ecemel Burun Estetiği Ameliyatı

Haseki hastanesi plastik cerrahı Sadullah Karun yaptı. 1 yıl önce sgk+2500 tl oldum. Korkacak hiç bir şey yok. 3 gün hafif ağrı o kadar.Ben yanlız gittim ameliyata. Ameliyattan çıkınca akşam eşim geldi . Herkes şaşırdı yanlız olmama. Zaten gerekeni hemşireler yapıyorlar. Hiç pişman değilim hep söylüyorum iyi ki olmuşum. :) Süper olmayı zaten beklemiyordum. Doktor yüzüme uygun düzgün , kimsenin ameliyatlı olduğunu anlamadığı bir burun yaptı. Memnunum. Darısı başınıza.....

Haseki hastanesi plastik cerrahı Sadullah Karun yaptı. 1 yıl önce sgk+2500 tl oldum. Korkacak hiç bir şey yok. 3 gün hafif ağrı o kadar.Ben yanlız gittim ameliyata. Ameliyattan çıkınca akşam eşim geldi . Herkes şaşırdı yanlız olmama. Zaten gerekeni hemşireler yapıyorlar. Hiç pişman değilim hep söylüyorum iyi ki olmuşum. :) Süper olmayı zaten beklemiyordum. Doktor yüzüme uygun düzgün , kimsenin ameliyatlı olduğunu anlamadığı bir burun yaptı. Memnunum. Darısı başınıza.....

devlet hastanelerinde bile 2500tl mi ameliyat. bide ben güvenemiyorum ya nedense devlet hastanelerine :(

devlet hastanesi doktoru fakat özel hastanede ameliyat yapıyor. Fındıkzade Çapa Medilife ta oldum. Daha lüx hastanelere de geliyor ama ben hesaplı olması için orayı tercih ettim. Devlet hastanesi çok önemli bir durum olmadığı sürece zaten ameliyat etmiyor.

Son düzenleme:
Sadullah bey den allah razı olsun çok çok uygun fiyata güzel bana genel görüntüme yakışan bir burun yaratmayı başardı. Ismekte cilt bakımı kursuna gitmiştim orda bir bayan arkadaş kendisi oldukça şık ve bakımlıdır, bana ne kadar güzel burnun var dedi bende sadece teşekkür ettim. Söylemiyorum bile anlamıyorlar çünkü doğal ama güzel bir burnum oldu.

canım sana prof ayhan numanoğlu nu şiddetle tavsiye ederim bir arkadaşımı kız kardeşini ve dayısını ameliyat etmiş gözlrime inanamadım bu kadar doğal ve güzel sanırım fiatı çok uygun şaşkınbakkalda muayenehanesi var muayene ücretsiz zaten

Ya bi sorum olacak peki ne kadara yapıyor acaba Ayhan bey ameliyatlari

canım sana prof ayhan numanoğlu nu şiddetle tavsiye ederim bir arkadaşımı kız kardeşini ve dayısını ameliyat etmiş gözlrime inanamadım bu kadar doğal ve güzel sanırım fiatı çok uygun şaşkınbakkalda muayenehanesi var muayene ücretsiz zaten

ayhan numanoğlunun ameliyat ücreti ne kadar acaba bileniniz varmı

Back
X