Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özel albüme foto ekledim.. Bakabilirsiniz.
Haseki hastanesi plastik cerrahı Sadullah Karun yaptı. 1 yıl önce sgk+2500 tl oldum. Korkacak hiç bir şey yok. 3 gün hafif ağrı o kadar.Ben yanlız gittim ameliyata. Ameliyattan çıkınca akşam eşim geldi . Herkes şaşırdı yanlız olmama. Zaten gerekeni hemşireler yapıyorlar. Hiç pişman değilim hep söylüyorum iyi ki olmuşum. :) Süper olmayı zaten beklemiyordum. Doktor yüzüme uygun düzgün , kimsenin ameliyatlı olduğunu anlamadığı bir burun yaptı. Memnunum. Darısı başınıza.....
canım sana prof ayhan numanoğlu nu şiddetle tavsiye ederim bir arkadaşımı kız kardeşini ve dayısını ameliyat etmiş gözlrime inanamadım bu kadar doğal ve güzel sanırım fiatı çok uygun şaşkınbakkalda muayenehanesi var muayene ücretsiz zaten
canım sana prof ayhan numanoğlu nu şiddetle tavsiye ederim bir arkadaşımı kız kardeşini ve dayısını ameliyat etmiş gözlrime inanamadım bu kadar doğal ve güzel sanırım fiatı çok uygun şaşkınbakkalda muayenehanesi var muayene ücretsiz zaten
teşekkürler ama ben ameliyat oldum zaten :)