Kekler - Pastalar Ebruli kek (resimli)

bende yaptım tarif için teşekkürlerhihoyyyt..fırına atmadan önce daha bi güzel görünüyordu cokacimcoook pişincede fena sayılmaz.. sizinki kadar güzel olmadı açıkçası..

Tebrik ederim valla hepinizinki muhtesem gorunuyor,ellerinize saglik a.s.

çok hoş görünüyor ellerine sağlık eşim çok sever kek pasta vs deneyeceğim

Yav bu kek çatladı yaabenneyaptımki

Kelepçeli kalıba yaptım acaba ondan mı oldu yani hamur fazla geldi sanırım of ya kaydirigubbakcemile
Bide misafire yaptım he artık tadından çatladı diycem :roflol:

evet kelepçeli de çok çatlıyo resmen yarılıyo limon kabuğu rendesi yaptm baklım nsl oldu bide damla çikolata koydum kakaosuna ama dökerken düzgünce dağılmasını engelliyo yapmicam bi daha siz de yapmayın

heyyo bende bugün yaptım çoook güzel olduuu:dance::dance::dance:
ama resim eklemeyi bilmediğim için resmini koyamadım:teytey::teytey:

valla süper görünüyo yarın kayınvalidem geliyo ona yapayım bari bayılır kendisi keke pastaya belki gözünede girerim :jeyyar:

süper görünüyo ben de denemek istiyorum ama bişey sorucam,tepsinin boyutunu tam anlıyamadım resimlerden..küçük boy yuwarlaklardan dimi o borcam

yaptım kekim fırında..fırına koyarken gayet güzel görünüyodu..şimdi de güzel ama fecii çatladı..kabarıp bi de güzel yarıldı...öğleden sonra arkadaşıma gidicem,oraya götürmek için yapmıştım tadına şimcik bakamıcam..orda bakarım ama lezzettli bişiye benziyo:) tekrardan merrsiii

bende kekimi genelde bu tarifle yaparım , ama bu şekilde şekil vermek hiç aklıma gelmemişti.. yuvarlak tepsi mi yoksa kalıp mı kullandınız yaparken , resimden çözemedim

tek kelimeyle süper görünüyor

gözüme hitap etti midemede hitap edeceğinden eminim en kısa zamanda deniycem

ellerine sağlık hayatım paylaştığın için de çok tşk. ederim

çok begendim harika gorunuyor.ozellikle seninkinin seklini çok begendim gonulsizim.en kisa zamanda deneyecegim tarif için tesekkurler ilayda.

Son düzenleme:
bende yaptim kizlar ilkine gore fena olmadi hani ama pisince nasil gorunecek bilmiyorum.iste bu da benim kekim

Son düzenleme:
goruntu super bu tarıfı hep duyuyorum ama beceremem dıye yapmadım hıc.bır tarıfı deneyıp basarısız olunca cok moralım bozuluyor.ellerıne saglık

kızlar ben de denedim çiğ ve pişmiş hallerinin resimleri...harika oldu

Eklentiler

• $Resim 923.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 95
  • $Resim 924.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 95
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…