Kekler - Pastalar Ebruli kek (resimli)

az önce yaptım fırında suanda ama senınkı kadar guzel olur mu bılmem tekrar elıne sağlık canım

ay yarın bende yapıp koyucam resmini allah utandırmasın :Saruboceq:

yıllar önce bu modeli bende yapmıştım bilindik kek malzemeleri ile. ebru sanatına merak sardığım bir dönemdi ve kekte de denemiştim ebruyu. hatta hep dışa değil bir dışa bir içe çekmiştim. onu da deneyin derim arkadaşlar

herkes seklinede tadınada bayıldı sekli biras dağınık oldu ama ikincisi daha iyi olur paylaşım için tşkler sov yaptım kaydirigubbakcemile5

herkes seklinede tadınada bayıldı sekli biras dağınık oldu ama ikincisi daha iyi olur paylaşım için tşkler sov yaptım kaydirigubbakcemile5

Ellerine sağlık Lyre kafammmcokacimcoook nasıl yaptın bi tarif et
Bende yağacımmm:lepi:
yanlız insan arkadaşım kek yaptım çay koydum gel falan der:1closedeyes:

Ellerine emeğine yüreğine sağlık kuzucuğum
dilimleseydin ya o müthiş ebruli showu içinde de görseydik..
ımmm süper
:)
abartmıyorum yemin ederim haftada bir kez mutlaka yaparım kek bazen iki..
bizim Romeo hastası da..

tuzlu ya geçim bu aralar diom

saol deyacıkcıkcık ve libycikcikcik

bu muhteşem görünüyor tek kelimeyle..bir sitede görmüştüm daha önce ama onu yapan bir ustaydı bizler yapamayız zordur diye düşünmüştüm..ama burada görünce daha yapılabilir geldi..inşallah yaparım bende..paylaşım için teşekkürler tatlım..eline emeğine sağlık..opuyorumnanaktan

Yapabilirsin güzelim, yapamiyacagin sey yoktur senin :) Inan göründügüne bakma, çok basit. mutlaka dene ve resmini ekle olurmu? cokacimcoook

kendime inanmiyorum
nasil olduda bu güzel sanat eseri kek gözümden kactiki
ellerine emegine paylasimina saglik canim
insallah en kisa zamanda bende denicem
ayrica deneyip paylasan arkadaslarada tskler
hepsi birbirinden güzel olmuslar
ellerinize saglik canlar

kekım bu satte fırında bakalım nasıl olcekkkkzemuszemus
yarına mısafırım var bgunden yapıom 1 2 sey

Vallahi cok nefis ve goze hitap eden bişey yapmıssın.Saol paylastıgın ıcın. ben bu cızgılerı kurdanı derine daldırıp yapıyodum renkler bi sure sonra birbirine karısıp kek corbasına donusuyodu.kaydirigubbakcemile3,ogrenmiş oldum saol.

Son düzenleme:
Çok yaratıcı. Çok güzel görünüyor. Mutlaka deneyeceğim.

çok güzel oldu vallaaa:)yaptık daha demin yedik yarısından fazlasını..çok hafiftii ve lezeetli...kesinlikle deneyn derim kek sevenlere..şeklide çok hoştu:)yalnız kekin kıvamı koyu oldugundan borcama döktügümde yayılmadı ondan 1 subardagına yakın süt bidaha ekledim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…