- 29 Aralık 2007
- 3.419
- 1.158
- 698
Allah da sizi güldürsün insallah , evdekiler gülme sesime korkup uyanacak :)Yok bence sen karnına bi Salçalı şu poşeti koy ben yanından geçerken seni bicaklamis gibi yaparım
Kızz nettin sen öylee fikirlere bak hele :)) yapma böyle bişey sakin sakin halledebilirizBenimkinin biraz, hayatın olağan akışında gerçekleşen teşviklere ihtiyacı var.Konumumuz gereği, bilsek de birbirimize fazla açık olamıyoruz.Rol yapmak zorunda kalıyoruz.Ben de işini kolaylaştırayım dedim
Kendi üzerimde kullanacağım, yanından arkamı dönmüş ayrılırken.Beni kaldırmak, ilgilenmek zorunda kalacak.Ancak 10dakikayı da geçmemeli ki gözümü onun kolları yerine hastanede açmayayım
Artık canıma tak etti ya napiyimKızz nettin sen öylee fikirlere bak hele :)) yapma böyle bişey sakin sakin halledebiliriz
hani gurur nerde?Benimkinin biraz, hayatın olağan akışında gerçekleşen teşviklere ihtiyacı var.Konumumuz gereği, bilsek de birbirimize fazla açık olamıyoruz.Rol yapmak zorunda kalıyoruz.Ben de işini kolaylaştırayım dedim
Kendi üzerimde kullanacağım, yanından arkamı dönmüş ayrılırken.Beni kaldırmak, ilgilenmek zorunda kalacak.Ancak 10dakikayı da geçmemeli ki gözümü onun kolları yerine hastanede açmayayım
Sinsi planlar yapabilirim ama yüzüne karşı egosunu daha da şişirici davranmak istemiyorum.O nedenle hayatın olağan akışı gibi dedim, benim iradem dışında gerçekleşmiş bir yakınlaşma fırsatı olacağı için.
hem de ne rezil rüsva. çok büyük ihtimalle ortaya çıkacak. arkasından da dalga geçecekler. adam da kesin kaçacak.aklini kacirmissin sen..
Allah akil fikir versin.rezil rusva oldugunla kalacaksin.
hem de ne rezil rüsva. çok büyük ihtimalle ortaya çıkacak. arkasından da dalga geçecekler. adam da kesin kaçacak.
Yok yüzüne öyle bir şey demem.İntihar etmiş gibi yaparım bu mantıktaAllahım ya bu nasıl bir psikopatlıktır bin yıl düşünsem aklıma gelmez. Sen böyle birşeye kendini gerçekten nasıl layık görebiliyorsun bu kadar mı küçültür insan kendini yaa yazık günah... yarın öbür gün benle evlenmezsen intihar ederim de dersin sen adama şimdi, gerçi onu da gayet orijinal bir yol bulup yaparsın sıradan bir intihar girişimi seni kesmez
Yok yüzüne öyle bir şey demem.İntihar etmiş gibi yaparım bu mantıkta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?