- Konu Sahibi Merveungor
Bence her ikisi de değil ancak illa birini tercih edecekseniz Ece derim bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Agziniza sağlıkAlınmayın, Zeynep çok güzel isim. Benim söylemek istediğim başkaydı. Her isim konusunda zeynep in suyu mu çıktı muhabbeti var. E herkes zeynep koysun oldu olacak. Onlaraydı tepkim. Yoksa kimse koymasın demek de olmaz tabi.
İkisinden biri dersen, bence Ece, alınma ama Ece den daha hoş isimler var. Mesela Ela, Talia, Talin
Anlamı: Çiğ tanesi, canımTalin ne ayol![]()
Anlamı: Çiğ tanesi, canım
Tesekkur ederim meva cennetin 7. Ismi diye biliyorum meyra mevaya yakin die istiyorum esim ece istiyo bakalim bende size bi sorayim dedim
Meyra kesinlikle... kizim olsaydi adını ayşe meyra koyacaktım ama 2 oğlum oldu:) meyra'nın anlamı da çok güzeldir ayrica...Arkadaslar bu benim ikinci gebeligim bir kizim var adi meva ve 26 haftalik olduk ama bu kizimin ismine karar vermedik sizce ecemi? Meyra mi? Teşekkürler şimdiden![]()
Siz evlimisiniz bilmiyorum ama sizin olursa koyabilirsiniz fatma zeynep vs ben koymuyorum![]()
Teşekkür ederim ben konu actigima acmisima pisman oldum bu isimleride düşüncemMeva şuanki kızının adı Allah omur versin ne yapsın bu saatten sonra ismi mi değiştirsin
Zevkler farklı olan çocuğun ismini eleştirmek tuhaf
Meva ya uygun
Neva
Rüya
Ela
Maya ama maya en çok uyan oldu sanki
Ece yerine daha güzel
Meyra eski isim hos gelmiyor bana
Teşekkür ederim ben konu actigima acmisima pisman oldum bu isimleride düşüncem![]()
Teşekkürler