- 24 Temmuz 2010
- 5.124
- 228
- 173
ece erkenin burnunu beğenmiyorum burnu yamuk gibi, burun delikleri farklı, hiç güzel değil çok estetikli duruyor
evet ece erkenin burun deliklerinin biri büyük biri küçük
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ece erkenin burnunu beğenmiyorum burnu yamuk gibi, burun delikleri farklı, hiç güzel değil çok estetikli duruyor
kizlar 2500-4000 arasi burnunu yaptirip memnun olanlar varsa doktorunu onerebilirlermi???
emre ilhana git mutlaka, adam harikalar yaratiyo....fiyatida öyle pahali degilmis hem...
kizlar 2500-4000 arasi burnunu yaptirip memnun olanlar varsa doktorunu onerebilirlermi???
onur erol resmen yenı bır yuz yapıyor bızde sadece burunla aldanıyoruz yanı mesela petekle denızın yuznu bastan yapmıs resmen burunlar hıkaye petegın burnu nerdeyse kalmamıs mınnacık kocaman yuze kucuck burun aysun kayacınında yuzu cok guzl oldgu ıcın burnu farkedelmıyor ama onunda yanuk burnu ve hıc doğal deıl ama yuzu cok guzel ece erkenınse evet burun delklerı farklı ama onun dısında sewmlı duruyor
ece erken de gerdırmemı var botoxmu bılmıyorum ama kocaman yanakları olmus banada cok degısık geldı aslan suratlı gıbı
3000 izmir cemil tugay çok başarılı...
Smurfin doktor arıyordun karar verdin mi?
biz de kardeşimle aralık 27 de hem burun, hem de çene için ameliyat masasına yatıyoruz.. sonumuz hayır olur inşallah!! doktorumuz Emre İlhan..
O adı geçen Tv de farklı, görüşmede farklı, gerçekleştirdikleri 3- 5 başarılı burundan sonra fiyatlarını abartan, hastaya kaba davranan doktorların tümü birden gün gelir itibarlarını kaybederler inşallah..
öyle yorumlar, şikayetler okudum ki.. içim acıyor.. onlar için bizler belki birer numarayız, başarılı da olsa başarısız da kapılarında sırda bekleyen çok olduğu için; hiç düşünmez, üzülmez, vicdanları sızlamaz, oraya hangi beklentilerle, zorluklarla, fedakarlıklarla, hayallerle gelindiğini bilmez, düşünmez, umursamazlar.. kaç hayatı kararttıklarını bilmezler.. kimisi için yüzün ortasında bulunan bir solunum aracı, kimisi için tüm yatırımı, tüm takıntısı, hayalleri, umutları... o yüzden iyiyi yüceltip, kötüyü yermek lazım, saygısızlığa, kayıtsızlığa, şımarıklığa prim vermemek lazım..
simdi bucceme uygun biseyler ariyorum dilaver ozturan hastaneye gore fiyat soyluyor 3500-6000 tl arasi oluyor 3500 olabilirmissim hasataney bagli iste. bana gore 4000tleye kadar iyi daha fazlasi cok gelir cunki cene dolgusu yada protezide dusunuyorum.