Parayı sokağa atmış hiç değmemiş 50-100 liralık pediküre sen git bin lira ver akıl işi mi
Başlık öyle demiyor ama bin tl ye pedikür yaptırdı diyor yaayağı üşümüş terlikle gitmiş kendine bot almış ondan 1000 lira diyor :)
Başlık öyle demiyor ama bin tl ye pedikür yaptırdı diyor ya
ona görüm yaptım içeriği tam okumadan
bu magazin haberleri de bdv deki bazı konular gibi başlık anya içerik konya
iyi madem bot aldıysa güle güle kullansın ayağında paralansın ne diyelim
bende öyle yapıyorum sen hatalısın demedim ki magazincilerin abartması ve çarpıtması diyorumben başlığı kopyalayıp yapıştırıyorum
ne yazıyorsa o yani
bende öyle yapıyorum sen hatalısın demedim ki magazincilerin abartması ve çarpıtması diyorum
Magazinculer varya kelime oyunuyla ortaligi karistiriyo
Hadi bot almis anladm da oraya giderken terlikle gitmedi herhalde giderken giydigi ayakkabi nerde
yalın ayak gitmiş anlaşılan yada uçarakMagazinculer varya kelime oyunuyla ortaligi karistiriyo
Hadi bot almis anladm da oraya giderken terlikle gitmedi herhalde giderken giydigi ayakkabi nerde
bu Demet Akalın ın masaj olayına dönmüş
-----
http://www.mynet.com/magazin/detay/guncel/demet-akalinin-gunluk-masaj-gideri-dudak-ucuklatti/54987
Doğum gününde Wyndham Grand Kalamış Marina Hotel'de sahne alan Demet Akalın şok edecek bir itirafta bulundu. Üşengeçliğinden spora gitmediğini söyleyen Demet Akalın, zayıflamak uğruna 1200 liralık özel masaj harcadığını söyledi.
------------
Biz buna görmemişlik diyoruz. Bir de tabii YERSEN.
Zaten demet akalin soyluyoki her hafta mi ne yada her gun emin degilim yalan soylemis olmayaym,evine masör geliyomus bi programda soylemisti yine bi yerden izlerken masaj ciktm geldim demisti o bazen davranislarini ayarlayamiyo soyleyis tarziyla da alakali normal bi anlama gelcekken farkli anlam cikmasina sebep oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?