ablacım biz ne dersek diyelim sen bu takıntıyı hep sırtında taşıyacaksın, aynı şeyi yaşıyorum ve biliyorum.o yüzden sana ameliyat olma diye gaz vermiycem, bugün kendinle barışsan ve iyi hissetsen, 1 ay sonra yeniden acaba yaptırsam mı diye düşüneceksin.ben bunları yaşadım hep :) seni mutlu edecekse yaptır gitsin.bedeli takıntılarla geçirilmiş bi ömürden daha ağır olmaz..
niyeyse üyeligi yepyeni olupta hemen ikinci mesajinda "kesinlikle yusuf can" diyen birini hic gözüm tutmadi resmen reklam yapiyoklava:
tabi bu benim sahsi fikrim
bana kalırsa burnun gayet güzel görünüyo ama yüzünde nasıl durduğu da önemli,fotolar sadece burna ait olduğu için bi şey diyemicem kendi adıma.ama anlaşılan sen bu operasyonu çok istiyosun ve olunca da çok mutlu olcaksın sanırım. araştır arkadaşım ben de istiyorum ve 2 aydır araştırıyorum.herşey gönlüne göre olsun...sonunda Sadullah Karun la görüştüm. Karar aşamasındayım . Dilerim sonuç iyi olur.
sonunda Sadullah Karun la görüştüm. Karar aşamasındayım . Dilerim sonuç iyi olur.
bence çok abartılacak bişey yok burnunuzda ama yaptırmayı düşünüyosanız kesinlikle Sadullah Bey diyorum. Ben kendisine amliyat olalı tam 1 hafta oldu ve çok memnumum doktorumdan her konuda da sizi aydınlatır ve yardımcı olmaya çalışır ve çok alçakgönüllü bir doktor. Ben doktorumu öneririm a.s
çok heyecanlıyım kızlar CUMA günü 13 ağustosta ameliyat oluyorum. İçimde korku ve heyecan var....doktorum sadullah karun..
elimde değil korkuyorum galiba birazda seviniyormuyum ne acayip duygular...bu arada hiç korkma canım inan benim kadar ödlek insan sayısı azdır :) ama gözümü kapayıp tekrardan açtığımda herşey bitmişti ve öyle ağrı sızı felan da bende çok az oldu. Umarım senin de sıkıntıların hiç olmaz :)
elimde değil korkuyorum galiba birazda seviniyormuyum ne acayip duygular...
Aynı duyguları bende yaşıyorum cnm.Allah yardımcımız olsun valla.Stresli bir durum özellikle de beklemek! :)
Bu arada şimdiden çok geçmiş olsun.İnş. sıkıntısız bir şekilde atlatırsın ameliyatı.Sonucun güzel olması ümidiyle...
hadi hayırlı olsun. inşallah herşey istediğin gibi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?