Merhaba arkadaşlar, rahim filmi (korkulu kabusum) çektirmem grektiğini ama epey uzun bir süredir bu işlemden kaçtığımı sonunda Dr Cevat Bey'de karar kıldımı söyliyim sizlere,Tam da bugün rahim filmim çekildi. Ne kadar da doğru bir karar verdiğimi daha oraya gider gitmez anlamıştım. müthiş tatlı bir hemşire sizi karşılıyor (Ceyda ) özellikle ismini sordum çünkü ağlamaktan şişmiş gözlerimle korkudan titreyen ellerimle beni o kadar samimi karşıladıki burda onunda adını geçirmeden duramadım. Arkadaşlar şu hayatta benden daha korkağı varmıdır bilmiyorum. helede arkadaşlarımın deneyimleri ,internetteki paylaşımları gördükten sonra iyice panik oldum. çok şükürki işlem hiç bir ağrı hissetmeden bitti. gülme krizine girdim bitince ben bu hale bunun için mi gelmişim dedim. gerçekten inanınn bana hiç bir şey hissetmiyorsunuz. Dr. Cevat, işlemi bititrdiğinde ellimi tuttu iyimisin diye sordum çok iyim Allah sizden razı olsun dedim ve internette her yerde deneyimimi anlatacağımı, hiç kimsenin artık bu korkuyu yaşamamasını istediğimi söyledim. Şimdi sözümü tutuyorum, tüm nazıma, ağlamama,titrememe karşın bana inanılmaz müthiş davranan ekibinize ve size bunu bir borç bilirim. Tekrar Tekrar teşekkür ediyorum.. sırf inasanlara bu konuda biraz olsun yardımcı olabilmek için bu siteye yeni üye oldum. umarım inanlara biraz olsun bu yazı rahatlık verir