ece erkenin burun estetik doktoru dilaver ozturan

slm ben de revizyon onur erola olmayı düşünüyorum. Prof. sonuçta ve çok iyi diyolar bana yardımcı olur umsunuz? kime yapmalıyım kafam çok karışık

ece erken de gerdırmemı var botoxmu bılmıyorum ama kocaman yanakları olmus banada cok degısık geldı aslan suratlı gıbı

emre ilhana git mutlaka, adam harikalar yaratiyo....fiyatida öyle pahali degilmis hem...

onur erola gittm. cok kötu ilgisz. o tvde gördgnz kibar adam degil cok aksi. sinir biri 250 tl verdm azar işittm. ayrca ona ameliyat olms revizyona gelen dolu hasta vardı..

Smurfin doktor arıyordun karar verdin mi?
biz de kardeşimle aralık 27 de hem burun, hem de çene için ameliyat masasına yatıyoruz.. sonumuz hayır olur inşallah!! doktorumuz Emre İlhan..
O adı geçen Tv de farklı, görüşmede farklı, gerçekleştirdikleri 3- 5 başarılı burundan sonra fiyatlarını abartan, hastaya kaba davranan doktorların tümü birden gün gelir itibarlarını kaybederler inşallah..
öyle yorumlar, şikayetler okudum ki.. içim acıyor.. onlar için bizler belki birer numarayız, başarılı da olsa başarısız da kapılarında sırda bekleyen çok olduğu için; hiç düşünmez, üzülmez, vicdanları sızlamaz, oraya hangi beklentilerle, zorluklarla, fedakarlıklarla, hayallerle gelindiğini bilmez, düşünmez, umursamazlar.. kaç hayatı kararttıklarını bilmezler.. kimisi için yüzün ortasında bulunan bir solunum aracı, kimisi için tüm yatırımı, tüm takıntısı, hayalleri, umutları... o yüzden iyiyi yüceltip, kötüyü yermek lazım, saygısızlığa, kayıtsızlığa, şımarıklığa prim vermemek lazım..

kizlar 2500-4000 arasi burnunu yaptirip memnun olanlar varsa doktorunu onerebilirlermi???

bence doktor ücretlerine göre asla karar vermeyin. çünkü sonrasında ilk seferde olacak iş uzayarak çok daha pahalıya mal olabilir. onun yerine bütçenizi ayarlayın ve içinize sinen bir doktor olmadıkça da sabredin derim ben naçizane 4 kere bu konuyla alakalı narkoz yemiş ve hala bu dertten muzdarip biri olarak... ayrıca ece erken'in burnu eskiden daha güzeldi. kızcağız çok güzel olmasa o burnu kamufle edemezdi. ne kadar belirgin bir asimetri var burun deliklerinde farkında deilmisiniz... :18: :30:

onur erol resmen yenı bır yuz yapıyor bızde sadece burunla aldanıyoruz yanı mesela petekle denızın yuznu bastan yapmıs resmen burunlar hıkaye petegın burnu nerdeyse kalmamıs mınnacık kocaman yuze kucuck burun aysun kayacınında yuzu cok guzl oldgu ıcın burnu farkedelmıyor ama onunda yanuk burnu ve hıc doğal deıl ama yuzu cok guzel ece erkenınse evet burun delklerı farklı ama onun dısında sewmlı duruyor

çok haklısnız, bu ünlüler o kadar güzel ve bakımlı olmasalar aslında incelendiğinde öyle muhtesşem yapılmış burunları da yok ve ayrıca petek dinçöz de bi seferde değil, çok uğraştı ve bence yüzüne gitmiyo esasen o burun.

Ece Erken'in burnu hoş mu?
Burun deliklerinden biri büyük biri küçük , çok bariz belli hemde.
Petek Dinçöz'ün burnu ise hiç doğal değil.

Son düzenleme:
Smurfin doktor arıyordun karar verdin mi?
biz de kardeşimle aralık 27 de hem burun, hem de çene için ameliyat masasına yatıyoruz.. sonumuz hayır olur inşallah!! doktorumuz Emre İlhan..
O adı geçen Tv de farklı, görüşmede farklı, gerçekleştirdikleri 3- 5 başarılı burundan sonra fiyatlarını abartan, hastaya kaba davranan doktorların tümü birden gün gelir itibarlarını kaybederler inşallah..
öyle yorumlar, şikayetler okudum ki.. içim acıyor.. onlar için bizler belki birer numarayız, başarılı da olsa başarısız da kapılarında sırda bekleyen çok olduğu için; hiç düşünmez, üzülmez, vicdanları sızlamaz, oraya hangi beklentilerle, zorluklarla, fedakarlıklarla, hayallerle gelindiğini bilmez, düşünmez, umursamazlar.. kaç hayatı kararttıklarını bilmezler.. kimisi için yüzün ortasında bulunan bir solunum aracı, kimisi için tüm yatırımı, tüm takıntısı, hayalleri, umutları... o yüzden iyiyi yüceltip, kötüyü yermek lazım, saygısızlığa, kayıtsızlığa, şımarıklığa prim vermemek lazım..

cnm ameliyat oldunuzmu aralik hangi ay oluyor bilmiyorumki insallah hersey istediginiz gibi olmustur merakla resimlerinizi bekliyorum cunki ceneyi bende dusunuyorum cok yaptirran yokta ceneyi

ece erkenin burun delikleri yamuk,hiç beğenmedim birde ağzın da konuştukça ağzı yamuluyor,ağız kısmındada mı estetik var acaba....

Kizlarrr bence ece erkenin ve aysun kayacinin burunlari cok yapay, yani tam istemedigim burun tipleri diyebilirim ama tabii zevkler ve renkler tartisilmaz :)

simdi bucceme uygun biseyler ariyorum dilaver ozturan hastaneye gore fiyat soyluyor 3500-6000 tl arasi oluyor 3500 olabilirmissim hasataney bagli iste. bana gore 4000tleye kadar iyi daha fazlasi cok gelir cunki cene dolgusu yada protezide dusunuyorum.

Dilaver bey hangi hastanelerde ameliyat yapıyor

veli arslanı önerebilirm arkaaşlar 2000-2250 arası değişiyor fiyatı .. forumda başlığı altında bir sürü hastasını görebilirsiniz.

Dilaver beye burun ameliyatı olan 2 arkadaşım var burunları çok güzel bide kkb cı olduğu için daha güven verdi bana

Back
X