Doğuma Hazırlık Ece mi? Melisa mı? Sizce önerilerinizi bekliyorum :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kisa isimler hic hosuma gitmiyo nedense melisa daha guzel

En kötüsü Ecesu, sakın ama sakın Su eklemeyin isimlere, çok kötü oluyor öyle ve benim gördüğüm pek kimse de beğenmiyor Bence Ece Melisa’dan daha güzel. Kısa olması bi problem değil bence, marka gibi durur öz isimler.

Katiliyorum

Melisa özenti gibi geliyo bana bir ara herkes bu ismi veriyordu. Sevmedigim bir isim oldu doğal olarak ama ece ismi gerçekten çok güzel

Eşimde sadece Ece olsun diyor sanırım öyle olucak iki isim kullananlar şikayetçi etrafımdakiler cnm

Eşimde istemiyor ecesu pelinsu gibi ne o öyle diyor Ece olucak sadece sanırım:)

Ece diyorum çok kibar ve söylenişi güzel geliyor.
Melisa da Melis miydi adınız Melisa mıydı karışıklığı oluyor.
Bir de Begüm ismini güzel buluyorum bu aralar. Anlamı Ece yle benzermiş sanırım.

Kesinlikle isimlerin anlamları çok ama çok önemli. Ece koymanızı öneririm bende.

Ben isim secerken sadece tdk ya bakmanizi oneririm. Kisisel tercihim de bu yonde oldu. Kizimin ismini Melis koydum. Iyi ki de koydum.
Yok yunan tarihindeki yok ingiliz kraliyetindeki anlamlari beni ilgilendirmedi.
Her dilde benzer isimler var zaten
Ramazan Ramadan
Joseph Yusuf
Abraham Ibrahim
Gibi peygamber isimlerini bile, herkes almis kendi toplumuna.
Kotu cagrisim ve Kur anda kotu bahsi gecmedigi surece konulmasinda sakinca yok die dusunuyorum.
Asıl peygamber isimlerini cocuklara koymayi uygun bulmuyorum. Cunku buyuyunce yanlis, kotu isler yapabiliyor o cocuk, ve birileri arkasindan kotu konusup - kufur dahi edebiliyor. Bu da bana uzuntu veriyor acikcasi.

merhabalar. ben de 9 haftalık hamileyim. bir oğlum var. bu sefer kız hissediyorum. eğer kızım olursa asya düşünüyorum. melis ismini yeğenime koydum ve en sevdiğim kız isimlerinden.
melisa mı ece mi konusuna gelirsek bence ikisi de çok güzel.

Soyismimizde 4 harfle bu arada kısa olurmu diye düşünüyorum ama ecedende vazgeçemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…