hepinize teşekkür ediyorum. bu gün neredeyse vaktimin çoğunu burada geçirdim. moral buluyorum. hayırlısıyla zaman geçsede olsam...
canım teşekkür ederim. sana olan gönül borcum çok ayrı..çooooooook geçmiş olsun cnm işte oldu bitti a.s.
çooooooook geçmiş olsun cnm işte oldu bitti a.s.
canım evet çok yakınlarım hemen farketi ve çok yakışmış dediler orta derecedeki akrabalarla da iftara davetlerde karşılaşıyoruz sende bir değişiklik var çok güzelleşmişsin diyolar ama anlamıyolar :)
yani bu estetik merakını hiç anlayamıyorum niye bu halinizle mutlu olamıyosunuz yani resimde rahatsız edici bir burun göremedim doğrusu hem şimdi bütün kadınlara bakınca çoğunun burnu aynı ve hiç hoş olmayan bir görüntü bence hiç gerek yok magazin programlarında görüyoruz estetikten sonra ne hale geliyorlar nefesi bile zor alıyorlar
daha guzel ve mutluuuu olalimmmm....
Ecemel nasil oldun daha iyisindir insallah :Saruboceq: a.s
Ecemel nasil oldun daha iyisindir insallah :Saruboceq: a.s[/QUOTE
senide takip ediyorum . bandajlarını çıkartmışsın. ne cesaret ben çıkaramazdım. harbi laracroft muşsun. hayırlı olsun.alkisalkisalkis
:))) sinir oldum ya, bandajlar cikarsa sanki daha iyi olurmus gibime geldi, bakalim bekliyoruz :))
tikaniklik, akinti, agri, garip sizlamalar hepsi normal canim merak etme ben de n'oluyo ya demistim dememle gecmesi bir oldu, senin de bugun yarin gecer benim de solunum yollarim daha yeni acildi sayilir ama alismisim agizdan nefes aliyorum :))
evet ya burasi olmasaydi ben hala bekliyo olcaktim belki de ameliyat olmak icin.. herkes cok iyi niyetli ve kimsenin nazari kimseye degmiyo ve elimizden geldigince birbirimize yardimci olmaya calisiyoruz bu cok onemli.. :enbuyukkk:
cok sukrediyorum insallah darisi olmayi dusunenlere, biz atlattik olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?