli olsun canim.22 haftadayim ve 7.8 kilo aldim,bastan ya 49-50 iloydum,normal mi?ben o kadar kilo almadam biraz baldirlarim kilo aldi,bir de 4 boyutlu ultrasonu nerden bulacagiz,her doktorda var midir?2 hafta sonra Türkiyedeyim insaallah.
kızlar bebeğim çok güzel hareket ediyordu gece gündüz tekmeleri ile sürekli ben burdyım diyordu taa kiii 3 gün önceye kadar karnımın altında bi acıma başladı sürekli yattım bebeğimde bi baktım hareketleri yavaşladı...bunun üzerine daha fazla dayanamadım gece doğum hastanesinin acil bölümüne gittim bana ve bebeğime baktılar bişey yok bebeğin yaşıyor dediler ama kızım yinede eskisi kadar hareket etmiyor....doktorumuda aramadım belkide ben abartıyorum dedim malum bu aralar çok stresli ve üzücü günler geçiriyorum acaba kızım bundan mı etkilendi yoksaaa ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?