- 4 Ağustos 2012
- 1.873
- 1.956
- 158
- Konu Sahibi Merveungor
Ece kraliçe demekti yanılmıyorsam, ismi ile yaşasın. meyra hümeyranın kısaltılmışı gibi. beğenmedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SağolEce kraliçe demekti yanılmıyorsam, ismi ile yaşasın. meyra hümeyranın kısaltılmışı gibi. beğenmedim.
Meva yi benim ismime yakin ve kulagima his geldi koyduk ve ismi kadar bir kiz cocugu gene de teşekkür ederimNormal azda olsa bilinen kulağa hoş gelen anlamıda güzel olan bi isim seçin.
Ortalık derin miya mira azra başak ve bunların sulu versyonlarıyla dolu millette eski isim aşkı doğdu
Ayşe zeynepte kaynıyo
Ece güzel lakin diğer isimler güzel değil kuranda geçince neoluyo onu yıllardır anlamış değilim
Kuranda nisa var diye kız isimleri nisa koyuluyoda bakara inek demek o niye koyulmuyo aynı şey
Çocuğunuz belki ateist olucak bunuda düşünün normal isim koyun arapça arap kökenli değilde türkçe olsun
Kızımın ismi zeynep alındım vallaEce çok güzel bir isim bence. Anlamı da güzel. Meyra'yı sevmedim.
Ayrıca her isim konusunda Ayşe Zeynep görmekten gına geldi arkadaş tamam anladık güzel isimler, evet abuk subuk yeni nesil uydurma isimleri ben de sevmiyorum ama bütün kız çocuklarının ismi aynı olsun nedir ya herkes illa Zeynep mi olsun?
Alınmayın, Zeynep çok güzel isim. Benim söylemek istediğim başkaydı. Her isim konusunda zeynep in suyu mu çıktı muhabbeti var. E herkes zeynep koysun oldu olacak. Onlaraydı tepkim. Yoksa kimse koymasın demek de olmaz tabi.Kızımın ismi zeynep alındım vallaolsun çok severek koyduk
![]()